|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2007
Lokacja: Sosnowiec, oczywiście!
Imię: Mort Danvivka
Profesja: Knight
Świat: Lunara
![]() |
![]() Mam 17 lvl i 7 magic lvl. Jest to zły/odpowiedni/dobry magic lvl jak na ten poziom ?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() @up
bardzo dobry ja mam na 21 pallu 6mlvl oplaca sie skillowac(no chyba ze lubisz wastowac na leczeniu)
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzięki, o to mnie chodziło!
Last.FM Zaprawdę powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego Światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca. Świat umrze wśród mrozu, a odrodzi się wraz z nowym słońcem. Odrodzi się ze Starszej Krwi, z Hen Ichaer, z zasianego ziarna. Ziarna, które nie wykiełkuje, lecz wybuchnie płomieniem... Aen Ithlinnespeath - Ithlinne Aegli aep Aevenien |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pomyślcie co poniektórzy chyba dlatego m lvl u palka nie został zablokowany po upie żeby go używać może wydawać się ,że nie jest aż tak przydatny ale zobaczcie czasem zdarza się ,że wparuje na ciebie kilku pk i wtedy uleczysz się kilka razy exura vita exura vita exura vita normalnie przykładowo z niskim m lvlelem uleczył byś się za 300 hp i załóżmy że skończyła by ci się mana i musisz dalej biedz to popatrz masz wysoki m lvl uleczysz się exura vita exura vita uleczyłeś się za 300 hp i masz jeszcze jeden czar w zanadrzu i większą szansę na ucieczkę.A zaufaj mi oszczędzisz dziennie nawet i po bp uhów dzięki temu. A w czym szkodzi ćwiczenie m lvlela ,że expiąc kupisz z 3 bp blanków i będziesz co jakiś czas klepał hotkeya robiąc hmmki i potem sprzedając je jakiemuś miłemu graczowi z wysokim lvlelem np 20 bp hurtowo.i przy okazji m lvl ci rośnie.Zresztą trzeba myśleć przyszłościowo nie wiadomo nigdy co przyniesie jutro może w następnym update mlvl palka może mieć duże znaczenie tyle odemnie pozdrawiam xd
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
IMO spokojnie mozna olac mlvl
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Stravengard
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Atari Crew
Świat: Pythera
Poziom: 40
Skille: 72/71
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Tia, trenuj m lev a daleko zajdziesz... Jak 100 rp jak walnie za 95 z sd to jest dobrze heh. 40 lev i 11 magiczny ?! Człowieku.... [CHAR]Lord Kreain[/CHAR], 27 level, 14 magiczny ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pobiję go^^
Last.FM Zaprawdę powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego Światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca. Świat umrze wśród mrozu, a odrodzi się wraz z nowym słońcem. Odrodzi się ze Starszej Krwi, z Hen Ichaer, z zasianego ziarna. Ziarna, które nie wykiełkuje, lecz wybuchnie płomieniem... Aen Ithlinnespeath - Ithlinne Aegli aep Aevenien |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Revenge of Blood
Świat: Hiberna
Poziom: 62
Poziom mag.: 50
|
![]() jezeli ktos robi pallka rekrecyjnie (30 lvl i koniec) to mlvl nie jest tak istotny; wystarczy 4mlvl na uhy aby wyratować sie przed pk.
Chyba ze pallek to twoja przewodnia postać... wtedy na większe hunty przyda ci sie wysoki mlvl do skutecznego leczenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Xsarah
Profesja: Royal Paladin
Świat: Fortera
|
![]() Magic jest dosc potrzebny jeszeli uzywamy manasow i sie exura vitamy, bo vita powinna nam leczyc mniej wiecej cale zycie. Robic mlvl mozna podczas skilowania i gdy mana jest pelna spalac ja i to powinno wystarczyc.
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2007
Lokacja: Olszowa
Stan: Usunięty
Imię: Zaridan Archader
Profesja: Royal Paladin
Świat: Keltera
Poziom: 70
Skille: 88/75
![]() |
![]() @up
vita nie leczy calego zycia i nawet mlvl tak duzo nie daje do leczenia jak lvl ale i tak nie uleczy calego zycia @topic w sumie teraz to jak kto woli ale ja tam lubie potrenowac mlvl chocby dla wlasnej satysfakcji lub szpanu
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2007
|
![]() Ja na 41 lvlu mam 15mlvl i mi styka ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2007
Lokacja: Kwidzyn
Imię: Croucher Pall
Gildia: brak
Świat: Nerana
Poziom: 47
Skille: 77/64
Poziom mag.: 12
|
![]() ja na 8 lvl mam 4mlvl, poniewaz skilluje i jestem zadowolony
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2007
Lokacja: Kozienice
Imię: Krishna Mystery
Świat: Kyra
Poziom: 20
Skille: 58/38
Poziom mag.: 7
|
![]() ja mam 13 lvl i 4 mlvl ;] tera glownie sie skillowaniem zajemuje ale zaczne robic arowsy
|
![]() |
![]() |