|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
EDIT: Moje tłumaczenie: Cytuj:
Cytuj:
I znów moje tłumaczenie (jak poprzednie, robione na szybko, więc może zawierać jakieś błędy): Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Soulmann - 09-11-2007 o 16:39. |
||||
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: venore
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() i 2 post Crabana
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() no i choc jestem tutore nie moge wejsc -.-
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 101
Skille: 93/60
Poziom mag.: 19
|
![]() Nie uwazasz ze jako tutora obowiazuja cie jakies zasady? Test serwer nie jest upubliczniony w jakims celu, nie myslisz? Zeby nie psuc zabawy oczekiwania na prawdziwy test. Tutorzy sa obdarzeni zaufaniem i powinni zachowywac sie odpowiedzialnie.
Jako tutorowi, wstyd mi za ciebie. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Gdy jakiś news ma pozostać w tajemnicy, pisząca go osoba dokładnie to zaznacza. W tym wypadku to nie miało miejsca, jeśli nie zauważyłeś. Jako tutorowi, wstyd mi za Twoje braki w logicznym rozumowaniu. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() @Soulmann
Bardzo przydatny news od ciebie dzieki. Nie przejmuj sie tym gosciem z askary ![]() Taki maly offtop. Znam tutora ktory nie znal angielskiego ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Poziom: 101
Skille: 93/60
Poziom mag.: 19
|
![]() Soulmann
Nie wpadles na to, ze gdyby chcieli poinformowac wszystkich napisaliby newsa na stronie glownej? krzysheak to co piszesz jest zalosne @down Tak, tak strasznie mnie to boli jak ktos mowi mi ze oszukiwalem podczas testu na tutora. Czulbys sie inaczej? Ostatnio edytowany przez kelt - 09-11-2007 o 20:26. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() @up: Ochłoń. Tak strasznie cię to boli?
Co do... "Newsa" o_O No fajnie już Test server -.^ Coś się Cipom śpieszy...
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Dlaczego Dlaczego ja mam Rs Argh....Xdddddddd
do autora tematu : trzeba było to zachować w tajemnicy =/ teraz to bede miał spam na priv na temat nowych dmg dla profesji Ahhh...xD
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Na drugi raz krzysheak zachowaj troche godności i nie obrażaj innych użytkowników forum... @topic Przyznam, że też jestem nie mile zaskoczony daniem tu tych informacji. Powstaną kolejne bzdurne tematy na forum. Liczę, że Soulman wiedział co robi, ale na jego miejscu raczej zachowałbym tajemnice. No ale teraz jeszcze niecierpliwiej czekam dalszego info o upie (oczywiście info w pewnych granicach) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Na drugi raz krzysheak zachowaj troche godności i nie obrażaj innych użytkowników forum... @topic Przyznam, że też jestem nie mile zaskoczony pokazaniem tu tych informacji. Powstaną kolejne bzdurne tematy na forum. Liczę, że Soulman wiedział co robi, ale na jego miejscu raczej zachowałbym tajemnice. No ale teraz jeszcze niecierpliwiej czekam dalszego info o upie (oczywiście info w pewnych granicach) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() Zrozum pewną różnicę pomiędzy zakazem upubliczniania czegoś, a brakiem konieczności robienia tego. Wtedy też zrozumiesz, że jak najbardziej miałem prawo założyć taki temat.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() A może wystarczyłoby podać suche fakty? Co, kiedy, z jakiego powodu? Bo spoilowanie wszystkiego to raczej przesada.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @3 up
Hmm... jaki mialbym interes w tym zeby podlizywac sie autorowi teamu? nie kumam tego troche zwazywszy ze jestesmy z innych servow. @kelt Nie bede odpowiadal na twoje zaczepki.... @temat conajmniej 10 osob na xerenie powiedzialo mi o tym test servie w ciagu godziny od ukazania sie tego tematu... Fakty: jest pare tysiecy tutorow, 30-50% nowych tutorow korzysta z pomocy ludzi ktorzy juz zdali test i mniejwiecej znaja pytania. A taka moja mala refleksja jest taka ze ktos tu jest niezle naiwny jesli mysli ze zaden tutor nie zdradzi tego wielkiego sekretu zwazywszy ze jest ich tak duzo ![]() ~Mogash |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Usunięty
|
![]() Jak dla mnie to dobrze, że Soulmann opublikował te fakty. Jak czytałem posty Crab'a to nie napisał, żeby te newsy były tylko w posiadaniu tutorów i senior t. więc się go nie czepiajcie. Noo i nie liże mu dupy
![]() Co do tematu to aż dziwne, że test serv (chociaż prywatny) jest tak szybko. Rok temu publiczny ts był 6 grudnia czy 5. No, ale pozostaje się cieszyć, że update nadchodzi ![]() Pozdr0 |
![]() |
![]() |
#16 |
Blondynka
|
![]() Dziekuje za informacje ;).
Jestem st, lecz jakos rzadko zagladam na forum. Nie lubie i zapominam. I zapewne przegapilabym poniedzialkowy zapis... A tak to sie przygotuje ;). @krzysheak Mnie jakos nikt nie poinformowal... Tutorzy na dolerze sa tylko pozno w nocy, wiec czesto jestem sama. @down Przy poprzednim zrobilam test o 3h za pozno :D. Apropo dyskusji, czy ta informacja powinna byc opublikowana.. Przy poprzednim upade tez ktos napisal na forum o tescie dla tutorow, i jakos wtedy nikt sie go nie czepial. Albo mam zla pamiec. Nie wiem, czy to dobrze, ze to sie tu znalazlo, czy tez nie. Dla mnie osobiscie tak, gdyz bym przegapila. A tak ogolnie... Nie podalabym tego do publicznej wiadomosci, lecz nie traktowalabym tego jak jakas wielka tajemnice.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 10-11-2007 o 01:01. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
|
![]() za puzno zrobilem tutora ale srednio zalezalo mi na ts , przynamniej na nastepny sie zalapie xD
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce
Imię: Stare dobre czasy
Świat: Candia
|
![]() @Soulmann
Popełniłeś błąd i powinieneś go jak najszybciej naprawić usuwając informacje kierowane do Ciebie jako tutora.Zastanów się dlaczego Cipsoft nie ogłosił tego oficjalnie na swojej stronie. Moim zdaniem przywileje typu udział w test serwerach itp powinni mieć tylko Senior Tutorzy których powinna obowiązywać ścisła tajemnica. Może wtedy Tibia okazała by się lepszą grą bez spoilerów do questów itp które pojawiają się jeszcze przed updatem. |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
*pisząc 'zwykły gracz' mam na myśli nie-tutora, żeby mi ktoś zaraz nie zarzucił, że uważam się za kogoś niezwykłego. |
||
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po 1. nawet od Senior Tutorow by to wycieklo. po 2. watpie by Senior Tutorzy powiedzmy w 100 osob online idealnie wywarzyliby balans profesji po 3. po co ktos mialby wiedziec o ts jak i tak w tym nie bedzie uczestniczyl? Z punktu widzenia szarego gracza taka informacja bylaby zbedna szczegolnie na tibia.com po 4. co do questow... jak zwykle beda one rzeczywiscie fajne tylko w ciagu 2 tygow od up'a potem wszyscy beda je znali na wylot ![]() |
|
![]() |