|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2007
Lokacja: Las
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Hmm... update, update'em, polepszenie druida, pogorszenie palka i knighta... Dobra, dobra ale... była wzmianka na temat trzeciego addonu
![]() Sam nie wiem jakie bedą ale moze wy macie jakies pomysły/sugestie? Jakie np. rzeczy bedzie trzeba przyniesc... Pierwsza taka moja fantazja to kusza na plecach huntera na którą trzeba by było przynieść np. daną ilość kusz/łuków i jakies inne bzdety z innych questow ![]() Możecie tutaj proponować/fantazjować na temat nowych addonów Pozdrawiam, Krablak. @down (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=153250) Wzmianka czyli nie koniecznie że wiem że bedzie na 100% poprostu założyłem ten temat żebyscie mogli pofantazjować co do trzeciego addonu ![]() Ostatnio edytowany przez Krablak - 04-11-2007 o 20:12. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Gdzie była wzmianka na temat trzecich addonów? Oświeć mnie...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stare dobre czasy
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
|
![]() 1. Nie było wzmianki o trzecim addonie, chyba tylko o nowych outfitach.
2. Jakiś czas temu był już taki temat. 3. Nigdzie też nie przeczytałem o pogorszeniu palków i knightów ani też szczególnie o ulepszeniu magów. Z tego co ja się orientuje ma być zmieniona ekonomia, oczywiście z myślą o magach, ale nie zmieni się moc druidów czy też sorców.Będą mogli expić z mniejszym waste albo bez waste. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Wałbrzych
![]() |
![]() A może by tak ogon do męskiego Druid Outfita ?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2007
Lokacja: Las
|
![]() Ja pierdole to nie temat typu "nie widzialem czegos takiego ze palka pogorsza a polepsza druta" to jest temat do waszego fantazjowania na temat trzeciego addonu. Kurwa zajebiste forum to ze jestem nowy, to nie powód że odrazu musza leciec teksty "delete topic, moze ogon, jestes noob, byl taki temat"
Chyba nie do tego dążymy, polepszajmy forum i szanujmy innych uzytkownikow niezaleznie od stazu na forum, pozycji badz levelu w Tibii Ostatnio edytowany przez Krablak - 04-11-2007 o 21:51. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Imię: Ket'jov
Profesja: Sorcerer
Poziom: 29
Poziom mag.: 30
|
![]() Mi sie wydaje że bedzie nowy outfit, na przykład samolot. Będziesz musiał przynieść dużo rzeczy, na przykład stal i sworda. No a jeśli chodzi o 3 addon to na przykład:
-Druid: Ogon albo jakiś pasek fajny -Barbarian: Skrzydła od samolotu -Citizen: Teczka na plecach. Pozdro |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Cicha 6\Racibórz
Stan: Niegrający
Imię: 14 gwiazdek
Gildia: Wielka Wielka Wielka
Świat: Niebieska eRka
Poziom: 666
Skille: 14\15
Poziom mag.: xx
|
![]() a ja chciałbym żeby dodali strój Roberta Kubicy...
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Imię: Solonius Jhee
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Tragedia. Wszystko co tu napisałeś nie ma potwierdzenia w rzeczywistości.
Krablak Nie bulwersuj się,bo dobrze ci powiedzieli. W dodatku za swoją wulgarną wypowiedź powinieneś dostać ostrzeżenie. Jeżeli nie jesteś w stanie udowodnić swoich informacji w sensowny sposób zapraszam do tego tematu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=148125 Tutaj możesz do woli pisać wszelkie nawet największe głupoty jakie ci się zamarzą i chciałbyś je w następnym update, ale tworzenie nowego tematu oraz za przeproszeniem "pieprzenie" takich głupot nic nie wnosi, a tylko truje umysł i daje nadzieję takim ludziom jak właśnie ty, którzy ubzdruali sobie coś, albo źle zinterpretowali jakiś tekst.
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stare dobre czasy
|
![]() Cytuj:
Zauważ że ja tylko poprawiłem to co napisałeś w pierwszym poście,wprowadzasz ludzi w błąd więc trzeba obalić mity jakie tworzysz. Powtarzam taki team już istnieje. |
|
![]() |