|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#6442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 175
|
![]() @up
niema |
![]() |
![]() |
![]() |
#6443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() @Forceware
Małpy, Lizardy |
![]() |
![]() |
![]() |
#6444 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2007
|
![]() JA chcialem sie spytac czy knight lvl [34] 575HP 165MANA EQ :
-Platinium Amulet ( 2 ARM ) -Warrior Helmet ( 8 ARM ) -Knight Legs ( 8 ARM ) -Crown Armor ( 13 ARM ) -Vampire Shield ( 34 ARM ) -Boots of Haste ( 0 ARM ) - Sword Fighting 63 - Shielding 62 powinien skilowac na slimach bez obawy o dead ( lecz kiedy skonczy mi sie jedzenie , bo dlugo skilluje , no i zdarza mi sie odejsc od kompa z wymuszonej sytuacji ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez kiterso - 30-10-2007 o 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ricco Thor
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 36
Poziom mag.: 37
|
![]() Elo mam 9 palla skile 40/23 eq: dwarven shield, speary ,scale arm,dark helmet. Czy dalej skilowac i do jakich skilow czy troche poexpic i gdzie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Leszno
![]() |
![]() Sorc, 29 lvl, mlvl przyzwoity (34^^), noble arm, plate legs, stell helm, WoCE, gdzie expic? ;] Ale bez waste, zeby sie oplacalo
![]() |
#6449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Lokacja: za gorami, za lasami
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
|
![]() Ponawiam swoje pytanie, ponieważ nie ma pomysłu na exp druidem 35lv. Dobre eq. Na brak kasy na runy także nie narzekam. Nie mam pacca.
12:55 Siro Jafas [16]: mam 12:55 Siro Jafas [16]: 100k 12:55 Siro Jafas [16]: kupiłem 12:55 Siro Jafas [16]: na 12:55 Siro Jafas [16]: allgro If u want to be my friend,
put my dick in your hand, moved it left, moved it right, try to lick suck and eat, here i am , touch me girl, play with me, everyday, try to guess, what i am, im your friend, juicy pen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6450 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() Cytuj:
2.Peninsula -2 3.Piraty +1 i podziemia 4.Shadow tomb -1 Później banuta (40+) , piraty +2(40+) shadow tomb -2 (35+ , omijaj fe) , tarpit -3 (50+) itd.
![]() |
![]() |
![]() |
#6451 |
Guest
|
![]() Siemka. Mam pytanie.
Gdzie moge expic palem 19 lcl skille 60 distans eq jak naarzie slabe po hacku : scale arm, leather legs, dwarven shield , spear, legion helmet i zwykle buty Chcialbym jak najszybciej miec 25 lvl na lepsze speary i kupic sobie pacc... Z gory dzieki |
![]() |
![]() |
#6452 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @Lissek92 No coz nie wiem gdzie expiles wczesniej dlatego jesli wymienie expowisko przez ciebie dostatecznie "zwiedzone" to przepraszam xD A wiec expowisk na jakich mozesz probowac expic jest wiele. 1.Guardy 2.Dark Catedral 3.Ghostland (dsy i inne potworki typu ghule itp.Nie zapomnij o niewidce) 4.Dragi z dsami 5.Mintwalin z monkami ![]()
![]() |
![]() |
#6453 |
Guest
|
![]() Na banucie jakie skille, lvl i eq dla ek?
|
![]() |
![]() |
#6454 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Imię: Veris Sair
Gildia: Brak
Świat: Calmera
|
![]() Cóż...Mam pytanie niedotyczące expowania, ale skillowania knightem. Od jakiego lvl, skilli, ostatecznie eq polecacie skillowanie na slimach? I mniej więcej, od którego skilla polecacie expić?
Ostatnio edytowany przez Nolfaverll - 31-10-2007 o 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6455 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Sler
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() mysle, ze skillowanie na slimach mozna zaczac, jak bedziesz za szybko zabijal minosy/dwarfy/roty ![]() ![]() co do expienia, wydaje mi sie, ze skille i exp powinny isc rownolegle.. ja np. wbijam sobie 5lvli potem 5skilli itd. inni wola wbic 90+skilla na 30lvlu i dopiero expic. co kto lubi. sa tez tacy, co na 60lvlu maja skile po 60 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6457 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Xsarah
Profesja: Royal Paladin
Świat: Fortera
|
![]() Moze cos wiecej bys powiedzial:/ Jaki lvl?? A tak pozatym to lepiej nosic speary i tarcze.
![]() |
#6459 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Imię: Veris Sair
Gildia: Brak
Świat: Calmera
|
![]() @Melbeth
Na takim lvl można expić na....Dwarfach (soldiery, guardy). Musisz trochę uważać, hity od nich mogą być dość wielkie obrażenia. Jednym z także dobrych rozwiązań mogą być roty/c-wormy pod Fibulą, albo cyklopy w Mount Steroum. Na PoH'u nigdy nie expiłem, więc nie wiem, ale tam też można expić (nawet dobrze, pdobno) |
![]() |
![]() |