|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() nie ma. Musi ci wystarczyc gta multi. Lub przynjamniej mi nic o takiej grze nie wiadomo.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Zaświaty
Stan: Niegrający
|
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() mowl w stylu gta czyli jest to taki second life ale latasz z gnatem rabujesz zabijasz itp.No chyba ze gosciu woli second life
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2007
|
![]() ehhh .. wiedzialem ze bedzie ciezko , w gta gralem na "necie" ale to nie to
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Można by zaliczyć MapleStory, gdybyś nie wychodził poza Kerning City ;]
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Niekoniecznie w każdym mieście spotykasz taksówkę O.o
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Gunz, ale to nie do końca mmorpg ale przez sieć i tak pykasz, i strzelasz z pistoletów i te inne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mafia przez przeglądarkę to vendetta
![]() Kiedyś miałem taką gierkę i się chodziło z gnatem po mieście tylko też można było siekać mieczem i czarami. nie był to Gunz tylko coś podobnego. Jak mi się nazwa przypomni to poszukam. Trochę bardziej w przyszłości masz Entropie ![]() |
![]() |
![]() |