| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  23-10-2007, 14:49 | #1 | 
| WIDZEWIAK Data dołączenia: 26 06 2005 Lokacja: Carlin Wiek: 35 Posty: 629 Stan: Na Emeryturze Imię: Awer Fast Profesja: Elite Knight Świat: Kyra Poziom: 104 Skille: 89/82 Poziom mag.: 7 |  Tibia.com Od jakos 2 tygodni mam problem z zalogowaniem sie na tibia.com jak klikam pokazuje sie tylko pusta strona .. nic wiecej 
				__________________  Notatka ;] Retired  Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. | 
|   |   | 
|  | 
|  23-10-2007, 16:43 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 10 2006 Lokacja: Siemianowice Posty: 212 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Knight Gildia: Jest :) Świat: Morgana? Poziom: 8 Skille: kto to? |   u mnie jest wszystko w pozadku, uzywam Mozilli jak co. moze masz cos z netem? albo jakies bledy na tibia.com (bardzo mozliwe) 
				__________________ Pomogłem? Nie.. Szkoda Dzieki Za Wysłuchanie Sorka Za Błędy Siemianowice Śląskie - To Miasto Jest Nasze Ruch Chorzów | 
|   |   | 
|  23-10-2007, 16:48 | #3 | 
| Santa Claus Data dołączenia: 31 01 2006 Lokacja: Polska/England Wiek: 34 Wpisy bloga: 6 Posty: 517 Stan: Na Emeryturze Imię: Gawagi Slayer Profesja: Elite Knight Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3 Świat: Secura Poziom: 123 Skille: 90/83 Poziom mag.: 8 |   Napewno nie jest to zwiazane z tibia.com Uzywasz IE? Bycmoze to dlatego. Mozliwe tez, ze masz wylaczone zabezpieczenie wysylania danych <w tym przypadku security.tibia.com nie moze wyslac pasow> i pokazuje Ci sie pusta strona. Wejdz w ustawienia przegladarki i wybierz poziom zabezpieczen na domyslny, moze pomoze  | 
|   |   | 
|  23-10-2007, 17:27 | #4 | 
| WIDZEWIAK Data dołączenia: 26 06 2005 Lokacja: Carlin Wiek: 35 Posty: 629 Stan: Na Emeryturze Imię: Awer Fast Profesja: Elite Knight Świat: Kyra Poziom: 104 Skille: 89/82 Poziom mag.: 7 |   zrobilem domyslny i to samo ;/ ... Uzywam Avanta Browsera 
				__________________  Notatka ;] Retired  Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. | 
|   |   | 
|  23-10-2007, 17:56 | #5 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 30 09 2007 Posty: 125 |   A sprawdź  Kod: C:\WINDOWS\system32\drivers\etc | 
|   |   | 
|  23-10-2007, 18:00 | #6 | 
| WIDZEWIAK Data dołączenia: 26 06 2005 Lokacja: Carlin Wiek: 35 Posty: 629 Stan: Na Emeryturze Imię: Awer Fast Profesja: Elite Knight Świat: Kyra Poziom: 104 Skille: 89/82 Poziom mag.: 7 |   nie mam wogule pliku hosts ... ;/ 
|   |   | 
|  23-10-2007, 18:32 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 06 2007 Lokacja: Japonia Wiek: 33 Wpisy bloga: 15 Posty: 1,712 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: Calmera Poziom: 50 Poziom mag.: 5 |   Ja tez mialem taki problem. Dzisiaj to wogule strona sie cos pochszanila bo byla cala biala i zniknely wszystkie grafiki strony, byly tylko napisy typu comunity, news etc. Moze to nie ten temat ale mam pytanie. Dzis byly wylaczone wszystkie amerykanskie servy. Od 4 dni mam straszne lagi (jeszcze nigdy takich nie mialem). Nie mam pojecia co sie dzieje. Wy tez macie na swiatach USA problemy z lagami? | 
|   |   | 
|  23-10-2007, 18:50 | #8 | |
| WIDZEWIAK Data dołączenia: 26 06 2005 Lokacja: Carlin Wiek: 35 Posty: 629 Stan: Na Emeryturze Imię: Awer Fast Profesja: Elite Knight Świat: Kyra Poziom: 104 Skille: 89/82 Poziom mag.: 7 |   Cytuj: 
 nie nie mam lagow 
				__________________  Notatka ;] Retired  Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. | |
|   |   | 
|  24-10-2007, 02:22 | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 08 2006 Lokacja: Gorzów Wielkopolski Posty: 83 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Sorcerer   |   Miałem to samo, ale teraz używam Mozilli. Polecam. | 
|   |   |