![]() |
#2281 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2282 |
Użytkownik Forum
|
![]() sprubuję coś zrobić ale będzie trochę dłuuugo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2283 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mógłbym prosić jakiegoś PRO żeby mi zrobił tapetę z napisem kremowykac w stylu cybersport?? muszę ją mieć za 4 dni 16:28:56
Mogą być jakieś kolesie ze spluwami itp. coś z gierek multipalyerowych. Z każdej propozycji się ucieszę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Czlowiek a malo to tapet z quake/cs/tactical ops/Doom/itd ??
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Początkujący
|
![]() Ja poprosze o avatar w mrocznych klimatach : )
najlepiej z napisem Mikolajeeko Pozdro ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2286 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2287 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Avaslash
Wybacz, ale nie będę narazie mógł zrobić tej pracy aż do weekend-u. Sorki |
![]() |
![]() |
![]() |
#2288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Mam prośbę. Chodzi tu o napis do awatara. Najlepiej, żeby czcionka nie była jakaś wymyślna. Najlepiej taka jak tu:
![]() A tutaj obrazek na którym ma się znaleźć napis Demrenfaris (lub gdy będzie zbyt długi po prostu Dem): ![]() Umiejscowienie to jak się pewnie już domyśliliście prawy dolny róg. Z góry dziękuję za prace ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Lokacja: WrOCk
Stan: Aktywny Gracz
Świat: GuaRdia
![]() |
![]() Witam All mam pytanko jak zrobic takie CUŚ w podpisie jak pan Kajulec w tym temacie : http://forum.tibia.pl/showthread.php...hlight=skillle
PROSZE O ODPOWIEDZ POTRZEBNE MI TO Jak ktos umie to robic niech mi stworzy jakąś ładną Name: Katsu Knight World: Guardia Lvl: 13 M Lvl: 4 Skills 70/70 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Lolny to dla ciebie. Napis mi nie wyszedl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2291 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziękuję za starania. Pierwsza wersja lepsza. "D" wyszło dobrze, "E" to niestety porażka, a "M" takie dziwne
![]() PS. Jak coś to nie jest na to forum xD @Edit Sam się postarałem i wyszło mi coś takiego: ![]() Chyba już nieaktualnie to zamówienie. Chyba, że ktoś zrobi lepszy napis. @Down Sry xD Dokładnie tak samo jest?! 2 pixele po skosie do kwadracika? Chociaż napis na pewno jest inny. W każdym razie przepraszam. To wszystko przez to, że w Paincie nie da się robić na wiele sposobów fajnych awatarków. Ostatnio edytowany przez LolnY - 28-10-2007 o 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Lokacja: WrOCk
Świat: GuaRdia
![]() |
![]() Witam All mam pytanko jak zrobic takie CUŚ w podpisie jak pan Kajulec w tym temacie : http://forum.tibia.pl/showthread.php...hlight=skillle
PROSZE O ODPOWIEDZ POTRZEBNE MI TO Jak ktos umie to niech powie al;bo da poradnik |
![]() |
![]() |
![]() |
#2294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() popraw ten link bo The page cannot be found
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2295 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie będzie to raczej łatwe do wykonania... Chciałbym o stworzenie sygnatury o standardowym rozmiarze (jakość 100%, bo to nie na to forum). Ale żeby było ciekawiej mam grymas.
http://www.xmpp.org.ru/images/galler...al/alucard.gif Chciałbym, aby ten obrazek został użyty w tle (taki widoczny, ale nie za bardzo). http://images.animanga.nu/fanart/7485/alucard.jpg Chciałbym, aby napis z tego obrazka znalazł się po lewej stronie sygnatury. Nie musi być to napis stąd, ale przypominający go. Oczywiście tekst taki sam. http://foto.rambler.ru/public/y/a/ya...1_1024-web.jpg Chciałbym, aby ta postać znajdowała się po prawej stronie obrazka. http://img240.imageshack.us/img240/6...tura1stqk2.jpg Chciałbym, aby całość prezentowała się podobnie (oczywiście inna kolorystyka). Postać również powinna być widoczna tak jak tu. Napis o którym wspomniałem też. Nad nim mój nick - Demrenfaris. Byłbym baaaaaaaaardzo wdzięczny za wykonanie tego. Byłoby to... Marzenie? Może i chcę za dużo, ale chciałbym żeby ktoś się postarał. Dziękuję z góry! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2296 | |
Kapłan Preclanski
|
![]() Cytuj:
@Topic Poproszę avatar z emoticonem ";<". Ma być za**bisty na -7pkt w skali Rubika.
![]() |
![]() |
![]() |
#2297 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2007
Lokacja: Brzoza
Imię: Lepszy Weyne
Świat: Titania
Poziom: 31
Skille: 70/70
|
![]() Prosze do mojego avatara widocznego
<==== prosze o dodanie napisu RedDevil Z gory thx ^^ Ostatnio edytowany przez LepszyWeyne - 31-10-2007 o 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2298 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Włodawa
Imię: Intivity Slayer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Elysia
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Ja tam lubię Gimpować a o to moje dzieła:
to moja pierwsza (trochę przypałowa) ![]() to już trochę leprze ![]() ![]() a to trochę większy obraz dlatego dam link: http://img233.imageshack.us/my.php?image=obrazex5.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Prosze jakiegos avka z warriorem z Tibii. Warrior oczywiscie ma byc "narysowany" a nie outfit tibijski. Obok jakas fajna prosta czcionka napis Pacz albo Pacz_knight. Z gory dzieki
![]() |
![]() |
![]() |