|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() ta butelka to flask, nie wiem czy mozna ja kupic ale wiem ze mozna sprzedac. zostaje ona po wypiciu manafluida albo lifefluida
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Jeśli chcesz flaska to poszukaj w okolicach sklepu z runkami itd. to bendziesz miał za darmo albo poszukaj po mieście napewno jakiegoś znajdziesz
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez LOLO - 16-11-2004 o 16:24. Powód: Mała Pomyłka :( |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
|
![]() to jest potion
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Na Edron, tam gdzie sa mf mozna kupic rozne plyny, np slime ;], albo urine w butelkach takich jak mf. Jesli strasznie potrzebujesz butelek to kupuj wode (8 gp), wylewaj ja i masz puste butelki.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |