![]() |
#1862 |
Guest
|
![]() Pare advance
![]() ![]() i takie wspomnienia fajne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1863 |
Użytkownik Forum
|
![]() widze że temat się rozrasta
super screnki pis.... ja zaczne dawać jak tylko skończe skilić pzdr @Edit skiluje sobie a tu : ![]() niestety pacca niema a waleczny jestem więc bym pociulał quarki ![]() @jeśli ktoś był i ma screnki mile widziane ;] pzdro and gz Aavill 03:34 Aavill'Cruger [104] xd Ostatnio edytowany przez Shivee - 03-11-2007 o 04:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() Heh mnie juz tu dawno nie bylo...bo miałem 3 miesieczna przerwe
![]() A wiec czas dac cos nowego... ^^ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i wiecej dam za jakies 2-3 tygodnie bo narazie trenie ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2006
Lokacja: Polska ;]
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Trin Back
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nothing to Say
Świat: Kyra
Poziom: 57~
Skille: 20/21xD
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Witam
![]() Długo nic nie wklejałem ,wiec nadrabiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adv na vamp hell ![]() i loot z tamtad ;p ![]() Hydry z moim teamem ![]() ![]() ![]() nudziło mi sie to sobie zrobiłem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i z przed chwili 40mlv! ![]() no i locik ![]() Pozdr0 all i do zobaczenia w grze ![]()
![]() |
#1867 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Gz all bardzo fajne sski
![]() @up 2 Fajne sski tylko szkoda ,że masz bota :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, widze że temat się rozrasta ale co ja moge o tym wiedzieć .... mało screnków daje .. ale zaczne... offtopic
Wielkie gz kolejna 100 na naszej kyrze... jeszce troche i bd tak ak na antice top300 trzeba bd mieć 110 lev+ ale to jeszce długo jak narazie moge powiedzieć że są same super fotki .. i ? tyle pozdrawiam ale się rozpisałem ;] pzdr all |
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() A ja tyko chciałem życzyć Feradreyowi (aka Herineeyowi) wszystkiego naj z okazji 19 urodzin!
![]()
![]() |
#1870 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Kobyłka/Warszawa
Imię: Lord Phero
Profesja: Knight
Poziom: 20~
Skille: 60/60~
Poziom mag.: xX
![]() |
![]() Wielkie Gz 4All
Małe coś odemnie ![]() ![]() od 30+ bede wrzucal adv z lvlem i moze dam jak wbije skille ;P
Poszedłem z małą na molo Pełna saszeta, relax, full, uderzam w solo Uraczyły małą zimną coca-colą A ona mnie mentolowym Marlboro Zgrywam ekspert, ekspert dżentelmena Polecę wierszem, pełen czad, tak jest wena Teraz na serio mam ci coś do powiedzenia W moim ritmo na tylnych siedzeniach _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Będę brał cię (gdzie?) w aucie |
![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stało się tosię musiało stać ....
13:14 You advanced in distance fighting. 8 Paladin wbił 80 dista wiem że to nie 1 taki ale moje osiągnięcie jest nawet dobre ponieważ wbiłem 80 w ok. 4 dni Pozdro Aavil... and all Kyra od teraz (kiedy bd pacc) zaczną się screnki... ![]() Co się bede zaś rozpisywał... Staty na dziś dzień... ![]() Pozdro all |
![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Profesja: Knight
Poziom: 65
|
![]() Shivee @ gratz dista, szkoda ze jak widac po screenie pomagales sobie botem
![]() Z tego wzgledu te twoje 'dobre osiagniecie' nie jest juz takie cacy ;P Szilding: ![]() Lewel: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Zbanowany
|
![]() Witam
BRawo wszystkim , jak juz wspominalem zaczynam na Kyrze grac Nie bede wklejac ssow z Rooka zeby was calkiem nie zanudzic xD ...poczatki na mainie ![]() next mlvl ![]() i aktualny ![]() AKtualne staty moje - 9 lvl , 6 mlvl , 59 dista,50 shielda dodam ssy z 60 dysta i Zaczynam lvlowac Pozdro 600 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Zainstalowałem sobie dodatek
![]() ![]() Rh: ![]() Level: ![]() Annihilator bez blessów ahahhahahHAHAHAHHA [CHAR]Beliar The Mage[/CHAR] pada ;/ ![]() Red HP ![]() Padam tu z jednym blessem... omfg ale noob! ![]()
![]() |
#1876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sweet Guys
Świat: Unitera
Poziom: 150
|
![]() aavill!! next time wiecej mightringow i szczescia
![]() a ja do mego anni jeszcze poczekam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Imię: Master Pulus
Profesja: Elder Druid
Poziom: 74
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Użytkownik Forum
|
![]() Koniec z botem, on tylko był żebym nie zwariował bo 8 lev 35 many to co chwilke .... utevol ux a bota już na kompie niemam ... zapewniam was... ale to i tak osiągnięcie ...
pozdro odliczanie trwa (do pacc) @Aavil dzięki foto only for me ... loot leci ;P @All a co do bota to się jeszcze zastanowie @Anni Sprubuj na 110 bo na 105 są małe szanse.. na wykonanie .. ale oby się udało ... co bd brać d arma /? pzdr Ostatnio edytowany przez Shivee - 05-11-2007 o 08:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Suwalki
Imię: Sir apocaliptic
Profesja: Elite Knight
Gildia: Deathly Edge
Poziom: 135
|
![]() a tu moj 1 lvl wbity z rs
![]() ![]()
23:56 Tudiddo [26]: nie afkuj ![]() ![]() ![]() 23:56 Fada Mary [20]: wlasnie co znaczy afk ? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |