![]() |
#201 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2007
|
![]() Cytuj:
Ale jak ty grasz knight'em do dla ciebie dobrze ze druid leczy i robi uhy. Postaw sie tez w sytuacji druida, czemu na filmikach jak zabijają, na desert quest to w 90% padają druty? Tez musza jakos dawac rade. Sam gram knight'em i jeste za, co do ulepszen druida, ale jak chcesz wyrownywac wszystkich to sie postaw w sytuacji kazdej profesji.... |
|
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
|
![]() Powinni zrobić psucie broni na takiej zasadzie dana bron ma dana wytrzymałość np 300/300 jak wytrzymałość będzie na 0 nie będziemy mogli użyć tej broni i będziemy musieli iść ją naprawić do kowala(tak jest np w grze silkraod i to sie sprawdza w 100%).Powinni też zmniejszyć zasięg spearów do 2 kratek wtedy zostali by ci prawdziwi knighci i palkowie a dzieci speara i visa przestali by grac
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Candia Mage
Profesja: Sorcerer
Gildia: Spider Family
Świat: Candia
Poziom: 62
Poziom mag.: 53
|
![]() Pierwsza sprawa: Wszystkie osoby, które mówi o dzieciach visa zazdroszczą sorków na bajecznym lvlelu 12 i tymi dziećmi są. Tak zasięg "spirów' zmniejszmy może do zera albo jeszcze lepszy pomysł! Speary rozpadają się po jednym rzucie! O i nikt nie będzie grał palem sorcowi usuńmy visy (nie będzie dzieci visa)! I Tibia będzie piękna! A najlepiej usuńmy profesje i zróbmy tylko "najta"! Tylko w Polakach pięknym i cudownym narodzie jest tyle nienawiści, zazdrości. W takich sytuacjach nie chce być Polakiem.
P.S Wyzywajcie mnie od "zdraicuf o nubuf" jak chcecie ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() @up
W pełni się zgadzam z kolegą ![]() najlepiej niech bedzie jedna profesja co jest jednoczesnie magiem,druidem,pallem i najtem ![]() taka Wszechstronna profesja i juz ![]() Ostatnio edytowany przez Cygan Slejter - 05-11-2007 o 19:48. |
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
|
![]() Wszyscy narzekają a ja pamiętam jak jeszcze moim 33 elderem biłem roty z fire sworda i robiłem uhy i jakoś miałem ten 48 mlvl poźniej były dragony z dsami i inne rzeczy o których dzisiaj w tibi dużo nowych ludzi nie wie bądź większość zapomniała. Tibia była jaka była i nikt nawet nie myślał o jakiś różdżkach. Więc dlaczego 80% ludzi podaje swoje pomysły które huj mnie obchodzą i napewno jeszcze kilka osób?
Jak chcecie dawać pomysły to piszcie do cip-softu a nie dajecie tutaj swoje, jest to bezsensowne ponieważ wygląda to jak spam.
#207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Zychlin
Imię: Krekor Bogdan
Profesja: Elder Druid
Gildia: You Are Not Welcome
Świat: Refugia
Poziom: 140
Poziom mag.: 73
|
![]() Wreszcie może coś ... ehh xd
ehh niektóre te wasze posty są żałosne ... co wam to da, że napiszecie sobie "ohh ahh no mogliby zrobić to i to i to a nie zrobicć tego" ehh wy naprawdę sądzicie że ktoś czyta te wasze pierdolone bzdury? z takimi pomysłami to do kolegów na gadu-gadu bo tutaj chuj to kogo obchodzi ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Fure - 05-11-2007 o 20:35. |
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]() Najlepiej żeby knightowi nic nie zmienily i nic bym nie miał jak by go ulepszyli, lecz to niemożliwe i myślę że druidowi i magowi należało się zbalansowanie na kożyść
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pare pomyslow
-podzial expa w party(pozostaje do objasnienia sprawa loota) -wiecej druidowych czarow dla facc(magiczne profesje na facc sa gorsze niz rookstayerzy, a jak chcesz byc druidem bez pacc - I wish you good luck) -Dodac potezne potwory i trudne questy(naturalnie z fantastycznym lootem aby kazdy zarobil 1.5x wiecej niz gdyby expil sam - lepszy zysk w grze grupowej) na ktore trzeba zebrac naprawde mocna ekipe w ktorej nie braknie nikogo(nie, nie jak voc quest). Taki anihilator to 4 knightow wykonuje, gdzie tu miejsce dla postaci magicznych? -I zeby tym razem nie zapomnieli o facc, niech sobie tam maja domki, nowe tereny, potwory... ale to juz nie fair ze pacc ma ogromna przewage nad facc w pvp... jeszcze troche a zeby wyjsc z ratow trzeba bedzie miec pacc.
#210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: Jaworzno
Imię: Rumek
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 112
Skille: 93/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Ostatniego update CipSoft poprawił w końcu knighta i nic niech tak zostanie. Obrażenia zadawane przez knighta są normalne. Tego update mogli by zwiększyć ceny power bolt/spears ponieważ pall na dystans wali podobnie jak knight który musi się zbliżyć do monstera, a pall nie musi tego robić. Ulepszenie druida i sorka jest dobrą rzeczą, zobaczymy w jakim stopniu ich ulepszą (tylko żeby nie przesadzili).
|
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Imię: Candia Mage
Gildia: Spider Family
Świat: Candia
Poziom: 62
Poziom mag.: 53
|
![]() Nic nie dodadzą dla facc, a na pewno nie domki, które są dużą zaletą PACC. Nie dostaną ani tyci tyci czaru. Nie dostaną nawet jednego cave z ratami. Resp nowych potworów będzie ale tylko części. Nie ma powodu dla jakiego facc ma coś dostać. Facc to taki wstęp do Pacc, którego każdy wkońcu kupi by normalnie grać, facc to takie demo Tibii. Chcesz grać i nie płakać nad tą grą? Kup pacc. Zresztą wiara powie "nie no nic na facc nie dają nudna tibia sie robi kupię pacc i będe ołnował roty na Darashi itp."
![]() @down Ofensywnych nie dodadzą ... jak już to defensywne jak wynika z artykułu dodadzą defensywne. I tak powinno być: sorc walczy druid wspomaga leczeniem i runkami. A chcesz kolejnych buntów master sorców? W nastepnym updacie będą sorca polepszać i tak w kółko. Niech dodadzą def. czary dla druida i niech nie mieszają w profesjach! A co do Dolara14 na takim levelu (20) to sorc i drut mają podobne czary (a nawet druid ma exura sio już. Oczywiście nie mówię o PK teamach bo sorc po prostu później zabija z łatwościa a kogo ma leczyć jak te nópki nawet nie atakują wrogów najczęściej? no właśnie ![]() Ostatnio edytowany przez Paccliker - 05-11-2007 o 20:52. |
![]() |
![]() |
#212 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Lord Solaxe
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Knights of Heavens
Świat: Refugia
Poziom: 32
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Nigdy nie wykorzystywałem druida w ten sposób. Nigdy nie marnowałem czasu na tworzenie UH'ów dla knighta. Grałem druidem i wiem w jakiej jest on sytuacji. Nie wiem o co ci chodziło z Desert Questem. Druidzi na pewno by tak nie padali gdyby mieli więcej czarów defensywnych. Wystarczy dodać drutom 2-3 czary ofensywne i sorc pójdzie w niepamięć. |
|
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() Jak czytam niektore komenatrze to aż gorąco mi sie robi...
1. Gdyby manafluidy miały większą efektywność, bez zmiany ceny, mogło by się stać opłacalne robienie run! Weździe to pod uwagę... 2. Widziałem nie które komenatrze, w których "nooby" chcieli aby dodali knightom exure gran, bo exura to za mało. Zgłupieliście doszczętnie?! Zrozumcie, że knight dużo więcej zarabia od sorca, mimo że ma zwykłą exurę, ale wam ciągle za mało! Weździe to też pod uwagę... 3. Macie problem, że pogorszą waszych palków? Zakładam że przed letnim update 2007 graliście sorcami? Nie płakaliście jakoś, że ich pogorszą?! Jak pogorszą palków, to se kurde zrobicie znowu sorcerera, a w letnim update, znów palka! Pomyślcie o tym! Nie lepiej przemęczyć pół roku z profesją która wam się podoba najbardziej, aż ją ulepszą? 4. Wielu ma głupie pytania typu: "Po co polepszali knightow i palkow, żeby je teraz osłabić...". Im więcej takich operacji, tym cipsoft jest bliżej to pełnej balansacji profesji. Musieli zobaczyć jak zachowają się gracze, aby móc oszacować, co zrobić w next update aby było zrównanie wszystkich profesji... Zrobili błąd w letnim update 2007? Może i popełnili, ale już takiego sam błędu nie popełnią... 5. Weźcie pod uwagę, że kiedyś nie możliwoscią było expienie z power boltami, bez waste... A teraz? Co to jest 6gp za power bolta dla highlvla... (pamiętam jak się cieszyłem ze z wyverny wyleciał mi power bolt przed updatem, który teraz jest nic warty ![]() 6. Tępienie broni knighta - można zrobić tak samo jak z softami a nie wprowadzać jakieś nowe paski... ![]() ![]() ![]()
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Ci juz chcą w całym systemie obrony i ataków grzebac...CipSoft z czasem zjebeie wszystko i nawet nie będzie wiedział o.0
#215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Stan: Usunięty
|
![]() mysle ze ta niszczaca sie bron nie jest zla, moglo by to dzialac na zasadzie staminy (czyli liczy ile minut bijesz), np. taki giant sword mialby 80 godzin mozliwosci bicia, co do palkow no coz co za duzo to niezdrowo nawet cipsoft to zauwazyl.
|
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() Jeden powód, dzięki ktoremu nie będzie niszczącej się broni: To już jest w innej grze! Cipsoft nie lubi chyba odgapiać (dlatego tibia tak się różni od innych 3d mmorpg
![]()
#218 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() @ podzial expa w party - przeciez jest, to nie wina knighta ze podczas grupowego bicia stworkow siedzi ukryty za tarcza, ile obrazen zada tyle expa dostanie ;p
#219 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up
Tak, a druid za leczenie tez expa dostaje? I jeszcze jak namieszaja ta ekonomia to wyjdzie ze druid bedzie leczyl za free - czyli po co ma dostawac loota...
Best Solo :Beholder Best hit:140(Cyclops) eQ: Noble Armor,Plate Legs,Soldier Helmet,Guardian Halberd,Knight Axe,Guardian Shield Ostatnio edytowany przez Hunter Of Mystery - 05-11-2007 o 22:35. |
![]() |