|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1781 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z głębokim żalem i smutkiem żegnamy naszego wspaniałego kolegę Orzecha. Plotka głosi, że Orzch miał hacka na hydrach, i zalogował się mając 1 hp. Niestety nie przeżył.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1782 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Zamosc
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Teder Foresco
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nie mam xD
Świat: Trimera
Poziom: 62
Poziom mag.: 52
|
![]() @up
wyjdz i zamknij dzwi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1783 |
Użytkownik Forum
|
![]() przynajmniej jest regularny :d
pada co tydzień na różnych mobach... dl demce hydry 13/14 listopada padnie na.. mhmm może na behe? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Poszedł na Quary nazbierać fish finów. I nazbierał cały koszyczek, gdy wtargnęła Hydra i odłączyła mu neta, a druga głową odgryzła mu głowę. W ten oto sposób poległ nasz dzielny Master Sorcerer.
![]() |
#1785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() hmm a więc tak bilans z expienia Taifuna około -14-16 mln Gratz! zgadzam sie w 100% "char na zmarnowanie" pomyśleć że kiedyś był 280 a teraz goni Imargama ;\ pada na lagach? szkoda że Petro tak jakoś często nie padał na lagach, och jakiego pecha ma Orzech ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2007
|
![]() To normalka paśc nawet na takim lvl..
idziesz sobie wściekły brat wpada do pokoju Boom~! i kabel od neta odgryziony To kick na 100% niby jak by on padł? uh mu zabrakło?:>
17:49 Snejk [15]: jak to robisz ze wchodzisz do depo z red skullem ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1787 |
Guest
|
![]() Slyszalem pogloski ze Fire Devilom zaszedl za skore i maja zamiar go upierdolic a ze orzech jest zawodnikiem pro , pomoga im Evul Waspy.
|
![]() |
![]() |
#1788 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#1789 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() ja obstawiam na wrl...
pora zmienić neta czy expiacego? @up GieZet ^^
Si vis pacem, para bellum Wojna domowa... Hurra! W imię narodu wybijemy samych siebie Najlepszym wojownikiem jest ten, kto zdoła wroga przemienić w przyjaciela Ostatnio edytowany przez Proszewas - 08-11-2007 o 00:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1790 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz Ymy ;ddd pamietam jeszcze jak na hydrach sie klucilismy miales 50~ lvl moze wiekszy a zaraz 100 no i teraz 150.. ;dd gz jeszcze raz; p
![]() |
#1791 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
|
![]() Co do kasztana tzn orzecha no to smutna sprawa bo padł, ale nie ma co sie śmiać każdy może zginąć nawet 270 ms'em, ale jak Taifuna zjedzie to kupi inną postać
![]() Your, Zwidson.
![]() |
#1792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: Białystok
Profesja: Elder Druid
Poziom: 69
Poziom mag.: 69
|
![]() @Ileś tam wstecz
"Niech poprosi Petra zeby poexpił Taifem..." "Niech da pasy dla Petra a sam expi magiq'iem..." Na prawdę jesteście super -,- @QuanChi o Ja jaka super opowieść . . . @ymy gz xd @Proszewas Jaki kurs na wrl ?;]
--- Captain Tsubasa is the best. Ostatnio edytowany przez Suhay - 08-11-2007 o 00:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1793 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1794 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Elo Zwidu. Moze i masz racje z tym,ze za pieniadze kumpli sie nie kupi..ehh...Ale nalezy patrzac na to, iz pieniadze to tylko zwykla jednostka handlu (miedzy TOWARAMI) a nie ludzmi (czy w tym przypadku przyjazni) ! Jezeli Orzech lubi udawac rl pieniadze na ta gierke to przeciez jego sprawa...jezeli chodzi o deda to kazdemu sie moze zdazyc "kik"...i nie wazne czy to 11 lvl czy 270...prawda? (internet robi swoje). A jezeli juz tak zaczales tematy o kupowaniu kumpli o milosci do tej gierki itd.itp.(moglbym wymieniac dniami i nocami) to popatrz na swoich kumpli ![]() ![]() Odrywajac ten temat baaardzo dziekuje w imieniu Moim,Sowxa,Belixa za spingowanie ![]() P.S. Jak kupowalem blessy w Kazz to nie uwalo wam sie mnie 2 raz spingowac huehue...nobki nie zdazyly przyleciec? (chociaz 3 juz mnie walily xD) Pzdr. Za bledy przepraszaaaam ale jestem po paru piwkach ![]() Ur, Piz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() @up
Wojen wygrywać nie umieją to dlaczego i niby z czego pingować umieją ? Na pewno z M$. Jeżeli tak postępują to ich zgłoś i problem z głowy. W końcu to atak jest a to już jest karalne... Twój albo ich ISP jest ślepy, że jeszcze portów nie poblokował ?
![]() |
#1796 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
![]() ![]() |
![]() Nov 07 2007, 22:57:51 CET Died at Level 180 by an efreet
Pasterz the Axemaster Nov 07 2007, 12:28:35 CET Died at Level 172 by a diabolic imp Ptaaq Nov 07 2007, 21:34:33 CET Died at Level 270 by a hydra Taifun Devilry ~~ Słaby dzień dla triady. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1797 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Piz.
Może kiedys mnie zobaczynie na furorce ale nie w najblizszym czasie ^^ narazie nie gram w tibie i nie mam zamiaru swoje juz sie nagralem ![]()
![]() |
#1798 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
has tauron +1,271,141 kilka osob + ~500,000 damy rade
![]() |
![]() |
#1799 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
To chyba cytat ale Twojego ojca bo ja jeszcze nie slyszalem takowego.Btw. Zwidson Ty z panna do kina ? Tobie bardziej polecam Saune badz biegi , Elos ide po pączki |
|
![]() |
![]() |
#1800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Imię: Old Yaykam, Old Thellius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
|
![]() Name: [CHAR]Raven'Gru[/CHAR]
Sex: female Profession: None Level: 1 World: Furora Residence: Rookgaard GL in rl life ![]()
21:06 Henry Cortez [56]: idac ulica rozgladam sie dokola czy nie sledzi mnie keylogger xD Ostatnio edytowany przez Yayka - 08-11-2007 o 14:28. |
![]() |
![]() |