| 
 | |||||||
| Notki | 
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  24-10-2007, 01:29 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 09 2007 Posty: 148 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Elder Druid Gildia: Zastrzeżone przez lidera - sorry Świat: Nerana Poziom: 44 Skille: co cie? Poziom mag.: 38 |  Twoja dziewczyna Tak jak w temacie powiedzcie coś o swojej drugiej połówce , napiszcie jak wygląda albo wklejcie jej zdjęcie i powiedzcie za co ją kochacie. Pewnie zapytacie czemu ja nic nie podałem? Ano dlatego ,że fajną przygode miałem ostatnio : robie w szkole combo z rozbiegu kończące się backflipem i koledzy mieli dopilnowac żeby nikt nie przechodził albo stał z boku i sie patrzył. Już koncze moje combo robie bf a tu nagle zza rogu na moje nieszczeście ona wyszła i dostała z 2 nóg przy lądowaniu (od głowy zaczynając  ) ,a u pielegniarki :nos złamany , podbite oko, rozcięty łuk brwiowy , rozciete usta oraz spory guz . No i powiedziała ,że jestem poje***y i debil i żebym spierd***ł od niej i ,że ze mną zrywa. Widzicie sami ,że miłość i acro nie idą w parze. A ja się ciesze ,że ona żyje i nie jest kaleką ,bo róznie mogło się to skończyć. @Down: A jednak jest prawdziwe. 
				__________________ Niestety muszę odejść.Na zawsze.Tibia mi się znudziła i jak widzę wasze wypowiedzi 1bp na 12h to mnie skręca. Jesteście tak samo zepsuci na umyśle jak Tibia. Ocknijcie się ! Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 24-10-2007 o 01:32. | 
|   | 
|  | 
|  24-10-2007, 01:37 | #4 | |
| CS Tibia.pl Team Data dołączenia: 06 09 1970 Lokacja: Gliwice Wiek: 34 Wpisy bloga: 1 Posty: 8,453 Stan: Początkujący |   Głupi temat, nie zamierzam pisać  Cytuj: 
 : p | |
|   | 
|  24-10-2007, 01:42 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 09 2007 Posty: 148 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Elder Druid Gildia: Zastrzeżone przez lidera - sorry Świat: Nerana Poziom: 44 Skille: co cie? Poziom mag.: 38 |   Dlaczego nie? Przeciez to jest dział o wszystkim i o niczym . Zreszta jesli nie chcesz wklejac zdjecia to ja opisz albo cos - to nie komisariat i nie musimy wiedziec wszystkiego. A jezeli nie chcesz brac udzialu to nie pisz i już. 
				__________________ Niestety muszę odejść.Na zawsze.Tibia mi się znudziła i jak widzę wasze wypowiedzi 1bp na 12h to mnie skręca. Jesteście tak samo zepsuci na umyśle jak Tibia. Ocknijcie się ! | 
|   | 
|  24-10-2007, 01:44 | #6 | 
| Fallen Angel |   ROTFL...tego jeszcze nie było...ale mimo to zamykam, wolę nie wiedzieć jak inni użytkownicy katują/biją swoje dziewczyny   
				__________________ Va'esse deireadh aep eigean...  | 
|   | 
|  24-10-2007, 01:58 | #7 | 
| Administrator Data dołączenia: 05 01 2004 Lokacja: Happyland :) Wiek: 39 Posty: 4,290 Stan: Na Emeryturze Profesja: Master Sorcerer Poziom: 104 |   Bo to zła kobieta była... | 
|   |