![]() |
#402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Ja mam 1giga ale na laptopie(czyli tak mniej wiecej 512na normalnym kompie) i wszystko chodzi idealnie. Ale mzoe to dla tego ze gram na minimalnych detalach(karta graficzna nie chce udzwignanc nawet tego a jednak jakos idzie)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#403 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na max detalach chodzi luźno dopiero jak jestem w ogri to zaczyna haczyć + deszcz = laggg
![]() 2Gb ramu | graficzka 256mb | Procek 2,4gh ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Zacząłem grać
Boulderfist->Horda->Orc->Shaman Muszę przyznać że gameplay ma lepszy od GW ![]() A co do lagów... Ja ich nigdy nie miałem(13lvl)może to wina kompa ;p 2.4GHz x2 2GB ddr2 Geforce 7300GT Gram od soboty ![]() Ostatnio edytowany przez Oerciak - 24-10-2007 o 21:50. |
![]() |
![]() |
#405 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam pytanie:
Strasznie mi się nudzi expienie i skillowanie więc wybrałem się na ryby (w grze) nudy totalne chyba ,że ma się większy skill to jeszcze. Umieram z nudów i nie wiem co zrobić. Więc pytam się co robicie aby się nie nudzić ale osiągać jakieś korzyści w grze?? Myślałem o zrobieniu wszystkich łatwych questów tak do 30lvla co wy na to?? |
![]() |
![]() |
#407 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
|
![]() |
![]() |
#408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Witam mam 3 pytanie
![]() 1.Gdzie mogę dostać wanda na Warlocka?? Mam narazie 6lv Blood Elfa 2.Pytanie co do Draenei'ja [ta 2 rasa z dodatku] Jak użyć tego fioletowego kryształu na Nestwood Owklen??? 3.Gdzie szybko expic 6lv Night elfem Hunterem??
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 24-10-2007 o 22:02. |
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 1. W jakims quescie ewentualnie w sklepie w 2 miescie
2. Nie mam pojecia o jaki ci krysztal chodzi 3. Najlepiej na questach w 2 wiosce. Polecam razem wypelniac timberlingi oraz ziolka obok nich.
![]() |
![]() |
#410 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
Jeśli chodzi o wanda to nie wiem ale jak najszybciej powinieneś zdobyć Staff of the Sun nie wiem jak go zdobyć ale wystarczy ci wpisanie nazwy na www.thottbot.com (znajdzie ci wówczas informacje dotyczące tej broni , jej zdobycia itp.) Jeśli naprawdę poszukujesz wanda skorzystaj z wyszukiwarki na tejże stronce ad.2 osobiście nie grałem nigdy allience-em(własciwie go nie lubie), ale wszelkie informacje dotyczące questów powinieneś znaleźć na ww.thottbot.com (wpisujesz nazwę w wyszukiwarce, co prawda opis jest po angielsku, ale jeśli odpowiednio długi czas grasz w WoW-a powinieneś oswoić się z tym językiem ![]() |
||
![]() |
![]() |
#411 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może ktoś podać jakiś Bulid dla Rouge'a na daggery(obydwie rynce) najlepiej na Combat(tak co by doprowadzić do 'Suprise Attacks') i coś jeszcze.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#412 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: z gdańskiego Zadupia :]
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
2. zaznaczasz wola i podchodzisz > klikasz na kryształ i masz 3. po całym teldrassil ![]()
![]() ![]() http://s5.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=66300 << Ghazbran Na Antice kliknij a nie pożałujesz ![]() Ostatnio edytowany przez maki98 - 29-10-2007 o 23:37. |
|
![]() |
![]() |
#414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: z gdańskiego Zadupia :]
|
![]() Kremas idź na bg (wsg,av jak możesz). Również fajne są zabawy w goldshire (próby wejścia na dach upijanie się a zwłaszcza że teraz jest haloowen
![]() ![]() Polecam
#415 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Cytuj:
Właśnie to jest druga broń na dystans locka kiedy temu kończy sie mana(chyba, że wrzucamy life tap). ![]() ![]() ![]() a ten "ktoś" kto pisał wcześniej, to ja ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ziemniax - 30-10-2007 o 12:52. |
|
![]() |
![]() |
#416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Mi się zdaje, czy kilka realmów zniknęło?
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
#417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Bo dziś środa.
A co się dzieje we środy do 11ej na europejskich realmach? No co? ;-)
#418 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() co? xD
@pytanie w której części Dead Scar można znaleźć "Voidstone"?? <to ten quest warlocka na silniejszego demona..>
![]() |
#419 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
|
![]() @up
Nie jestem pewien ale to chyba to http://thottbot.com/q9619 BTW Pare miesiecy temu mowilem że wrzuce pare ss'ów kompletnie o tym zapolmnialem i pp mi sie skonczyl wiec postanowilem zawiesc na chwile granie dupóki nie kupie lepszego kompa mam w tym 256 ram ![]() Mógłby ktos mi zapodac jakiegos fajnego builda pod feral druida na dps?? Acha i jeszcze jedno;p według was jakie jest bardziej uniwersalne drzewko dla druida balance czy feral combat? Ostatnio edytowany przez lolader - 31-10-2007 o 12:39. |
![]() |
![]() |
#420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() malkolm a co się dzieje? Wowa nie mam długo ;p i nie wiem :<
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |