![]() |
#5401 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sirius Romanis
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zaleze Team
Świat: Danera
Poziom: 43
Skille: 100-100
Poziom mag.: 99
|
![]() Phil128
Dziwne ale ja tam bylem pierwszy . Expilem skonczyly mi sie speary wiec poszedlem do depo i zostawilem list. Zaczolem zas expic a ten koles nic nie powiedzial tylko zaczal mnie lac . Troche dziwne . A co do val'atara to jest frajerem zobaczyl ze ten 2 koles mnie leje, trapnal mnie i tak padlem. Pierdole to nie bede sie przejmowal nimi |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Stan: Na Emeryturze
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() Todolito expil tam od paru godzin, bozo'fox wjebal mu sie na respa zaczol lac, probowal wyjebac itp itd no i padl.... Zobacz o ktorej to bylo godzinie..
Zeby nie bylo ze popieram br czy cos, ale taki fakt ze on tam "siedzal" od paru godzin ;/ Ostatnio edytowany przez Phil128 - 30-10-2007 o 03:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5403 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2007
|
![]() Zariel,a moze znasz dokladna date tego update??Jak narazie slychac tylko o drutach a o srokach nic...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Konin <><><>
Imię: Zeriel Argano
Profesja: Paladin
Świat: Danera ;] Only
Poziom: 84
Skille: 88/71
Poziom mag.: 18
|
![]() @up
neiweim kiedy update ;] A co do sorców bd walic o 50% mocniej czyli np. z visa walisz 120 to bdziesz walic ok.180 I tez jedna dziwna zecz jak zamieniasz sie w niektore monsterki to dostajesz rozne bonusy np. wasp szybciej biegasz mammoutth dostajesz za niektore potworki wiecej expa lub poprostu Cie nie atakuja ;] Ale oni czeszto mowa co innego co innego robia ;] Mowili ze bdzie dalej balansacja a Tu h*j pogorsza kina i palla ;[ Co prawda sa tez inne ciekawe i madre zeczy ale..... dragi lepsze WTF? droższe royal speary ? WTF? trzeba bdzie sie okupowac ;p
14:51 Nieczajek'Raven [129]: jestes tak bezurzyteczny jak kutas papierza http://ziooooom.myminicity.com/ind http://ziooooom.myminicity.com/ ![]() Ostatnio edytowany przez zeriel_argano - 30-10-2007 o 11:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2007
Lokacja: Kostrzyn
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() ![]() Co do Update : Lepiej zeby to nie była prawda ![]() ![]() Kina & Pall ...Roxx |
![]() |
![]() |
![]() |
#5406 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2007
Imię: Sirius Romanis
Gildia: Zaleze Team
Poziom: 43
Skille: 100-100
Poziom mag.: 99
|
![]() Phil128
To czemu nie zostawil lista??Ja jak tam expilem to nikogo nie bylo. Mogl powiedziec ze tu expi a on mnie od razu atakowal |
![]() |
![]() |
![]() |
#5407 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
A propo tego linku ktory podales z forum tibia.com jest o tym co ten 100 + druid proponuje a nie o tym co bedzie.Fakt moze cipsoft cos zastosuje z tych propozycji ale nigdzie nie jest napisane ze tak zrobi. Apel czytajcie bardziej ze zrozumieniem i nie zwracajcie uwagi narazie na tego typu tematy na innych stronach niz tibia.com ![]() GRatulujem 100 lv Emfkowi i Madowi ![]() ![]() Szacunek |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
chciałem już podobnego pisać posta ale widzę ze first mejkles Agree nie słuchajcie tych pierdół bo to ściema jes jak nie wiem okaze sie all po upie nie ma co nawet na to patrzeć ![]() Do all co idą ze mną na banute tzn 1*Jony Sola (8 misji) 2*Lord Stasko (8 misji) 3*Pro mateusz (8 misji) 4*mad iris (nie ma nic) 5*Grassujacy (8 misji) 6*brzy (nie ma nic) 7*Nieczajek'Raven(nie ma nic) 8*Szafinio (8 misji) 9*Zabujca Max (8 misji) 10*Kriszak (pomocnik ma all ;d) 11*Emef Buhh (8 misji) 12*Ether'don (nie ma nic) 13*Ether'Dymek (nie ma nic) 14*Dren'Arte (mejka) 15*Kane Lawless (8 misji) 16*Huntorro (nie ma nic) 17*cato royal'bolt (8 misji) 18*Rhorvald (8 misji) 19*Gosu Amidamaru (8 misji) 20*Jony Druidka (nie ma nic) 21*Dare'Fiend (nie ma nic) 22*Royal'Icenbolt (nie ma nic) 23*Narqss (nie ma nic) 24*Fire Knight Guardian (8 misji) 25*Fathit (8 misji) 26*Liridril (mejka razem z Dren'Arte) 27*Ferth Dyon (mejka razem z Dren'Arte) 28*Shadow Stiwo (mejka razem z Dren'Arte ) 29*Vartis (8 misji) 30*Daxi Calar (mejka razem z Dren'Arte) 31*Kokos drunker (8 misji) TEAM FULL 8 MISJI MA MIEĆ KAŻDY ZROBIONE tzn ma posiadać to "17:46 You see a snake destroyer. It weighs 66.00 oz." Tu taktyka ![]() i nie zadawać głupich pytań czemu tak nie inaczej ... 9 misja będzie robiona wtedy kiedy all bedą mieli zaliczone pierwsze misje....... Ostatnio edytowany przez Sola - 02-11-2007 o 01:33. Powód: edycja listy |
![]() |
![]() |
![]() |
#5409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2007
Lokacja: Kostrzyn
![]() |
![]() ![]() Go go 30 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5410 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
|
![]() Ostatnio edytowany przez WymionoKrowy - 30-10-2007 o 20:22. Powód: a bo tak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Tarnów
Imię: Lord Stasko
Gildia: Swat Team
Świat: I WILL BACK ^,-
Poziom: 130
|
![]() ![]()
![]() ~dziekuje tym co sa i byli, pier.... tych co sie odwrocili~ 23:11 Royal Aramil [36]: that nie dat 23:12 Royal Aramil [36]: shut the fuck up ... ENG? PL? RUS? http://www.flogao.com/staskoo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5412 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Gdzie Śląsk i Motor...
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Imię: Cato Royal'Bolt
Gildia: Hunter Demonic Star
Świat: Kickera
|
![]() Name: Szalony Royal
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 61 Oct 30 2007, 18:07:20 CET Killed at Level 62 by Conan Obarbaro omg w'k'u'r'w'i'a troche że polacy po dupie dostają ;/ ;/ ;/ dobrze sola napisałes ;] ja tam też nemam problemów ale mógłbym je mieć jeśli by chodziło o pomoc jakiemuś polakowi ... oni poprostu potrafią nawet bez gildi się trzymać razem a jak 50% polaków powibijało by sie nawzajem to nie dziwie że się nie szanują i padają;] a i oni nie muszą mieć w sumie wielkich powodów ale jak znajdą najmniejszy to Cię zabiją .. proste ;] a gildia z polaków 40+lev to omg w choooj wiary .. ale ja tam juz się w to nie bawie bo to nie wychodzi, albo wszyscy albo nikt ;] zresztą mogło by być że ktoś gra solo albo jest w gildi z wszystkimi polakami ale to jego problem i wybór ;] kurwa jak rozprawki to nie umiem napisać... może powiem klijentce od polaka żeby mi klawiature dała xD Ostatnio edytowany przez CatoKnight - 30-10-2007 o 23:00. Powód: sola |
![]() |
![]() |
![]() |
#5413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
|
![]() @up
sami tego qr.. chcą. Ile ja mam jeszcze razy mejkac gildie ? zamiast all qrwa wejsc w 1 to sie porozchodzili po swatach filipah huj wie co jeszcze to tera maja ........... ja nie wiem ze nikt mi sie do dupy nie dobiera , mieli reason to gu ujebali było zrobic porządna guild i sie 3mac razem, no ale z polaczkami sie nie da...bo temu nazwa nie pasuje temu to ze friend frienda friend jes nobem bo mi 30 gp na statek nie chciał dać ehh..chcecie to macie nic wiecej na ten temat |
![]() |
![]() |
![]() |
#5414 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Imię: Daxi Calar
Gildia: Flip Mode Crew
Poziom: 102
Skille: :P/:P
|
![]() Cato ale ty w tym assassinie z levelami zasuwasz xD
JA TEZ TAK CHCEM ![]() GZ 68 Do wakacji jedziem do 100 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Imię: Moria
Gildia: One Five Seven
Poziom: 137
Skille: 100set
Poziom mag.: pi
|
![]() @Sola,Tasior i inni co probowali robic mocna polska gilidie !!
1 Podstawowy błąd: "przyjmujemy od 60 lvl" I sie schodza nooby ktore sa w tej gildi tylko dla napisu kolo nicku. Czy Swat albo Eu Nobility etc maja wymagany lvl na przyjecia? Only firends. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() Moria
Inhabitant of Danera Profession: Royal Paladin Level: 79 Posts: 2 Guess what Paladin is on trap they give him some power and want this power back i'll make 100+ level i do it before update i sell this character and got drunk very well Sryy for inglisz - MODL SIE BY NIE CHCIELI PATRZEC EDYCJI POSTA SENIOROWIE BO TAK TO BAN NA 30 DAYS :S Chyba faktycznei drunked xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#5419 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ
Świat: Pandoria
|
![]() dokladnie jak kuszczykonkordos powiedzial
![]() bez wymagan na lv ![]() polish to polish ![]() nooby przestaja byc noobami xDDD kazdy byl noobem ![]() niektorzy nimi zostana na zawsze ![]() np. JA ![]() ![]() cato ![]() a mowiles ze do 100 i konczysz xD lolas xD zdecyduj sie mi ![]() baba alla ![]() god damn it o.O i mean: allah damn it ![]() silance!!! i'ill kill you !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
18:54 Lapeno Pitanga [12]: bedzie ciekawie bo ja na sankach nie potrafie jezdzic 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no nie umiem 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no ja mam oplywowy ksztalt 18:55 Lapeno Pitanga [12]: ze nawet pod gorke pojade 18:56 Lapeno Pitanga [12]: wiec wole nie wchodzic na nie 21:11 Bill'Azu [78]: rashid jak nas zobaczy to zajebie 21:11 Kisuko Pitanga [38]: hi 21:11 Kisuko Pitanga [38]: edron 21:11 Kisuko Pitanga [38]: yes 21:12 Kisuko Pitanga [38]: albo loga da xD Ostatnio edytowany przez Psycha - 31-10-2007 o 15:49. |
![]() |
![]() |