![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Moje propozycje
Nazwa: Unforgiven (niewybaczalni) Vicki: Seba, Wiadro, Daw i Pulpet/Neo. Chyba najdluzej graja na silv :>
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
|
![]() Aff, czy wy potraficie choc na chwilę oderwac się od expienia
![]() Jak nie chcecie głosowac to muszę wybrac sam: Oficjalnie vice liderami ogłaszam: Seba Konieczny, Wiadrociag, Ambel Kart, Akishino. Ostateczna nazwa gildii: Holy United |
![]() |
![]() |
#143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() edit: 20:23 You advanced from Level 62 to Level 63.
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 29-10-2007 o 21:36. |
|
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Poziom: 78
|
![]() Stary dzisiaj zadzwonil do tych z internetu i za 2 tygodnie przyjda podlaczyc kabel
![]() ![]() Co do guildii to all mi sie podoba co wybraliscie.. nazwa pasuje, vicki pasuja, rangi trzeba jeszcze wymyslic jakies porzadne ;> i bedzie git ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
Nobleman (Arystokrata) Impulsive (Impulsywny) Loyal (lojalny) Shareholder (udziałowiec) Dobrym pomysłem jest jeszcze nazwanie rang Greckimi Bogami typu Zeus, Posejdon, Gaja (lub Gaia). @Name A tak wogóle do nazwy gildii wypadało by dopasować jakis Avatar... Do HU (Holy United) nie ma za wiele ![]() |
|
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
"In memory Asen Yokar and Ace Inferno!" o.O skasuj lepiej ten comment jak chcesz byc vickiem w tej guildii.. ;S Asen przeciez zostal uznany przez br za hackera... @all I tez tak mysle ze jesli by Pulpet aktywowal pacca to wolalbym zeby to on byl vickiem(bez urazy dla Poredy)bo jednak tez liczy sie char. Char Pulpet Rozprowacz w koncu ma juz tyle lat i byl tez czlonkiem moonchildren. A Akishino to nowy char... ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Imię: Rastaman Shine
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brotherhood of Honour
Poziom: 69
Poziom mag.: 57
|
![]() Watpie zeby moj glos teraz cos zmienil, nie wypowiadalem sie wczesniej lecz uwaznie sledzilem temat...
Wiec uwazam ze nazwa gildii Holy United nie jest trafna, wg mnie za bardzo oklepana... i nie sprawia wrazenia respektu pozatym watpie ze wszyscy beda takimi swietoszkami... ;> ja bym obstawial Lifestyle, to jest takie elastyczne <lol> btw dobre pomysly poreda ;] Takie moje skromne zdanie ![]() Rastaman Shine Ostatnio edytowany przez R4st4 - 29-10-2007 o 22:27. Powód: literowka |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo
|
![]() @2up
Bez urazy ale tych br jest tylko Trixel? ![]() po 2 wole porede na vicka(bez urazy pulpet), poniewaz poreda jest duzo wiecej online i dlatego wole jego. po 3 zrobic forum takie jak ma jakas dobra gildia na securze(zapomnialem nazwe xd) i na tym forum adminami lider i vice. i tam bedzie kazdy pisal dlaczego chce wstapic do gildi xD. po 4 przydaloby sie zrobic kanal prywatny na vt dla gildi, jakis staly z haslem jak mialem kiedys z circa ale noobek haslo zapomnial xD.
![]() Ostatnio edytowany przez Luki_Asen - 29-10-2007 o 22:09. |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
|
![]() @poreda
Twoje rangi są spox, moim pomysłem np. dla lidera jest Capitan, a dla vicków Officer. |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na proźbe kogoś tam up skasowałem opis...
@Rastaman Zaproponuj jakiś fajny name, ty masz banie do takich rzeczy xD |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: Katowice
Imię: w skrócie WIADRO
Świat: silvera
Poziom mag.: 6
|
![]() @ do lidera
![]() a kim jest wilce Akishino?? chodzilo o old playerow ponownie apeluje o Pulpeta na vice i 2 ranga Old Warrior jak znalazł ![]() ![]() Prosz eo powazne rozpatrzenie mojej petycji ![]() ![]()
#152 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Imię: Rastaman Shine
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brotherhood of Honour
Poziom: 69
Poziom mag.: 57
|
![]() @poreda
W tym problem ze nie mam do takich rzeczy bani... ;p i podobaja mi sie twoje propozycje, najbardziej chyba Lifestyle, no ale wszystko zalezy od wszystkich heh ;p w sumie mogloby byc Brotherhood (bractwo) ale cos do tego jeszcze bo samo bractwo to za malo Rastaman Shine |
![]() |
![]() |
#153 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Edit OMG! Brotherhood wymiata! Zajebista nazwa ![]() |
|
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
|
![]() Brotherhood tez nazwa mi sie podoba. Chodiz o nazwe ktora bedzie konkretnie odzwierciedlala to jak ta gildia powstala po co i dlaczego...
@poreda wiem tak cie kojaze ale chodzi mi o to ze niekojaze ci zebym cie dlugo znal poznalem cie podpiero jak mialem ci dac ave tak przynajmniej kojaze... p.s. mam dla ciebie kolejna rate msg me na tibi ![]() i niechodzi ze ciebie nie lubie chodzilo zeby starzy playerzy byli vice ciagle, nie mam zadnych zarzutow do ciebie ![]() @lider nastepny pomysl na nazwe: Order of warrior chciales cos wojowniczego czy jak to tam pisales niepamietam dokladnie ... i rangi jak pisalem wczesniej tez pasuje ![]() zakon krwi...
RASTA znaczy być wolnym i śmiać się, bawić, kochać szanować i ufać... Niema jak Katowicki GKS PoZdRo Asen i all bro z tibi co nie graja już ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zajebundo - 29-10-2007 o 22:49. |
![]() |
![]() |
#155 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zgadzam sie z Wiadrem we wszystkim co napisal
![]() Nazwa mi tez sie podoba i tez mysle ze tu chodzi o old playerow.( tzn chociaz o vickow ;> bo lider nie jest old playerem.. tzn jego char nie jest.. ale za to nadrabia innymi rzeczami xP ) |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Poziom: 70
Skille: 80/77
|
![]() asen jestem malo online bo zrobilem se paromiesieczna przerwe (mysle ze wyszla mi na +)
![]() NO a mysle ze najlepszym rozwiazaniem by bylo abym i ja i neo zostali vickami , destroyowi sie to nie podoba chociaz nie wiem dlaczego
14:54 Pulpet rozprowacz [58]: 'how long? 14:54 Xaazan [32]: yes 14:54 Xaazan [32]: ;/ |
![]() |
![]() |
#158 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ poreda
sorry ale nie wiedziałem ze to ty ![]() ![]() z ciekawosci ile ten server juz ma? grasz dluzej niz 3,5 roku tu?
RASTA znaczy być wolnym i śmiać się, bawić, kochać szanować i ufać... Niema jak Katowicki GKS PoZdRo Asen i all bro z tibi co nie graja już ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zajebundo - 29-10-2007 o 22:55. |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
|
![]() No bo kurwa mówiłem ci kto ja a ty mi wypalasz że mnie nie kojarzysz :/
A co do daty powstania to był to rok 2005 a miesiąc jakoś przed wakacjami Marzec albo Kwiecień ale nie jestem pewien na 100% |
![]() |