|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2007
Lokacja: P(r)oland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Voxeti
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 25
|
![]() Witam wszystkich
![]() Postanowiłem założyć własny temat, który prezentował będzie moją postać na serverze Eternia. Wcześniej grałem na Saphirze, jednak ze względu na panujące tam warunki gry (Szwedzi wybijają Polaków) zrobiłem Trade World i przeniosłem się na Eternie. Mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie pojawiało się co raz więcej komentów pod moimi fotkami ![]() Więc zaczynamy ! -Po długich mękach i trudach w zabijaniu krwiożerczych szczurów i wilków udało mi się nabić 8 poziom! ![]() -Wraz z wyjściem w wielki świat musiałem zakupić ekwipunek i poprosić o różdżkę mędrca z Darashii, z nowym wyposażeniem zdobywałem kolejne poziomy... ![]() -Mając dość sporo pieniędzy z World Trade postanowiłem kupić cylinder, który niegyś zakrywał głowę Abrahama Lincolna. xD ![]() -Na 17 lvlu zabiłem pierwszego Vampira, loot dopisał. ![]() -Kolejnym ważnym awansem było nabicie 19 lvla, dzięki któremu mogłem zacząć bić potwory z nowej, lepszej różdżki. ![]() -20 poziom wbity przy rl kumplu ![]() ![]() -Jak 20 level, to wypadałoby kupić promocję, co nie ? ![]() ![]() -Chyba najbardziej znany i popularny quest w Tibii... ![]() -Nocą do głowy przychodzą różne dziwne pomysły... ![]() -I ostatnie awanse w poziomie oraz siły magicznej... ![]() Pozdrawiam, Vox~ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() fajne foty, gl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() Gratz
Zapowiada sie ciekawie dawaj ssy czesto i bedzie dobrze.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Bardzo sympatyczne fotki
![]()
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() Fotki przyjazne dla oka -.^
Czekam na więcej ![]() Powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Gz
![]() fajny temat ale jedno mnie ciekawi. Skąd miałeś kase na takim lvlu na taki addon? ;o |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Calmin Fen
Gildia: Matsunai
Świat: Nerana
Poziom: 80
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
|
![]() UP stąd
Ładne fotki, i liczy się to że grasz Socrcem a nie jak większość Pallem czy knightem gl Pozdrawiam.
Pomóż! Każda złotówka się liczy! http://rys.wwf.pl/ Demokracja to ustrój w którym dwóch pijaków z pod mostu, stanowi większość wobec Profesora Uniwersytetu! Sami oceńcie: http://www.maxior.pl/film/17990/TVN_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/54735/Tvp_3_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/76140/Wywiad_z_Tibyjczykiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Imię: Kargonessi
Profesja: Knight
Gildia: Legendary Friends
|
![]() Cytuj:
Jaki palant czytać nawet nie umie <frajer> pozdro _/ @topic fajne sski ;s oby tak dalej
Oczy, które ostatnio ujrzałem we łzach Przez rozłąkę Tutaj w śmierci sennym królestwie Złota wizja powraca Widzę oczy i nie widzę łez I to cierpienie moje. I to cierpienie moje Że już nie ujrzę oczu Oczu rozstrzygnięcia Oczu których nie ujrzę aż W drzwiach innego królestwa Gdzie jak w tym Oczy trwają mgnienie Mgnienie trwają oczy I wystawiają nas na szyderstwo. 16:47 Rufix kinht [35]: waleme 16:47 Rufix kinht [35]: who ages berowne 16:47 Rufix kinht [35]: onle yole you |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 3
Imię: Knight Rudi
Świat: Secura
|
![]() nie no tylko gratz
![]() ![]() ![]() ![]() pzdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
|
![]() @W.e.s.t.e.r
Heh poprostu nie chciało mi sie czytać tego tekstu więc zamknij morde widać jaki z ciebie dzieciak skoro odrazu z mordą do mnie. Czekam na sski :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jak obiecałem, wrzucam sski...niestety miałem dziś straszne freezy i zdołałem wbić tylko 1 lev i to na larvach....koło 400 zabitych niedojrzałych scarabów, masakra!
Więc levelek ![]() Tutaj best vis ![]() I domek ![]() ![]() Mam nadzieję, że jutro będę miał lepsze warunki do grania... Na koniec chciałbym podziękować wszystkim za komenty, jak się widzi tyle 'pozytywów' to aż chce się wrzucać kolejne fotki ![]() Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Calmin Fen
Gildia: Matsunai
Świat: Nerana
Skille: 76/73
|
![]() "Ciasna ale własna"
Ten tekst mnie powalił ![]() Ładne fotki gz IvI, i softów Pozdrawiam.
Pomóż! Każda złotówka się liczy! http://rys.wwf.pl/ Demokracja to ustrój w którym dwóch pijaków z pod mostu, stanowi większość wobec Profesora Uniwersytetu! Sami oceńcie: http://www.maxior.pl/film/17990/TVN_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/54735/Tvp_3_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/76140/Wywiad_z_Tibyjczykiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam ponownie
![]() Sorki za nieobecność, ale miałem problemy z internetem i nie mogłem w ogóle grać... Ostatniej nocy trochę się zrehabilitowałem ![]() Tutaj po raz pierwszy zabijam draga stylem 'evis'. ![]() Następnie poszedłem na kopalnie krasnoludów, w celu zdobycia doświadczenia. ![]() Po zdobyciu 23ciego poziomu wreszcie mogłem zacząć robić jakieś porządniejsze runki. ![]() Wiem, zdjęcia są na razie dość nudne, jednak czego się spodziewać po 23 lvlu, jeśli internet nie będzie mnie zawodził to będę co raz szybciej zdobywał kolejne poziomy doświadczenia oraz poziomy magiczne ![]() Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: b-stok/ny
Świat: Obsidia
![]() |
![]() nienajgorsze
a softy tez z WT ?
3:44 Azzel Atte [27]: Where in kaz.. has druid guild ? 23:44 Thadev [53]: there is no 23:44 Azzel Atte [27]: ? 23:44 Azzel Atte [27]: lol ? 23:44 Azzel Atte [27]: Where i can buy spells + 23:44 Thadev [53]: why lol 23:44 Thadev [53]: u cant in kazo 23:44 Thadev [53]: lol 23:44 Azzel Atte [27]: shut the fuck up xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Up
Zamieniłem się kasa za kasę, dostałem 800k i za te pieniądze zrobiłem addon, kupiłem softy i jeszcze "troszke" zostało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super Sprawa
![]() Pozdro & gl ps. widząc twoje fotki aż sie zachciewa grać;p |
![]() |
![]() |