![]() |
#961 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Frank Horrigan
Gildia: The Enclave
Świat: NCR
Poziom: 99
Skille: po 175%
|
![]() Cytuj:
Bardziej mnie interesuje to co się dzieje na serwie a nie czytanie durnych wypociń Corsa które od dwóch lat są takie same (no dobra, wzbogacił troche słownictwo chłopak) i nic nie warte bo ile razy by sie nie wychwalał to i tak kończył z obitą dupą. Le finit |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#962 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejny członek Punishers złapany ma używaniu macro ?
![]() [CHAR]Polli ent[/CHAR] Banished: until Nov 30 2007, 04:22:23 CET because of macro use Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#963 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#964 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Gimli Sfragowal? a co ta ma do rzeczy? to ze puscil ostatnia bolte? badz zabral najwiekszy dmg? Haha. To jest smieszne.. tak naprawde Cors jest kozak bo fragowal wiecej niz wanted members razem wzieci. Rotfl Yours Waszka
![]() |
![]() |
#965 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 65
Skille: 88/72
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() @Co do tematu... Na początek gratulacje fragów. Punishers przeżywają wyraźny kryzys. Fea zaskoczył mnie trochę swoją decyzją, mimo, że nieco wcześniej już o tym wiedziałem. Od początku wiedziałem, że ze strony Punishers spotka nas PA, PK i ogólnie będzie nieciekawie. Cieszę się, że Fea to zrozumiał, bo nie uśmiechało mi się bycie przeciwko niemu. Cóż kraw... Witamy po drugiej stronie. xD
![]() Ostatnio edytowany przez jed - 31-10-2007 o 21:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#966 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
Ty wypowiadasz sie na forach rzadziej niz Cors, ale kiedy juz to zrobisz, to trudno sie na krzesle utrzymac. Przemyslalbym zatem jego krytyke raz jeszcze. YOUR'S Gimlos : ddd Ostatnio edytowany przez Gimlos - 31-10-2007 o 21:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() @Ciri~
Nie wypłacaj się, nie ma po co. Jeżeli uważasz, że nie ma sensu walczyć to odejdź z Azury i zajmij się czymś pożyteczniejszym, np napisz program do obliczania pola dowolnego kształtu + błąd z jakim to pole zostało policzone ;D
![]() |
#968 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Tym postem pokazales jaki z ciebie prostak. Nie potrafisz normalnie z kultura odpisac tylko odrazu z kutasami wyskakujesz ?
![]() |
#969 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A co do tego Yours/Your's Tak jzu zostanie ze na tibia.com bede pisal your's z bledem popelnilem blad dawno na poczatku ale zmieniac tego nie bede.. Skoro Ciebie rajcuje wypominanie tego 3 raz.. to spoko.. bo dal mnie to jest zalosne... ![]() Yours Waszka
![]() |
![]() |
#970 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() @Gimlos
Nie ma juz czegos takiego jak "Poznan Crew" czesc ludzi powyjezdzala do UK, a z pozostalymi to roznie np. ja z Pollim widziec sie nie mam zamiaru ale jak tylko bedziesz w Poznaniu to daj mi znac na tel to z Bolem i Floaterka wyskoczymy na jakis browarek ![]() odezwij sie do mnie gdzes na prv to sie nr kom wymienimy i bedziemy sie łapac ![]()
Cors Ent & Tegax - Yellow Alliance One of the founders and ex-member of Defenders of Fangorn. "the swedish one" Warrior of DödsMetal and Vision. rl boyfriend of Floaterka Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 01-11-2007 o 22:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Mazuren
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Xerenian March
Świat: Xerena
Poziom: 57
Poziom mag.: 50
|
![]() No i undead Falzer own3d
![]() Nov 01 2007, 22:21:15 CET Killed at Level 193 by Entozoaire _/ Hail
17:06 Lanner Elwi [18]: Polowa dzieci w tibi ginie z powodu pk.Podziel się UHem.. ![]() Hail _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ogólnie to chyba 9:6 dla Wanted, ale już nie wiem sam. ;s
[GUILD]Wanted[/GUILD] and CO frags. [CHAR]Falzer[/CHAR]: Nov 01 2007, 22:21:15 CET Killed at Level 193 by [CHAR]Entozoaire[/CHAR] [CHAR]Voramon[/CHAR]: Nov 01 2007, 22:14:15 CET Killed at Level 102 by [CHAR]Fauron Sigon[/CHAR] and by [CHAR]Sir Scud Kaka[/CHAR] [CHAR]Xajaki[/CHAR]: Nov 01 2007, 21:20:54 CET Killed at Level 125 by [CHAR]Urbexx[/CHAR] and by [CHAR]Lord sensej[/CHAR] [CHAR]Warmaus[/CHAR]: Nov 01 2007, 22:20:06 CET Killed at Level 106 by [CHAR]Dana Ariesia[/CHAR] and by [CHAR]Sir Scud Kaka[/CHAR] [CHAR]Vincente Valantine[/CHAR]: Nov 01 2007, 22:06:07 CET Killed at Level 113 by [CHAR]Fauron Sigon[/CHAR] and by [CHAR]Urbexx[/CHAR] [CHAR]Matte Moo[/CHAR]: Nov 01 2007, 22:14:53 CET Killed at Level 112 by [CHAR]Bamlee [/CHAR]and by [CHAR]Sir Scud Kaka[/CHAR] [CHAR]Wolfwerine[/CHAR]: Nov 01 2007, 23:02:54 CET Killed at Level 121 by [CHAR]Urbexx[/CHAR] and by [CHAR]Lord sensej[/CHAR] [char]Florento Uka[/char] Nov 01 2007, 22:19:40 CET Killed at Level 86 by [char]Dragoholikus[/char] [char]Sathan Bell[/char] Nov 01 2007, 22:16:49 CET Killed at Level 99 by [char]Urbexx[/char] and by [char]Dragoholikus[/char] [GUILD]Punishers[/GUILD] frags [CHAR]Marjola[/CHAR]: Nov 01 2007, 21:14:09 CET Killed at Level 140 by [CHAR]Zangief[/CHAR] and by [CHAR]Wolfwerine[/CHAR] [CHAR]Sirmaciek[/CHAR]: Nov 01 2007, 22:05:25 CET Killed at Level 115 by [CHAR]Franco De'lago[/CHAR] and by [CHAR]Jameha[/CHAR] [CHAR]Igragorn[/CHAR]: Nov 01 2007, 23:34:24 CET Killed at Level 148 by [CHAR]Stofieballofie[/CHAR] and by [CHAR]Dhia[/CHAR] [CHAR]Drazharm[/CHAR]: Nov 01 2007, 23:33:48 CET Killed at Level 174 by [CHAR]Patanou[/CHAR] and by [CHAR]Minavand[/CHAR] [CHAR]Sirkiks[/CHAR]: Nov 01 2007, 23:03:59 CET Killed at Level 163 by [CHAR]Leifmaa[/CHAR] and by [CHAR]Adi Gotti[/CHAR] [CHAR]Ragooguoe Shiverotor[/CHAR]: Nov 01 2007, 22:06:16 CET Killed at Level 77 by [CHAR]Onlly[/CHAR] Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) Ostatnio edytowany przez Ise~ - 02-11-2007 o 11:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Stravengard
Gildia: Atari Crew
Świat: Pythera
Poziom: 40
Skille: 72/71
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @Jed
Dobra, nie będę udawał debila heh z Adhd ;p Widziałeś kiedyś innych med'kazeli niz tych w dp xD ?? Ooo.... drugi punkt ostrzeżeń xP Thx ^^ A co do Wojny to tłukli się aż miło patrzeć.... Punishers nie poddadzą się, nie na darmo sie tłuką... O jak żal mi biedasów z Wanted xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Gildia: Wanted
|
![]() 9-6 dla nas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Ale te gfb combo już nie pamiętam w kogo to była poezja stal jeszcze ze 2 sec po zjechaniu całego hp
![]()
![]() |
#976 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Użytkownik Forum
|
![]() Owszem, zrobił pz, bo nie wyrzuciło go jak dał exita. xD Śmiesznie było, bo dał exita i ktoś tam go uhał, ale jak zaczęliśmy go bić chyba mu powiedzieli, że go nie wyrzuci, to się zalogował. xD
Pozdrawiam ...
![]() |
![]() |