|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam !!!
Dokładnie tydzień temu otrzymałem przesyłkę z modemem Netia, który zamówiłem miesiąc temu ale to nie ważne ![]() Przez pierwsze 3 dni wszystko działało wręcz doskonale. Niestety radość nie trwała długo. Następnego dnia kiedy wróciłem z pracy internet chodził tak jak by chciał a nie mógł. Poczekałem z 1 dzień bo myślałem, że to przez pogodę ale niestety nic nie ustało - wręcz przeciwnie było jeszcze gorzej. Zrobiłem to co każda rozsądna osoba zrobiła by na moim miejscu ![]() Na pewno nie tylko ja mam takie problemy z Netią. Stworzyłem ten temat aby podyskutować o tej sieci i w razie czego pomóc wszystkim uporać się z problemami w Netii ponieważ nie zawsze można sie do nich dodzwonić oraz dowiedzieć przyczyny. Mam nadzieje że wasze komentarze pomogą nie tylko mi ale i innym. POZDRAWIAM |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Akurat niemam neta z Netii ale moj necik dziala calkiem dobrze
Niby pisze 512kb/s ale sciaga MAX 210 (raz na miesiac) a tak to po 60kb/s sciaga i mi starcza a tobie jak sciaga? ps. ile masz lat? ;p ps2. zobaczylem ze 19 moj brat ma 20 i niechodzi do pracy -.- leser ;p Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 12-11-2007 o 19:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja mam aktualnie 1Mb/s jak robiłem ostatnio speedtest'a ze str www.speedtest.plto wynik wynosił: Download: 268 kbps (33.5 KB/s) Upload: 221 kbps (27.6 KB/s) P.s Powiedz bratu żeby wziął się do roboty !! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mailuss - 12-11-2007 o 19:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() kumpel z bloku zamowil netie 1mb. Po tygodniu od terminu zaczal sie denerwowac. Po miesiacu mowili mu ze zaszla pomylka i w najblizszym czasie moze sie spodziewac przesylki. Po 2 miesiacach zrezygnowal z netii i przeszedl na neostrade (bo neta z netii wogole nie mial :/) radze ci to samo. Przejdz na neostrade
![]() a to ze speed testa : Download: 1066 kbps Upload: 238 kbps ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 12-11-2007 o 20:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A co do neo to kumple od niedawna zaczęli narzekać na słaby transfer. Może to wina TPSA a nie Netii ? Bo z tego co wiem to Netia podpisała umowę z nimi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ![]() ![]() Neo jest słabe przy mnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() Co ty to masz internet na lewo czy co ? Po prostu poezja. Brak mi słów A mnie zaraz kur***a strzeli przez tego mojego neta. Mają dzisiaj zadzwonić do mnie, zobaczymy co z tego wyniknie. No i lipa !!! Transfer beznadziejny. Prawdopodobnie przyczyną spadku transferu jest rozkopana pewna część miasta. Nom trudno pozostaje mi tylko czekać. Ostatnio edytowany przez Mailuss - 14-11-2007 o 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |