|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Redaktor
|
![]() Po długiej absencji AWANSE POWRACAJĄ
![]() Oto ostatnie Wasze awanse wedle starych zasad. Zaczniemy dziś od awansów na Rookgaardzie. [CHAR]Hellades[/CHAR] i [CHAR]Amunia[/CHAR] oraz [CHAR]Paladyn on rook[/CHAR] wbili piękny, okrągły 50 level, na Rookgaardzie. Kliknij na obrazek, aby go powiększyć Kliknij na obrazek, aby go powiększyć Kliknij na obrazek, aby go powiększyć A 55 levelem na Rookgaardzie, może pochwalić się [CHAR]Nenagh[/CHAR]. Kliknij na obrazek, aby go powiększyć Lecz dzisiejszego dnia najwyższy awans na Rookgaardzie, należy do [CHAR]Darth Evol[/CHAR], uzyskał on 60 level. Kliknij na obrazek, aby go powiększyć Teraz nadszedł czas na Mainland, pierwsze zostaną zaprezentowane awanse poziomów. Tym razem dostaliśmy aż 13 zdjęć z awansem na 150 level. A zawdzięczamy to, [CHAR]Knight ado[/CHAR], [CHAR]York Dragonhearth[/CHAR], [CHAR]Asta Zymos[/CHAR], [CHAR]Yoozek[/CHAR], [CHAR]Shia Mack[/CHAR], [CHAR]Pherial[/CHAR], [CHAR]Vuminaku[/CHAR], [CHAR]Dark Brozyn[/CHAR], [CHAR]Milowka[/CHAR], [CHAR]Falcon Morales[/CHAR], [CHAR]Hunabku[/CHAR], [CHAR]Aasustua[/CHAR] oraz [CHAR]Sedian Zazater[/CHAR]. Kliknij na obrazek, aby go powiększyć Kliknij na obrazek, aby go powiększyć Kliknij na obrazek, aby go powiększyć Kliknij na obrazek, aby go powiększyć Kliknij na obrazek, aby go powiększyć ![]() Kliknij na obrazek, aby go powiększyć ![]() Kliknij na obrazek, aby go powiększyć ![]() Kliknij na obrazek, aby go powiększyć ![]() Kliknij na obrazek, aby go powiększyć ![]() Kliknij na obrazek, aby go powiększyć ![]() Kliknij na obrazek, aby go powiększyć Kliknij na obrazek, aby go powiększyć ![]() Kliknij na obrazek, aby go powiększyć Kolejne zdjęcia pokazują awanse [CHAR]Yoozek[/CHAR] & [CHAR]Lord Karolak[/CHAR] i [CHAR]Linubi Knight[/CHAR] na 160 level. Kliknij na obrazek, aby go powiększyć Kliknij na obrazek, aby go powiększyć No i dotarliśmy do awansów [CHAR]Spiritekiller[/CHAR], [CHAR]Dark Zaoxus[/CHAR], [CHAR]Siros Artorius[/CHAR] na 180 level. Kliknij na obrazek, aby go powiększyć ![]() Kliknij na obrazek, aby go powiększyć ![]() Kliknij na obrazek, aby go powiększyć "Pełny" awans na 200 level uzyskał [CHAR]Xalarma[/CHAR]. Kliknij na obrazek, aby go powiększyć A najlepszym, najwyższym awansem, może sie nam dziś, wylegitymować [CHAR]Imargam[/CHAR], uzyskał on 225 level. Kliknij na obrazek, aby go powiększyć Jak można było by obejść się bez awansów magicznych. Awansami magicznymi u rycerzy mogą się szczycić, [CHAR]Thario Stwola[/CHAR] 8Mlev, [CHAR]Spritekiller[/CHAR], [CHAR]Hoxen de`knight[/CHAR], [CHAR]Kavon doskonaly knight[/CHAR] troje uzyskali 9 poziom magiczny. ![]() Kliknij na obrazek, aby go powiększyć Kliknij na obrazek, aby go powiększyć Kliknij na obrazek, aby go powiększyć ![]() Kliknij na obrazek, aby go powiększyć Ostatnimi typami prezentowanych dziś awansów będą umiejętności władania bronią. [CHAR]SpriteKiller[/CHAR] uzyskał 100 level, we władaniu mieczem. Kliknij na obrazek, aby go powiększyć [CHAR]Neztas[/CHAR] ukazuje nam swój awans na 105 poziom umiejętności w posługiwaniu się bronią dystansową. Kliknij na obrazek, aby go powiększyć Na dziś to już wszystko, zapraszamy na kolejną świeżą dawkę awansów już za miesiąc. Pamiętajcie by wasze zdjęcia z awansów, spełniały wszystkie zasady regulaminu, inaczej nie zostaną opublikowane na łamach Tibia.pl. Ps. Drodzy użytkownicy Forum Tibia.pl. Dodałem wszystkie fotki jakie do mnie dotarły. Pomijając te co łamały zasady Tibia.pl, Tibia.com i samej gry Tibia - brak pozdrowień, widoczny bot, ingerencja w klienta, itp. Więc proszę przestać wysyłać PW, że brak waszego zdjęcia. Bo albo łamało zasady, lub co bardziej prawdopodobne, nie zostało mi przekazane (i nie ma ich nikt i nigdzie już). Co więcej pisze jak byk, że nie nadsyłać już zdjęć wedle starych zasad. A wy nadal to czynicie. Zrozumcie, że wszystkie zdjęcia które były fizycznie do przesłania zostały mi przekazane. Jeśli będzie nadal panował taki chaos w nadsyłaniu zdjęć ukazujących wasze awanse, znów zostanie wstrzymana akcja ich publikacji.
![]() To napisał Scobel z Altaron Team. Ostatnio edytowany przez Scobel - 25-10-2007 o 01:28. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() No niezle. Gz dla wszystkich a szczegulnie dla Zaoxusa z Calmery
![]() Coraz wiecej polakow pokazuje swe poswiecenie ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Skobel lamko, jednego zdjęcia nie otagowałeś
![]() W końcu kogoś przydzielili do tej roboty. Mam nadzieje, że każdy następny news nie będzie bardziej kolorowy od poprzedniego : P. Po za tym Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 23-10-2007 o 16:15. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() skad dorwac takie "tlo" jak ma ta kasiulka druid?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2007
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gormo
Profesja: Paladin
Gildia: Czasowtrzymywacze
Świat: Luminera
Poziom: 28+
Skille: 65/60
Poziom mag.: 10
|
![]() Witam!
Czy mi się wydaje czy Maximuel używa bota?! Dowód to Bp-1 napisany jak sie kliknie w zdjęcie Link:http://images.tibia.pl/images/newsy/21102007/UO3057.jpg @down haha nakryłem bottera xD Ostatnio edytowany przez Gormo - 23-10-2007 o 16:42. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
|
![]() @up
to ewidentny bot, bo w tibii nie ma czegoś takiego, i jeszcze na głównej stronie tibia.pl ;]. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Płock
Imię: Rider of the Storm
Gildia: Conniption
Świat: Trimera
Poziom: 115
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() No po prostu jesteście zajebiści pod tym względem... drugi raz pod rząd nie ukazało się moje zdjęcie, które spełniało wszystkie wymagania...
![]() Składam Wam serdeczne gratulacje z tego powodu. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bełchatów
Świat: Secura
|
![]() super foty, tego mi tu brakowało od dawna
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() http://images.tibia.pl/images/newsy/.../lvl%20170.JPG
Yoozek kolejny... "11:59 ***********: Gratz" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Gratulacje dla normalnych graczy i dla botterów też.*
![]() Trzecim napsem jest Kasiulka Druid i jej TORGowski client. Oczywiście mogła zmienić skórkę samemu edytując .pic, ale dlaczego u niej w miejscu róży wiatrów jest ten sam bug co i w bocie? Yoozek wystąpił chyba 3 razy? 0o *Tzn. dla programistów botów, bo sami botterzy chyba są przygotowani na to, że im to nikt nie będzie gratulował za zaznaczenie ikony bota i kliknięcie entera. Więc normalka i gz dla Scobela Vial
Hasta lá vista, w toku apokalipsa strzał w stylu Giggsa, szybki aż w fotel wciska Ostry zakazany jak ekshibicjonista, który macha swoim fiutem do taktów partytury Ostatnio edytowany przez Tom The Tanner - 23-10-2007 o 17:47. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
![]() |
![]() Boty były, są i będą... Żyjcie z tym
A co do tematu, idea muszę przyznac fajna i ją popieram, ale powinny sie takie newsy pojawiac odrobinę częściej :P |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Rofl, jak mozna na 1-sza strone Supported fan site wkleic SS na ktorych widac ze postac zostala zrobiona botem?! Za umiszczenie SS na forum tibianews.net gdzie uzytkownik pokazuje ze uzywal bota jest ban, a wy za to chwalicie ludzi zamaist karac!
Name: Kasiulka Druid Banished: until Nov 15 2007, 23:19:18 CET because of macro use A tu nastepny PL z botem. gogo tibia.pl
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() No to Gratz all
![]() Ale dla tibia.pl mały kopniak xd NIE Kovan doskonaly knight tylko Kavon doskonaly knight... Xd Noi tylko z 9 ml? ![]() A przecież posłał też ze 150 lv ![]() bó! ;p Ukryty tekst:
Edit: Tylko nie bierzcie sobie tego tak na serio ![]() Przecież literówki i przeoczenia zawsze się zdarzają ![]() Szkoda tylko, że akurat dwa razy padło na Kavonka ;< Ostatnio edytowany przez Funosek - 23-10-2007 o 18:17. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Imię: Miku Morgaroth
Profesja: Knight
Świat: Astera :)
Poziom: 34
Skille: 72/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Wreszcie awanse!!
![]() Gratulacje dla wszystkich ![]() niektore naprawde sa dobre ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Calmin Fen
Gildia: Matsunai
Świat: Nerana
Poziom: 80
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
|
![]() Gz wszystkim, po za jedną osobą, tym druidem z powodu...
Banished: until Nov 15 2007, 23:19:18 CET because of macro use Reszcie szczerze gratulóję ![]()
Pomóż! Każda złotówka się liczy! http://rys.wwf.pl/ Demokracja to ustrój w którym dwóch pijaków z pod mostu, stanowi większość wobec Profesora Uniwersytetu! Sami oceńcie: http://www.maxior.pl/film/17990/TVN_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/54735/Tvp_3_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/76140/Wywiad_z_Tibyjczykiem |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() "Po długiej abstynencji" powiadacie... Rozbawiło mnie to, przyznaję. Cóż, tak to bywa kiedy używa się słów nie znając ich znaczenia...
|
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Świat: Celesta
|
![]() Lord Karolak a nie Lord Karolek...
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Lokacja: Breslau
Imię: Xzizzbit
Profesja: Rookstayer
Gildia: Nighthawks of Rook(ended)
Świat: Askara
Poziom: 30
Skille: x.X
|
![]() ...I Hellades a nie hAllades, Paladyn on rook a nie paladyn on Rook(z rook z malej litery)
|
![]() |
![]() |
#19 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Poprawiłem "abstynencję", imiona oraz inne drobniejsze błędy, które udało mi się zauważyć. Wybaczcie Scoblowi te pomyłki. Jestem pewien, że następnym razem ich nie popełni.
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 23-10-2007 o 19:14. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zauważyłem jeden, wg. mnie ważny błąd.
Na screenie Dark Brozyna jest pokazany tylko jego kolega, który mówi Gratulacje Krzysiu ;** i napis adva. A nie ma 'głównego bohatera'. |
![]() |