|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Od niecałego roku mam odtwarzacz MP3 i już 5 razy zmieniałam słuchawki, bo się psuły. Czy możecie mi polecić jakieś dobre słuchawki w granicach 20zł? Byłabym wdzięczna
![]()
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Dobre słuchawki w granicach 20 zł? Ciężko takie znaleźć : P.
Ja mam używam mp3 od jakichś 9 miesięcy i kupywałem słuchawki raz. Pierwsze trzymały jakieś pół roku, drugie ze 2 tyg, a te co teraz mam dostałem za darmo i jakoś się trzymają póki co : P. Imo nie da się kupić dobrych słuchawek za 20 zł ;; Ostatnio edytowany przez Rybzor - 31-10-2007 o 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Poszukaj u siebie w jakichs sklepach w okolicy, teraz wszystko przez neta zamawiacie? :|
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Musisz poszukać w jakiś sklepach w swojej okolicy, za 25zł kupiłem dobre słuchawki, trzymają się już pół roku.
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: PiŁa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Te słuchawki są boskie ! Bass w nich wymiata, świetna jakość dźwięku
![]() ![]() http://allegro.pl/item257327609_sluc..._oryginal.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() nie mam pojecia jaki to model, wiem tylko ze jakies Philipsy za 10zl, kupilem 2 lata temu, przy bardzo czestym uzywaniu trzymaja sie do dzisiaj, a jakosc dzwieku jest bardzo dobra. Poszukaj w jakims sklepie
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Szczerze? Mam takie za 4.90 zł z kiosku, firmy nawet nie znam, pewnie wogóle nie ma. I jakoś działają ;p ale chcesz na pałąku czy bez? Miałem podobny problem jak ty, ale to nie była wina słuchawek. Musiałem je zmieniać zbyt często i się tym zainteresowałem, więc kumpel który chodzi do technikum spawy poprawił i działa już dobrze.
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Doskonały i czysty bass. Miodzio. ; ] http://allegro.pl/item259259444_crea..._gratis_w.html Ostatnio edytowany przez Matilus - 31-10-2007 o 16:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Może jest to związane z tym ,że chcesz się pokazać światu i udowodnić iż masz "musk" ![]() Test słuchawek firmy creative tylko ,że tu nie znajdziesz słuchawek za 20 zł tylko za 50zł+ ![]() 2 lata spokojnie wytrzymają. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Coś na Allegro wyczaj,kumpel kupił np. dobre creavity za 9 zł.
Ja kupiłem słuchawki hamy za 25 zł. Dźwięk nie był za ciekawy,ale mi w zupełności wystarczał. Trzymały się pięknie i długo,dopóki ich nie pożyczyłem...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Od roku korzystam ze sluchawek za 20 zl, wielkiej roznicy w brzmieniu pomiedzy nimi a innymi ktore kosztowaly 100 nie widac. I sie nie psuja. |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Ja używam najtańszych jakie wpadną w łapki. Moje słuchawki często padają ofiarami pralki czy zniszczenia w wyniku 'miętolenia ich na przerwie'.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Bermudy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agalion Luthien
Profesja: Elder Druid
Gildia: Holy Riders
Świat: Eternia
Poziom: 32
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() Ja mam te słuchawki:
http://www.allegro.pl/item259639082_..._fv_gwara.html Thomson kupiłem za 49 zł imho może nie są za 20 zł, ale są to jedne z lepszych słuchawek takich basowych i dużych :-)...troche przeszkadzają w biegu, ale są świetne. Ostatnio zamówiłem sobie Creative Nano Plus i w nim były te Creativskie słuchaweczki ;p na razie w nich chodze są świetne! niesamowite basy no i długo już wytrzymują ;p Breejv dał linka do nich :-) Polecam i te i te...
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() s=Szczerze mowiac ja zmienialam sluchawki 8 razy od ok. 1roku ;p
imo najlepsze tak do 20 zl sa TDK http://www.mpfour.pl/products_pictures/CP-100_maly.jpg o te. w Empiku dostepne po ok. 23zl
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Jesli cena nie gra roli, to tylko Technics o/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Dla mnie dobre słuchawki, to nie takie które jak będę miał farta to się nie rozwalą, tylko takie, które posiadają dobrą jakość dźwięku i są wytrzymałe. |
|
![]() |
![]() |