![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: BsT
Imię: Lord Kulfon
Profesja: Knight
Świat: Titania
Poziom: 64
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Character Morita De'Vrie does not exist.
![]() Titania straciła kolejną legendę ? Dlaczego Mori chciał sie zamienić acc ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Poziom: 101
|
![]() Morita de'vrie i Knight Zeebee deleted ponieważ Zeebee zamienił się za Morite i dopłacił (1000zl) z tego co słyszałem i było pare dowoów na to i Gm się tym zajął, więc za nic nie dostał tego deleted
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: BsT
Imię: Lord Kulfon
Profesja: Knight
Poziom: 64
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() To wiem ale dlaczego Morita chcial sie zamienić ? I wogole czy tylko ja zauwazyłem jego znikniecie ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veshgar
Profesja: Elite Knight
Poziom: 61
|
![]() wiecej o delete Morita De'vrie i Knight Zeebee znajdziesz w temacie EiV vs alliance. po co sie zamienial? czlowieku 1000 zeta nie chodzi ulica a tak Morii byl retired z tego co wiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm. Nie łapie rozumowania CipSoftu. Skoro jestem posiadaczem acc jest on moją własnąścią i moge z nią robić co chce. To tak jak by Małysz dostał bana od PZN (czy jak sie to tam nazywa) za sprzedaż nart. To tak z mojego punktu widzenia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() No tak. Ale skoro jestem właściecielem konta, to moge z nim robic co mi się żewnie podoba. A w tym momencie CipSoft godzi w prawo własności moim zdaniem. A jeśli jakiś noob kupi h-lvl i nie umie grać padnie pare razy i mu się odechce. Z drugiej strony jeśli dopiero zaczynam grac w to nie dal bym 1000 zł za postać...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vers Dra'ghothe
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kazadum
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do Małysza ... To dostał by tego bana
![]() Narty są sponsorowane ![]() No wiecie tak samo jest w WoW (World Of Warcraft) Za handel kasą / konte leci ban i to szybko ...
Śmierć jest niczym, ale życie jako pokonany i niesławny jest śmiercią codzienną. Nie ma honorowej drogi do zabijania, nie ma szlachetności w niszczeniu. Ten kto ma tysiąc przyjaciół, żadnego z nich nie szanuje, a ten kto ma jednego wroga spotka go wszędzie! Wszystkie wojny są wojnami domowymi, ponieważ wszyscy ludzie są bracmi. |
![]() |
![]() |