![]() |
#2141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Gildia: Next Generation
|
![]() @majk
o Jesooooo, serio jestem BRZYDKI? To straszneeee, placzeeee, aaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NapisałAm ze nie bede miec dziewczyny modelki bo sama jestem dziewczyną i raczej gustuję w chłopcach ![]() ![]() ![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: b-stok/ny
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Gader (vicek Pain mensow)
Nov 09 2007, 16:53:18 CET Killed at Level 64 by Master Thor and by Madeverkus dobrze mu tak ,bo sie cipki rozkozaczyly
3:44 Azzel Atte [27]: Where in kaz.. has druid guild ? 23:44 Thadev [53]: there is no 23:44 Azzel Atte [27]: ? 23:44 Azzel Atte [27]: lol ? 23:44 Azzel Atte [27]: Where i can buy spells + 23:44 Thadev [53]: why lol 23:44 Thadev [53]: u cant in kazo 23:44 Thadev [53]: lol 23:44 Azzel Atte [27]: shut the fuck up xD |
![]() |
![]() |
#2143 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam pytanie do tych co tu graja :
Jak myślicie da się wbic na OBSIDI lvl 120+ bez zadnego paymenta ? z Obsidi sie robi druga Isara ![]() z Polakow duzo ludzi sobie nie pogra max 10~ osob Ferlig, Asmit, Dedmit, Venisus, Vuzox, Master Thor, Xusodove, Pephy moze kogos pominolem ale nie sadze zeby Waptor Ripplah Vany Hod Snel Ko i ich cala ekipa dala pograc komu kolwiek Ostatnio edytowany przez Rewisim - 10-11-2007 o 15:41. |
![]() |
![]() |
#2144 |
Guest
|
![]() @Pershing
Moze mnie zabili ![]() Nov 09 2007, 16:35:49 CET Killed Waleczny Pegaz at Level 102 unjustified |
![]() |
#2145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Magic Tius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Guardian Of Beer
Świat: Arcania
Poziom: 170
Skille: 90/85
![]() |
![]() @rewisim
no mi sie nie udało ;] |
![]() |
![]() |
#2146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() @up
hahah tylko podaj name XDDD szczerze powiem ze mi sie to nie udalo bez 1 paymenta xD 15:06 You advanced from Level 147 to Level 148. 4 left ![]() |
![]() |
![]() |
#2148 |
Użytkownik Forum
|
![]() do pozycji najpotezniejszego czarodzieja na obsidii !!11onoeneorazrazarz
|
![]() |
![]() |
#2149 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wsumie fajnie jak bys wbil ten 152 ^^ czy tam ktorys bo nic ogolem do ciebie nie mam nigdy nie mialem zadnych problemow z toba ;>
wiec powodzenia edit@ a z tego co wiem mozna sie z toba dogadac i nie jest zle ale watpie w to ze pozwola ci wbic wiekszy lvl jak DOMINATOR!! ![]() Ostatnio edytowany przez Rewisim - 10-11-2007 o 19:07. |
![]() |
![]() |
#2150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
skoncz te swoje studia, zaloz swoja rodzine, skoncz udzielac sie na forum. marnujesz tutaj pieniadze, czas tak waznej i zajebistej osobistosci jak ty napewno jest wiele wart. bedziesz mial swoje dzieci, bedziesz je asertywnosci, bycia loyal i o czym tam jeszcze lubisz pierdolic, uczyl. skoro uwazasz mnie za dziecko, wychowanie mnie zostaw moim rodzicom. na dobra sprawe, to jestes pare lat starszy ode mnie, i nie wiadomo, ktory z nas pierwszy ojcem zostanie, a ty sie zachowujesz jakbys juz mial czworke dzieci i wszystkie wychowal na swoje male, niby-zajebiste, klony. nie musialem dolaczac do wojny, nikt mnie do tego nie zmuszal, w sumie troche tego zaluje, bo juz mi sie tak ze wszystkimi na obsidii zajebiscie nie zyje, jak zylo mi sie kiedys.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 10-11-2007 o 19:28. |
|
![]() |
![]() |
#2151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() No panowie
Nie mam czasu ani ochoty grac, ile w koncu mozna te levele robic ![]() Wiekszosc ludzi byla dla mnie mila, ja rowniez nie robilem innym problemow ![]() Nie wiem dlaczego sie klocicie na forum, z wiekszoscia z was rozmawialem przynajmniej kilkakotnie i wywarliscie na mnie naprawde pozytywne wrazenie ![]() Wielu jest napewno milych ludzi z ktorymi nigdy nie rozmawialem a bylo by warto. btw Zamykajac sie w polskich gettach wielu z was sporo traci bo szwedzi to w wiekszosci znanych mi przypakow mili i dojrzali ludzie. Moja rada jak grac w spokoju: Nie cwaniakowac, bo cwaniactwo jest widoczne i wielu ludzi sie tym brzydzi i to tepi. Jak ktos gra na obsidii zeby tu rzadzic to powodzenia ![]() Moze to smieszne ale ja nie rozmawiajac na ten temat z kolegami z gory wiedzialem kto bedzie mial hunta, dlaczego - bo cwaniakowal pod Thais dp ![]() Czesto niski lev jest tylko czyims nubcharem a 88 czy 110 lev mysli ze zarzadzi i pokaze klase zabijajac rsa. A za chwile wpada Waptor z kolegami. Widzicie aktorow a nie widzicie przedstawienia ![]() GL Piotrek ps Olek nie klóc sie ![]() Pephy dawaj dawaj ![]() Wuju nie klóc sie z Olkiem ![]() A reszta nie grac tylko do nauki ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 10-11-2007 o 23:05. |
![]() |
![]() |
#2152 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
a ty to juz pewnie wnuczkow masz ![]() ![]() ![]() @rewisim watpie ,zeby mannowa obchodzilo ,ze na servie jest lepszy mag
3:44 Azzel Atte [27]: Where in kaz.. has druid guild ? 23:44 Thadev [53]: there is no 23:44 Azzel Atte [27]: ? 23:44 Azzel Atte [27]: lol ? 23:44 Azzel Atte [27]: Where i can buy spells + 23:44 Thadev [53]: why lol 23:44 Thadev [53]: u cant in kazo 23:44 Thadev [53]: lol 23:44 Azzel Atte [27]: shut the fuck up xD |
![]() |
![]() |
#2153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2154 |
Użytkownik Forum
|
![]() no no gm popracowal dzisiaj xD
|
![]() |
![]() |
#2155 |
Guest
|
![]() obejrzalem fajny film i pomyslalem sobie ze juz czas znalezc sobie dziewczyne
szukam laski w tibii ![]() http://www.youtube.com/watch?v=UTsJkPS8YQY |
![]() |
#2156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
a to przepraszam bardzo ![]()
![]() |
#2157 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#2158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
|
![]() Kleyton
Banished: until Dec 10 2007, 22:07:08 CET because of macro use Palec Boży? ![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2159 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja minute i dziesiec sekund
![]() @benek skont ty masz takie wyczyjpiste filmy ?
![]() |
![]() |
#2160 |
Guest
|
![]() som zarympiaste te filmy. ahahaaha
dzieki za uznanie, od czasu jak suv rozpedzil ojcow rydzykow nie czulem sie doceniany przez moich kolegow z gry. Od tamtej pory nikt mnie nie wzial do gildi ![]() a filmy mam z youtube, sam zem znalazl macie tu jeszcze jednego http://www.youtube.com/watch?v=tAuf5FxzlZE Bende wam dostarczal wiecej filmow. wiedzialem ze sie wam spodobaja, btw a myslalem ze mnie nikt tu nie czyta, a tu prosze nawet wymiana zdan na temat moich znalezisk Pozdro ziomale i ziomalki to ide spac |