![]() |
#1841 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gruhard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Deadly Delight
Świat: Iridia
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() stac cie tylko na jakies tanie jak barszcz wyzywki- powiedz cos, co wymaga choc 2 sec pomyślunku
baran ;
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1843 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Imię: Gruhard
Gildia: Deadly Delight
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() Cytuj:
i mam gdzies, czy lubia mnie ludzie tacy jak feav, ktorych mozg jest lżejszy od atomu wodoru
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1844 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
Co do mozgu to skoro wlatuje lewym i wylatuje prawym to chyba oznacza ze nie masz w bani nic na czym mogloby sie to slowo zawiesic. CZyli w skrocie nie masz mozgu?!
![]() |
![]() |
#1845 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() a teraz mały przerywnik w programie
![]() Z więzienia ucieka więzień, który siedział tam przez 15 lat. Włamuje się do domu, szuka pieniędzy i broni, ale tylko znajduje młodą parę w łóżku. Rozkazuje facetowi wyjść z łóżka i przywiązuje go do krzesła. Podczas przywiązywania dziewczyny do łóżka, całuje ją w szyję, wstaje i idzie do łazienki. Kiedy tam siedzi, mąż mówi do żony: - Słuchaj, ten facet to uciekinier z więzienia, spójrz na jego ubranie.Pewnie spędził mnóstwo czasu w pierdlu i nie widział kobiety przez lata. Widziałem, jak całował cię w szyję. Jeśli będzie chciał seksu, nie opieraj się, nie narzekaj, rób, co ci każe, po prostu spraw mu przyjemność. Ten facet musi być niebezpieczny, jeśli się zezłości,zabije nas. Bądź silna, kotku. Kocham cię. Na to jego żona: - Nie całował mnie w szyję, tylko szeptał mi do ucha. Powiedział, że jest gejem i że jesteś śliczny. Spytał, czy mamy jakąś wazelinę w łazience. Bądź silny, kochanie, też cię kocham |
![]() |
![]() |
![]() |
#1846 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Druidka on Iridia
Profesja: Druid
|
![]() Cytuj:
hahahahahahahhahahahahah teraz to ja spadlem z krzesla auhaahuahauhaua
![]() |
![]() |
#1847 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
AHUhauahuhauhu dobre kumplu! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1848 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
|
![]() MateoOsz 11:31:56
Problemy z połączeniem - aktualizacja Dwimenor , 25.10.07 12:57 Serwery Cipsoft ponownie uległy atakowi typu DDoS. Sprawcy są jak na razie nie znani. Tym razem personel techniczny był lepiej przygotowany do tego zdarzenia i obyło się bez całkowitego wyłączenia serwerów. Zarówno pracownicy Cipsoftu, jak i ich ISP pracują aby zaradzić sytuacji. W ciągu kilku dni wszystko powinno wrócić do normy. Cipsoft z swojej strony przeprasza graczy za wszystkie utrudnienia jakich doświadczyli. Na ten moment nic oficjalnie nie wiadomo o ewentualnym zwrocie kilku dni PACCA wszystkim graczom. TIBIA OWNED KUMPLE HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA. Kazdy char jaki zalogujesz 0 lvl. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD gleba XDddddddddddddddd @maciek nie gram w to, dili ma nowego ownera od x czasu, bej kumplu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1849 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Huauashashu bądź silny!
![]() @Bongo Team Next time bijemy jakiegoś swe 100 + bo po wczorajszym fragu mam wyrzuty sumienia :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1850 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2007
Imię: JUZ NIE MAM:/
Gildia: ARCANIUM
Świat: IRIDIA
Poziom: 111
Poziom mag.: 90
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1851 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Veremus
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Fresz ty moj uczen i wyrzuty sumienia? ja juz takiego czegos nie mam jesli chodiz o zabijanie ale coz xD
moi ludzie sie postarali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1852 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
masz 2 sec na pomyslenie ![]()
![]() |
![]() |
#1853 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1854 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1855 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: HAIL RYBNIK
Imię: Nitz - Diliveer
Profesja: Knight
Gildia: BONGO TEAM
Poziom: 40
Skille: hujowe
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1856 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2007
Poziom: 117
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1857 |
Użytkownik Forum
|
![]() Name: Vreemd iemand
Sex: male Profession: None Level: 0 World: Iridia Residence: Rookgaard House: Market Street 4 (Shop) (Venore) is paid until Oct 28 2007 Guild membership: Meteora of the Invincible 14:17 Huxy [194]: tibia is ufcked
![]() |
#1858 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Nisko
Poziom: 132
Skille: 100/98
|
![]() @Odnosnie Bongo.
Wczoraj udowodniliscie, ze nie rzucacie słów na wiatr jak masa innych uzytkowników forum. Wielu pisało zabijcie jakiegos 100+. No i wkoncu padł jar nove, mój kolega od was gdzie tez mam kilku kolegów. Adas zrobiłes filmik, ten co miał nakrecic Polaków do walki i cały czas mi to pleciesz, a sam ich zabijasz. 16:19 Haraverick [46]: szczerze mowiac to zalujemy tego ![]() Chuj z tego, bo i tak bedziesz robił to dalej. @Naro hehe powalający ten kawał. ![]()
![]() |
#1859 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Żory
![]() |
![]() Masz racje Taok:|
niewiem co napisac :s
![]() |
#1860 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: HAIL RYBNIK
Imię: Nitz - Diliveer
Profesja: Knight
Gildia: BONGO TEAM
Poziom: 40
Skille: hujowe
|
![]() Cytuj:
W sumie to czekaliśmy na jakiegoś 100+ który będzie przechodził i po ponad godzinnym wyczekiwaniu wpadł Jar Nove nie wiem co on tam robił ale wiem że postanowiliśmy ubić pierwszą lepszą osobe z 100+ która tam się pojawi a że to akurat on to cóż... Mogę powiedzieć że więcej go nie dotkniemy gdyż mamy lepsze ofiary do zabicia. W radiu mówili że dziś Bongo robi borute ![]() |
|
![]() |
![]() |