--> | --> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Zapomniałem
|
![]() Mam pytanie. Czy ban za macro use automatycznie usuwa sie z pamieci po pol roku czy zostaje na zawsze w opisie konta?
Tzn. chodzi o to czy jak ktos powiedzmy dostanie bana w styczniu a potem kolejnego w grudniu to ma delete czy tylko 30 dni "retired" bo ten pierwszy mu sie skasowal? Ostatnio edytowany przez Podraz. - 23-10-2007 o 10:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() a po co uzywac macro? sam nie umisz grac?
@topic Mi namelock z cryminal records zszedl w pol roku to potwierdzic moge ale to jest namelock a nie macro ale chyba jak znika to sie nie liczy juz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Zapomniałem
|
![]() Ja nie uzywam macro. Wypowiedz dotyczy pewnego gracza ktorego scigam za macro. Wiec sie pytam czy jak zacznie macrowac znowu po pol roku to ma delete czy 30 dni bana?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Imię: Micalt
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Blood
Świat: Aurea
Poziom: 70
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Wszystkie przewinienia znikają po pół roku, chyba że naprawde Coś przeskrobiesz, i dostaniesz permanentnego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Blondynka
|
![]() Znikaja po 6 miesiacach, a dokladniej na poczatku miesiaca, gdy minelo juz ich 6. Czyli dostajac banna 31 bedziesz czekal 6 miesiecy, zas okolo 5 - 7.
Nie umialam tego jasno wyjasnic
![]() |