![]() |
#6341 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Lubin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nero'Qen
Profesja: Knight
Gildia: Bold and The Beautiful
Świat: Nerana
Poziom: 110
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Siema tu Nero. Nareszcie postanowiłem sie zarejestrowac. Zapewne wielu z Was juz mnie zna, a jak nie to pozna ;].
Elo all ![]() |
![]() |
|
![]() |
#6342 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6345 |
Użytkownik forum
|
![]() zo0ltar dziekuje bardzo za mile powitanie
![]() |
![]() |
![]() |
#6346 |
Użytkownik forum
|
![]() Druidoziom_inferna, nie bede tutaj wszczynal zadnych klotni.
Ujawnij sie cwaniaczku, a nie jestes anonimowy. Zapewne jestes jednym z noobkow grajacych na infernie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Calmin Fen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Matsunai
Poziom: 80
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
|
![]() do tamtych UP
ah jaka miła atmosfera panuje na forum po prostu żyć nie umierać, no i z pewnością to zachęci nowych użytkowników do logowania się ![]() New Addon ![]() ![]() THX ODIN NESS Pozdrawiam
Pomóż! Każda złotówka się liczy! http://rys.wwf.pl/ Demokracja to ustrój w którym dwóch pijaków z pod mostu, stanowi większość wobec Profesora Uniwersytetu! Sami oceńcie: http://www.maxior.pl/film/17990/TVN_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/54735/Tvp_3_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/76140/Wywiad_z_Tibyjczykiem Ostatnio edytowany przez Aneviv - 04-11-2007 o 19:37. |
![]() |
![]() |
#6348 |
Użytkownik forum
|
![]() Calmin Gratz Addonka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Stan: Niegrający
Imię: Lord Esclude
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almost
Poziom: 160
Skille: 100
Poziom mag.: 24
|
![]() Najstarszy ss jaki znalalem z palka :
![]() Jakis bardzo stary ss z sorca ;d ![]() Teraz cos jeszcze cieplego z palka. 17 bp mf Goroma cult's : ![]() Ostatnio edytowany przez Overx - 04-11-2007 o 20:24. |
![]() |
![]() |
#6350 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Na new bedzie głowna :D
Gildia: Ciastkarze :D
Świat: Askara
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
![]() Or... Wkurza go ze tak duzo osob uzywa botow na tibia.pl ^.^ |
|
![]() |
![]() |
#6351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Imię: Herr Jeager
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Skoro Krulik daje SSy i myśli, że jest fajny, to i ja dodam ; p
Mam ich nie za dużo, bo zapominam zawsze załączyć UOSU, ale mam pare takich tutaj se, o! I tak, mam NG, na światło, które używam tylko, gdy nie mam Light Wanda i na pokazywanie expa do lvla (I tak rzadko używanie) Lvle, Disty, Tomby: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Thor of heaven - 10-11-2007 o 00:17. |
![]() |
![]() |
#6352 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Druidziom czy jak ci tak na imie/nazwisko jestes burakiem skoo od razu na start piszesz takie bzdety xD Btw tutaj sie nie wyzywa kogos tak o po prostu i nie wjezdza sie na to kto kim jest i czego slucha albo komu kibicuje baranie, wiec slow down dzieciaku. Btw Herr chyba za duzo zdjec jak na 1 post co ? ;D |
|
![]() |
![]() |
#6353 |
Użytkownik Forum
|
![]() Palladin Style ^^
![]() Co 5 leveli bede dawal screena Barisso \.../ ^.^ \.../
#6354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: WarszawA
Imię: Viraelli
Gildia: Dark Invisibles
Poziom: 112
Skille: 86/84
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() Lol... teraz zobaczylem na wczesniejsze posty... Ej mam pytanie czy jest ktos tu uczciwym graczem? Bo praktycznie kazdy post widze to BP-1 BP-2 na screenie... jezeli nie ma takiej osoby to nie lepiej zalozyc temat: Boty Nerany. ? Sory ale gra z botami to żadna gra. Inni sie mecza miesiacami zeby wbic lvle, a za was robi to bot i jeszcze pokazujecie to pod publike...Po co wklejac zdjecia awansow etc. skoro wbil je bot? nie lepiej byc anonimowym? Serio ja bym sie wstydzil tak przy wszystkich se posta wklejac z botem ktory uchwyca adva... wielkie n/c...
Zapewne zostane Zbluzgany Za swoją wypodziedź przez użytkowników tibi NG, etc. ale nie moge pozostac obojetny... I dla tych co maja choc troche godnosci i rozumu to prosze was juz nawet jak uzywacie bota : Wylacz go przed tym jak chcesz screena zrobic... Pozdrawiam Zażenowany Vir~ |
![]() |
![]() |
#6355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Calmin Fen
Gildia: Matsunai
Poziom: 80
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
|
![]() Viraelli
Wypraszam sobie, ja NIGDY nie używałem bota. No może jak zaczynałem grać to trochę na postaciach na Aurei i Thori, ale po krótkim czasie zaniechałem tego gdyż gra przestała mi się podobać. Pozdrawiam.
Pomóż! Każda złotówka się liczy! http://rys.wwf.pl/ Demokracja to ustrój w którym dwóch pijaków z pod mostu, stanowi większość wobec Profesora Uniwersytetu! Sami oceńcie: http://www.maxior.pl/film/17990/TVN_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/54735/Tvp_3_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/76140/Wywiad_z_Tibyjczykiem |
![]() |
![]() |
#6356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: WarszawA
Imię: Viraelli
Gildia: Dark Invisibles
Poziom: 112
Skille: 86/84
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() napisalem: ,,praktycznie każdy"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6357 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#6358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Imię: Thorian Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 150
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() To thorian cos da 3% do lvla i chello ownuje poraz kolejny xD
![]() nie ma co trzeba powoli odrobić Trade: Buy key rings 20k each :S
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo 16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o wiedziałem to od zawsze xd 16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna 16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie XD 19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem 19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.- lols xd |
![]() |
![]() |
#6359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Imię: Herr Jeager
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() @Vir
Aleś Ty kur.. inteligentny.. Pomyśl. Widzialeś kiedyś palka z cavebottem na Tombie? Ja nie. Ja NG uzywam tylko do pokazywania ile expa left i świata (Bo mam problemy z oczami i jak nie mam światła, to nie widze) ale o tym chyba pisałem już. Z resztą, widać nawet, że na większości SSów tylko mam załączonego bota co pokazuje BP-1 i nic więcej. Cavebot na Druta/Rp to Suicide. Nie wierzysz? Śledź uważnie Help/Game/RL chat. Zawsze się tam udzielam. Zawsze. A SSy też robie sam ^^
![]() |
#6360 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
1. Temat botow w tym temacie zostal dawno zamkniety 2. Ten kto uzywa to jego sprawa i przestanie tego robic tylko dlatego ze ty se oczy wyplaczesz, a zasmiecasz tylko forum [w sumie ja tez w tym momencie, ale ktos ci musi wyjasnic pare spraw]. 3. Botuja tylko ek bo nie wiem jaki idiota puscil by na bocie rp/ms/ed [chyba ze na rotach - tylko znajdz kogos kto wbija na 80 lvlu exp na rotach] - tak, tak wiem - sa kamikadze ale o nich nie rozmawiamy 4. Chcesz to graj uczciwie, ci co nie graja ucziwie i tak maja cie w dupie ;D 5. Zasady sa po to zeby je lamac, gdybym mial ek to tez bym go stawial na bocie, bo po co mam marnowac czas na expienie? przyjemnosc z gry to quest i hunty z przyjaciolmi a zeby do takich doszlo trza miec lvl -.^ 6. Nie ripostuj - szkoda twojego zdrowia [a szczerze pal licho twoje zdrowie, tylko zadbaj o nasze przyjacielu] 7. Pozdrawiam |
|
![]() |