![]() |
#1321 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Świat: Titania
Poziom: 101
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1323 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
Co do wyzywania. Myślę, że wszyscy trochę podrośliśmy od czasu wybuchu tej wojny. Ja na przykład dalej jestem pyskaty ale staram się nie być przy tym wulgarny. Czasem jest trudno, ale wierzę, że zmieniając siebie pomagam zmienić Titanię. Mam jednak trochę przywiązania
![]() |
![]() |
#1324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan
Imię: Wojtemo Koscian
Profesja: Knight
Gildia: Oven
Poziom: 121
|
![]() Przestaliscie sie wyzywac...To moze ja zaczne??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Ale tu sie dzieje
![]() spokojnie oven, oni znow po paru dobrych akcjach padna 2x wszyscy i im sie odechce na kolejne 6 miesiecy =P |
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze Mori ale jest równa walka widziałeś co się działo gdy był spokój , all klepali all żeby tylko wojna była gdy padliśmy na ankr dragach i potem zobaczyliśmy okoł 80 przeciwników to all sie wydarli NAREŚCIE do HUJA PANA NAREŚCIE i fajnie jest gdy walka jest wyrównana tylko w*****a mnie to ze ich strona używa ludzi z innych serwów żeby wpadali noobami albo robia to oni na mc.
Zamiast powalczyć na loozie na otwartej przestrzeni. Wczoraj było fajnie ![]() I jeszcze jedno denerwuje mnie używanie Combo bota ,nie powiem może go używałem ale zaprzestałem bo co to za sztuka biec i tylko tyle. Bija za ciebie Leczy za ciebie 0 Zabawy ![]() Vilum wliczajacDraknesa i Kilerroo wliczmy Khazara ktory padl na dragach od noobow itd chodzi mi o wliczanie ludzi ktorzy padli na openie od noobow ktore pomagaly ktorejs stronie jak np (Amenuma dedly nooby 2 bez gildi i jest wliczony) Btw Pingowanie to nooberstwo 1 Klasy a z tego co wiem to wy zaczeliscie pingowac paru membersow odnas i dla mnei to jest przesadza okazanie swojego debilizmu. Moje zdanie jest takie ze statsy to se moga w dupe wsadzic ![]()
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 05-11-2007 o 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
![]() |
![]() Cytuj:
I Vateriela ![]()
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vers Dra'ghothe
Gildia: Kazadum
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
|
![]() sami wiecie, ze tego pingowania nie robi zadna osoba z Kazadum, a w tej gildii jestesmy tylko ze wzgledow logistycznych. Ja sie za bardzo nie czuje zwiazany z 3/4 tych osob, no ale dobra. Nie placze, ze mnie pingowaliscie. Ja sie od takich metod zdecydowanie odcinam, ale jak chcecie to robcie to dalej. Co mnie tylko dziwi, to ze z jednej strony tak sie cieszycie, ze wreszcie jakis open i ze fajnie i w ogole, a jak ja wychodze do was na opena, to przybiegacie noobami i pingujecie. Jakis taki brak konsekwencji nie? Rozumialbym jeszcze jakbyscie widzieli, ze gdzies expie i nie macie szans mnie tam dorawac, ale ja przeciez szedlem z wami walczyc, co niby daje wam tyle frajdy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Imię: Drings
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
|
![]() E tam, to wojna na boty i kazdy o tym wie. Serio, chyba nie ma membera ktory takowych nie uzywa (ok, Seq nie). Dlatego skonczmy rozmowe na temat cheatow itd, bo to 8.0, nie 7.4, bo jestem pewien ze gdyby byla mozliwosc calkowitego "zniszczenia" botow to 95% ludzi w wojnie by tego chciala. Ale coz, "wyscig zbrojeń" - my bez bota mamy 0 szans przeciwko wam kiedy macie bota, i vice versa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Imię: Drings
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
HAAHHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHAHAHAAHHHAHA HAHAAHAHAH XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1331 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi Ostatnio edytowany przez Scroopy - 05-11-2007 o 20:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1332 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tutaj sugerujsz ze to nikt od was, przynajmniej tak to odebralem. Jezeli sie pomylilem to mnie popraw.
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na tym openie nie mialem bota ani na leczenie ani na nic takiego.
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
|
![]() Xoo już prawie dostał bana. Afczył, to go przesunęli, że niby blokał tamtego w beggarze. Report do GMa, przyszedł, ale ten beggar go przekonał, że go wepchnęli. :s
SS zrobiony noobcharem: ![]() Ostatnio edytowany przez Emok - 06-11-2007 o 00:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przykład: Badboe bloczyl mnie w liberty bay dp ...raportnąłem go, Gm wpadł i go poprostu przesunął i napisał, że teraz mogę wyjść ^.^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gm niema Prawa Przesunać ,Zabić ,Uderzyć ,badź zrobić co kolwiek z Playerem (pomijając Bany) I można Dostać bana za blokowanie w depo jeśli blokuje się je w próbie do uzyskania z tego jakis korzyści.(na statkach też) (np. w Wojnie nie umorzliwianie Expienia )(1 Ostrzeżenie ,2 chyba ban ![]()
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 06-11-2007 o 02:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 | |
Użytkownik Forum