![]() |
#1301 |
Guest
|
![]() Tutaj macie pełna listę wczorajszych fragów z bitwy :
Frags by Vitality. 1. [CHAR]Jeoxhea[/CHAR] - Nov 03 2007, 20:31:37 CET Killed at Level 113 by Leorl Shar and by Elementmagician 2. [CHAR]Amenum[/CHAR] - Nov 03 2007, 21:05:09 CET Killed at Level 160 by Fraten and by Elementmagician 3. [CHAR]Tomy soon of Hell [/CHAR]- Nov 03 2007, 21:16:39 CET Killed at Level 111 by Arrow Sparrowhawk and by Elementmagician 4. [CHAR]Sir'Valor[/CHAR] - Nov 03 2007, 21:17:02 CET Killed at Level 85 by Celoreon and by Karelazi the Sorcerer 5. [CHAR]Tsai'Juliana [/CHAR]- Nov 03 2007, 21:18:43 CET Killed at Level 103 by Attilius and by Lexina Hood 6. [CHAR]Mistrz Gego[/CHAR] - Nov 03 2007, 21:20:45 CET Killed at Level 115 by Dark Fiz and by Celoreon 7. [CHAR]Erilion[/CHAR] - Nov 03 2007, 21:20:01 CET Killed at Level 121 by Attilius and by Celoreon 8. [CHAR]Wojtemo Koscian[/CHAR] - Nov 03 2007, 21:20:57 CET Killed at Level 122 by Nugivo and by Celoreon 9. [CHAR]Aresti Aliano[/CHAR] - Nov 03 2007, 21:23:05 CET Killed at Level 120 by Termy and by Kuja Kaora 10. [CHAR]Purple Joker[/CHAR] - Nov 03 2007, 21:26:39 CET Killed at Level 131 by Karelazi the Sorcerer and by Xoo Stanex 11. [CHAR]Sir Annor [/CHAR]- Nov 03 2007, 21:32:25 CET Killed at Level 84 by Master Vilum and by Templerr 12. [CHAR]Fantasy Fream[/CHAR] - Nov 03 2007, 21:37:08 CET Killed at Level 136 by Fakro and by Fraten 13. [CHAR]Valantoor[/CHAR] - Nov 03 2007, 21:38:10 CET Killed at Level 83 by Elementmagician 14. [CHAR]Ullvarr[/CHAR] - Nov 03 2007, 21:49:10 CET Killed at Level 117 by Raxxel and by Leorl Shar Frags by Correctional Facility. 1. [CHAR]Caige[/CHAR] - Nov 03 2007, 20:06:52 CET Killed at Level 91 by Latuz and by Lare Eterno 2. [CHAR]Shiker Sorcerer[/CHAR] - Nov 03 2007, 20:18:59 CET Killed at Level 66 by Latuz and by Zonovan 3. [CHAR]Callastus[/CHAR] - Nov 03 2007, 20:07:24 CET Killed at Level 62 by Vazz and by Zonovan Dochodzi się do wniosku, że było 14-3, ale Callastus i Shiker Sorcerer, mimo, iż są po stronie Vitality, to dużo zrobić nie mogą i nie są nawet w gildii... Co do postawy cf/oven to kompletnie nie rozumiem. Co prawda nie słyszałem teamspeaka (jeśli takowy był) ani nic, ale bitwę zrelacjonować potrafię tak : 1. Cf/Oven/supporterzy stoją w tej górze z wyvernami, vitality jest przy jej wyjściu od strony OF. Wyjście jest co chwila blokowane mwallami, obydwie strony boją się zaatakować. 2. Po chwili cf/oven przypuszczają ofensywę i umiera Caige (trochę żałośnie) oraz Callastus. Vitality zwiewa do Orc Fortress i tam ustawiają się tak, że podchodzenie to samobójstwo. Przez ponad godzinę oven/cf stoi przy wejściu blokując je, a vitality po drugiej stronie. W tym czasie umierają jeoxhea (optymista?) oraz Amenum (kamikaze). 3. Po dłuższej bezczynności vitality błyskawicznie daje exani hur "down na moście pośrodku wejścia do OF. Lare Eterno dostaje ciemnoczerwone hp, ale ma takie szczęście że daje radę uciec z innymi. Oven/CF/supporterzy trochę zdezorientowani (?) uciekają do góry z wyvernami. Ucieczka nie udaje się Tomy soon of Hell'owi oraz Sir'Valor'owi którzy umierają (swoją drogą, widać przy tym, że vitality ma trochę członków). 4. Oven/CF/supporterzy uciekają jak szybko mogą, w międzyczasie pojedyńczy ludzie z tych grup umierają. 5. Oven/CF stoi przy wejściu do góry z wyvernami, umierają tam kolejni membersi m.in. Purple Joker. Po chwili oven i cf zaczyna uciekać w stronę dwarf bridge. Tam na drodze do venore jest jeszcze odrobina walki, po czym ta grupa ucieka w stronę thais, starając się dojść do pz lub wylogować. Kilka osób umiera po drodze. Porażka na całej linii. Dziwi mnie udział Tsai'Juliana oraz Aresti Aliano. Nie byli z tym łączeni a jednak się "wtrącili" do bitwy, z czego postawa juliany była żałosna, a aresti - bez komentarza, wybrał się tam bez UH czy jak? Patrząc na statystyki widać, że jednym z ostatnich którzy padli był Valantoor - 83 ek, czyli praktycznie najsłabszy uczestnik. Patrząc na film widać, że uratował życie Frida osv oraz Freevision Shock, bo i zatrzymał vitality na chwilę, i ucieczkę miał niezłą. Zabrakło chyba kilka lvli, bo w porównaniu z vitality był niesamowicie wolny... On był w valor knights, teraz oni się z powrotem budują ale on się nie dołącza (?), w każdym razie ja o nim dużo nie wiem, dziwię się także, że jest w tej wojnie. Ale to pewnie z powodu PA lub czegoś tam z vitality (leorl shar _/). Ullvarr został złapany jako ostatni, i to kilka dobrych minut po wszystkich innych, co on, stał afk na zewnątrz pz, czy po prostu nikt mu nie zrelacjonował wydarzeń tego wieczoru? W bitwach mamy dotychczas 2-1 dla vitality, i nie zapowiada się, żeby było lepiej - już teraz cf oraz oven rzadko są online, niektórzy tylko w czasach bitw, a vitality sobie kica dookoła bez problemów. Przykład? Caige padł wczoraj na lvl 91, a teraz ma 92. Ciekawi mnie jak ta wojna się potoczy. Na koniec pytanie - gdzie zniknęli Boa the Stryporm oraz Warion? Brykali przy wejściu do of na początku, potem jak wszyscy uciekli do wiwern, to ich już nie było. Log-out w trybie pilnym? =). |
![]() |
|
![]() |
#1302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Lotos-Master of Unduriel
Nov 04 2007, 21:31:59 CET Killed at Level 136 by Tsai'Juliana and by Jeoxhea
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1304 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() I skończcie pieprzyć, połowa tych noobcharów co tam była była od Was. Tak jak ktośtam ostatnio pierdzielił farmazony, że niby Drings czy tam Dings to nie z wami jest.. a pierwszy wpada do depo mnie pilnować jak się loguję ;>
![]() |
![]() |
#1305 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Heat
|
![]() Cytuj:
co do tej akcji, nie dziwi mnie dodanie akurat ciebie ader do statsow, bo zawsze pomagales kazadum etc, a ten italiano czy ktos tam (1 raz slysze, wlasnie przeczytalem w comencie ze real kilku cfow) do stastow? i tak 3/4 ma na nie wyjebane z oczywistych powodow ;] badz co badz gratz akcji i mam nadzieje, ze to nie koniec x)
![]() |
![]() |
#1306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Poziom: 101
|
![]() Ops sry 5:4 dla nas na openie +Sneak wasz na Lotosie niezla bitwa guys
![]() więc ogólnie 5:5 ^.- A tak wogóle pieprzyc fragi ^.^ już się nie przejmuję fragami bo zacznie zaraz się kłotnia tutaj xD Ostatnio edytowany przez Master Vilum - 05-11-2007 o 01:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Najlepsza rzecz z tego opena
23:08 GM Aestyn Titania [2]: here is a warning- anyone who is stacking move NOW or face the consequences. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
Użytkownik Forum
|
![]() haha to wam sie trafilo dzieki za Reporty ze idziemy noobami na mc i ze uzywamy Ng bota to bylo zalosne XD
Btw To was Gm dopadl ![]() od was z Teamu : Nugivo Nov 04 2007, 22:30:30 CET Killed at Level 129 by Torpeseq Komisarz Halski Nov 04 2007, 22:34:39 CET Killed at Level 110 by Vaelor and by Ricolas Kiki on Titania Nov 04 2007, 22:35:15 CET Killed at Level 82 by Latuz and by Freevision shock Wecir Nov 04 2007, 22:36:54 CET Killed at Level 122 by Xirodan Lotos-Master of Unduriel Nov 04 2007, 21:31:59 CET Killed at Level 136 by Tsai'Juliana and by Jeoxhea Draknes Nov 04 2007, 23:48:12 CET Killed at Level 110 by Elveram Serous and by Hawk'zor od nas : Zonovan Nov 04 2007, 22:26:14 CET Killed at Level 112 by Celoreon and by Angeliso Arturia Nov 04 2007, 22:26:02 CET Killed at Level 100 by Master Vilum and by Templerr Amenum Nov 04 2007, 22:37:04 CET Killed at Level 159 by Angeliso and by Renso on titania Buncek Nov 04 2007, 22:37:55 CET Killed at Level 110 by Karelazi the Sorcerer and by Fakro Vaxefuve Nov 04 2007, 22:35:57 CET Killed at Level 122 by Dark Fiz and by Tailer 5:5 Zgadza Sie i tym razem to nei my uciekalismy i cheatowalismy Tylko Wy co potewierdza Przyjscie Gma i jego Msg ![]() teoretycznie w statsach powinny byc zawarte postacie bedace w guildi walczacej badz ktore wniej byly wczeniej a walcza dalej. ale co zrobic z Takim Callastusem ,Aresti Aliano(nie wiem czemu padl ale ok xD)(1 raz go widzialem) itd. Moje zdanie jest takie ludzie ktorzy sa wiecej niz 2-3 razy na openie + ukazuja sie na sneakach i biora czynny udzial w tych walkach powinny byc wliczane. Wliczanie Arestiego mija sie z celem a pozatym Statsy czytamy i sie chwalimy a looknijcie Sir'Valor 2x w 1 opena 20 min potem (tylko szkoda ze jak go zobaczycie na stronie padl tylko 1 raz xD) skad on to wziol? Dobra wyobraznie ma chlopak. ![]() ![]()
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 05-11-2007 o 02:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Vers Dra'ghothe
Gildia: Kazadum
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
|
![]() czemu nie daliscie mi powalczyc wredni pingerzy?:@
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wybacz Vers ale czemu nazywasz nas pingerami skoro to wy 3 albo 4 razy pingowaliscie Wiscera (co spowodowalo jego smierc), Eriliona na d lair venore... Mam wymieniac dalej? Bo troche sie tego nazbieralo...
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Swoją drogą, od kiedy Juliana walczy po waszej stronie? Bo słyszałem, że też tam się tłukła na OFie o_O Nie powiem, szok.
![]() |
![]() |
#1312 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ahh Kiko nie zapomnij o :
Adrin Drath Nov 04 2007, 22:36:47 CET Killed at Level 76 by Fummlan and by Jeoxhea Ktory zaraz po deadzie wyszedl z gildi.
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Zbanowany
|
![]() Oby wiecej w miare takich wyrownanych openow i moze kiedys Titania zamieni sie w Nove lub Auree.
Czemu niektorzy z was nosza stroj starych unitow?? Chcecie tez stac sie legenda przez podszywanie pod nich ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ale nikt z Ovenu nie mial outfitu starego Unitu ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jeszcze adrin a huj z nim kto patrzy na statsy xD
Podszyc nie moim zdaniem Niektorzy z nich a w wiekszosci Leader i Vicy sa Starymi Unitami a skoro Unit jako Unit juz niewalczy wiec powiedzieli ze to nasz gildiowy outfit bo moze im sie dobrze kojarzy i sa znim zwiazane ichstare dobre bitwy huj ich wie mi sie zawsze ten out podobal i niemam nic przeciwko a jesli chodzi o podszywanie sie pod Unit mam to gdzies ale akurat pod tamta czesc unitu niehcial bym sie podszywac ![]()
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() Wreszcie jakiegos fraga zaliczylem
![]() ![]()
Hail OVEN ![]() Hail AVIS ![]() Hail FIRE ![]() In Memory of Morita De'Vrie Ostatnio edytowany przez Torpedo - 05-11-2007 o 10:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
|
![]() Adrin to taki ciec malinowy, prawdopodobnie ma 12 lat i wode zamiast mozgu
![]()
![]() |
#1318 |
Zbanowany
|
![]() @Bolter
No wlasnie tylko vice liderzy to polowa starego Unitu a reszta jednak nie. Nie to zebym sie bulwersowal jak moherowe berety jak zobacza TVN ale tak troche to dziwnie wyglada. Mamy szanse na zmiane Titani jezli ktoras ze stron nie dostanie po dupie pare razy z rzedu. Bo na takie ciosy chyba Titania jesycye nie dorosla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k
Imię: Smuggler~
Gildia: Wolny strzelec <3
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
|
![]() BUCHAMY BUCHAMY TYCH KNAJTÓw... SEQU: DRAKNES PARALIŻA MA
SKRZAT: KULUJCIE ŻYDA/ M WALLE BO WAM DOJEBIE. ![]() SKRZAT: KULKI WICERA (3 sec later) SKRZAT : ŚPI ŻYD ![]() haha mały dialog ... oby tak dalej ja chce openy codziennie ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Veshgar
Profesja: Elite Knight
Poziom: 61
|
![]() nie no chlopaki gratz oby tak dalej. w koncu cos sie dzieje! mam nadzieje ze doczekam sie dnia keidy nie bedziecie sie wyzywac ze uzywacie ng bota ze pingujecie ze to noob nie jest w gilidi i frag nie powinien sie byc liczony... przestancie juz z tym!
a co do outfitu Unitu to wydjae mi sie troche dziwne, niby byli czescia Unitu ale jak odeszli obrabjaja ich jak tylko moga, Johnny Gunsy pisze na forum jaki to Gaura byl zly itd a uzywa czesc od nich... |
![]() |
![]() |