|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Kyra
|
![]() Heh... Jak w temacie, film pokazuje ostatnie wojny i wydarzenia z Kyry, zrobiony przez Valerino.
http://www.sendspace.pl/file/pmWIXOsp/
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() swietny filmik, mnie sie bardzo podoba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przypomniały mi się stare, dobre czasy. Poprostu piękne 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Imię: Master Pulus
Profesja: Elder Druid
Poziom: 74
|
![]() Filmik wypasiony
![]() ![]() JAK MOZESZ TO PODAJ TYTULY PIOSENEK JAKIE TUTAJ UZYLES BO NIEKTORE MI SIE PODOBAJA ![]() PZDR For All |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2006
Imię: Valerino
Profesja: Elite Knight
Poziom: 101
Skille: 88/85
|
![]() 1st requim for a dream soundtrack - requiem for a dream remix
2nd E Nomine - ''Vater Unser'' 3th Avril Lavigne- When You're Gone 4th DMX - The Rain Luis Drax jak nie chcesz nie musisz sciagac :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() mu nie chodzi, o niechęć do ściągania, ale raczej o twojego przyszłego bana.
błąd, z3nka bana.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 22-10-2007 o 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahaha... "Okey"
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem co ale cos w tym filmiku mi sie podobalo.
Nigdy na kyrze nie gralem i nie wiem czy to wszystko to prawda co tam pisales ale dostajesz 8/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeszcze te piękne zakończenie, wzruszyć się można. 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() Filmik mi sie bardzo podobal , bardzo fajnie dobrana muzyka
![]() 9+/10
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
|
![]() youtube plx
// Sergiej |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 140
Skille: 95+
Poziom mag.: 22
|
![]() Fajny filmik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2006
Imię: Valerino
Profesja: Elite Knight
Poziom: 101
Skille: 88/85
|
![]() Uwierz mi ze ta historie nie jest wyssna z palce. W tym filmik zawarta jest cala prawda. Z3n3k(Garlerdon) naprawde wtedy stał na statku i nie wiedzial co ma robic. Padlo nas wtedy okolo 10 a on nic nie zrobil, nawet nie drgna, a na drugi dzien oznajmil nam ze juz nie gra.Po tym nie szczesnym ob nastal pokoj na kilka dni ale my nie zapominam dlatego wczoraj zaczelismy new war i pomscimy kazdego kto padl na tym wczesniejszym ob dlatego mozecie sie spodziewac kolejnej czesci. :> Z Zenkiem czy bez Zenka i tak bedziemy walczyc do konca. Wszystkie te wojny pokazane na filmiku sa uporzadkowane.Mozna sie o tym przekonac przegladajac archiwum forum o kyrze na tibia.com. Nic w tym filmiku nie jest klamstwem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() Nie rozumiecie ze to jest tylko gra, robicie z niego jakiegos wielkiego zdrajce ;]
Tutaj fajny screenik z filmiku, na zachęte: ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Titania
![]() |
![]() Mozna prosic o rehost na YouTube?
![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Świat: Furora
|
![]() Może zacznę od czegoś co początkiem zdania by się wydawać nie mogło, ale z niewiadomych mi przyczyn ten teledysk mnie wzruszył. Nie tak, że się popłakałem, ale dał mi dużo do myślenia. Wiele gildii toczy boje na serverach, nie zawsze dla wszystkich neutralnych osób wychodzi to na dobre, ale zauważyłem, że wielu uważa to za coś ważnego w ich przedziale życia i ja wcale się z tego nie naśmiewam, mam szacunek do tych ludzi, że mimo iż coś nie jest nic warte, to oni walczą o to, czasem dla zabawy, czasem dla przyjaciół z servera, czasami dla siebie, ale jednak walczą, pokazują jakimi są ludźmi. I mimo, że to tylko gra, to można się naprawdę ze sobą zżyć. Kyra to w miarę młody server,a tyle bojów już przez nią przeszło. Mam nadzieję, że wygracie te wojnę.
Ap ropo filmu. Muzyka, to chyba ona sprawiła, że się wzruszyłem, ale nie tylko urywki tekstów wpisanych przez ciebie naprawdę mają spore przesłanie i sprawia to, że film się naprawdę dobrze ogląda. Graficznie nie jest najgorzej ![]() @Tentorix Zacznijmy od tego, że to jest wolny kraj, i nikt tu nie płacze, bo widzi parę pikseli tylko całokształt sprawia takie wrażenie. Po drugie, to jest zdawało mi się jeszcze wolny kraj, i będę wypowiadać się w jaki sposób mi się chce, więc nie obrażaj mnie swoimi pustymi słowami, bo co sądzisz o ludziach którzy mają mózg nikogo nie obchodzi. Skoro ty jesteś taki fajny i oceniasz film tylko ze strony technicznej to se tak, rób ale nie czepiaj się innych, że mają swoje zdanie. Ostatnio edytowany przez Hellsir - 27-10-2007 o 09:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Profesja: Royal Paladin
|
![]() ludzie opanucje sie..piszecie jakby to Polacy własnie rozpoczynali walke o Polske podczas 2 wojny swiatowej....TO JEST TYLKO GRA! chyba wielu o tym zapomnialo np. pan @up tjaaa wzruszaaajceeee,te kilka pikselkow,sterowanych przez najczesciej 12-17 latków..."że wielu uważa to za coś ważnego w ich przedziale życia" nie wytrzymalem i parsknełem smiechem..dobra no comment....
@film po 1. autor filmu z angielskiego jest PIEKIELNIE słaby...czlowieku jak juz robisz film z napisami po ang , to wez sprawdz czy jest to poprawie napisane..to aż razi.... po 2. film ogolnie srednio wykonany,chociaz nie ma wiekszych razacych wpadek graficznych itp 5/10 Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 27-10-2007 o 01:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Cii Teeken ziomuś ;p
Już zasysam! Cytuj:
@ktoś na pierwszej stronie, to jest prawda, tego filmu nie robił jakiś 20lvl, który miał informacje z forum i to jeszcze na tibia.pl ...
![]() Ostatnio edytowany przez SkateElement - 27-10-2007 o 18:24. |
|
![]() |
![]() |