![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 78
|
![]() Nom w sumie jak dla mnie to by bylo ok.. chociaz jakby tą pierwszą i drugą pozycje podniesc o 5 lvli to mogloby byc chyba lepiej. Ta 3 moglaby chyba zostac :> ofc to tylko moje zdanie.. kazdy niech sie wypowie jaka ma byc rekrutacja.
|
![]() |
|
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Maciarz
Profesja: Knight
Świat: silvera
Poziom: 72
|
![]() No i serwery amerykańskie padły...
|
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
|
![]() Zgadzam się z tą nazwą Brotherhood.
Z vickami też może tak byc jak proponujecie. Rekrutacja to lvl 60+ dla nowych, dla starych graczy 50+ i nie ma różnicy czy sorc czy drut bo będzie za dużo zamieszania. I trzeba teraz ustalic konkretne rangi, ale takie bardziej nowe niż popularne ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leathoon
Profesja: Knight
Gildia: Arystokracja
Świat: Candia
Poziom: 74
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() @UP
General - lider Colonel -vicki private first class - świeżaki private - tak z 1 mc jak beda w gildii ... Dalej już moj mózg nie pracuje ![]() co za duzo to nie zdrowo |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skorzystam z pomocy poredy i moje rangi to:
Lider- Capitan Vice liderzy- Officer Nobleman Loyal Sleeping Legend |
![]() |
![]() |
#187 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() Cytuj:
![]() co do reszty to nazwa w koncu jaka bedzie? ![]() a vicki to jak narazie chyba :Seba, Wiadro, Neo i Pulpet to tak jakby moj glos na calosc juz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Imię: Rastaman Shine
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brotherhood of Honour
Poziom: 69
Poziom mag.: 57
|
![]() Tez oddam ostateczny glos
![]() Nazwa: Brotherhood Leader: Destroyer od fury ... Ranga: General Vice: Seba, Wiadro, Neo, Pulpet ... Ranga: Colonel jak narazie to all ____ Rastaman Shine |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() 13:08 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Shivoxy. He was killed by a dragon. Red Skull... Kto chce znać loot? Btw, dzięki mnie ban ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @Up
hehe no pochwal sie ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2007
Imię: Gess Akar
|
![]() Witam,
Podoba mi sie ten pomysł z polska gildia, ale moim zdaniem kilka rzeczy jest głupich. Od razu zacznę od tego ze nie czytałem całego tematu (tak na prawede to nie czytałem nawet 1 strony, opiera sie tylko na tym co usłyszałem od kolegów na temat tej sprawy) wiec jeśli o czymś już była mowa itp to nie srajcie sie od razu ze powtarzam praz X... Wiec tak - Pomysł z tym żeby osoby grające najdłużej na tym świecie były vice liderami jest durny ![]() - Jak już ktoś pisał gildia będzie maila załatwiony respekt u części Brow ale nie u wszystkich. Ja wpadłem na pomysł żeby zamiast robić oddzielna gildie zrobić gildie która będzie częścią Feel The Power tak jak FTP i FTPa. Z praktyki wiem ze respekt u czesci BRow nie zapewni nam nawet w czesci takiego szacunku jakim ciesza się człakowie FTPa. Dlatego powinniśmy albo stworzyć gildie podległa FTP np Polish FTP (ale na to raczej Browie sie nie zgodza) albo przynajmiej stworzyc range np Feel the power academy members i tam umieszczac tylko ludzi nalezacych do FTPa ;p Wiem ze moze to trochę bez sensu ale kazdy kto byl lub jest w FTPa wie jak bardzo rożni sie stosunek Hlvlowych BRow do ludzi z FTPa w stosunku do ludzi z innych gildi (od kiedy jestem w FTPa tylko raz zdarzylo mi sie ze Hlvlowy br zaatakowal mnie na skullu i to w dodatku mial powody ![]() Niestety nie mam juz czasu skończyć tego posta, postaram sie napisac jeszcze cos wieczorem Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Young Gorti
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
![]() @Poreda
o,o Mpa set plx ![]() ![]() @Edit On chyba hacked był więc chyba good loota nie było ;S Chyba rzeczywiście gm-owie zaczeli odwiedzać nasz świat ![]() Name: Bilzink Sex: male Profession: Elite Knight Level: 114 World: Silvera Residence: Venore Guild membership: General Officers of the Feel The Power Academy Last login: Oct 27 2007, 17:28:28 CEST Comment: Loading... Account Status: Premium Account Character Deaths Oct 21 2007, 16:56:17 CEST Died at Level 113 by a hero Oct 09 2007, 06:32:18 CEST Died at Level 105 by a toad Account Information Banished: until Nov 26 2007, 18:44:19 CET because of macro use Ostatnio edytowany przez oVvN3eR - 30-10-2007 o 15:53. |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gess
Ja robie gildię polską, a nie br, a vice liderów nie wybrałem tylko dlatego, że grają oni długo. Po prostu wiem kto się najbardziej nadaje. Vice liderzy to: Seba Konieczny, Wiadrociag, Ambel Kart, Akishino, Pulpet rozprowacz. Ostateczna nazwa bez żadnych zmian to Brotherhood Rangi: Capitan - Lider Officer - Vice liderzy Nobleman Loyal Sleeping Legend |
![]() |
![]() |
#196 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
nie żebym coś miał do ciebie ale nie wejdę do gildi która nazwie sie "polish ftp" i podejrzewam ze nie ja jeden Co do old graczy jako vicków, i do tego ze tylko aktywni gracze moga nimi być, grając na tym servie tyle czasu co ja grałem i tyle ile wojen widziałem doskonale wiem jaka jest tu sytuacja i podejrzewam ze inni nieaktywni gracze tez wiedza wiec niby czemu nie moga oni byc vickami? Poza tym żadne z podanych kandydatów nie jest nieaktywny. Mają być lubiani przez br? Masz namyśli kogoś kto na ten szacunek zasłużył czy asslickera? @destro no to zakladaj ![]()
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 30-10-2007 o 16:23. |
|
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2007
Imię: Gess Akar
|
![]() Z tymi vickami to nie mam nic przeciwko tym których wybraliście ale pisalem to bo nie wiedzialem ze juz sa wybrani. A co do tego z tym FTP to chodzi mi o to ze wielu polaków z FTPa nie będzie chciało iść do gildi którą obiecali respektować tylko niektórzy BRowie.
|
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
|
![]() @gess
Z tego co wiem to all polacy z ftpa idą, no może po za Szychą. |
![]() |
![]() |