![]() |
#462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Bloody Elfy jedynie fajne baby maja, bo faceci to smieszni jacys :d Polecam Undead babe ew. chlopa. Taureni sa przepiekna rasa, zaluje ze na poczatku ich nie wybralem i nie maja locka :/ chociaz szaman tez zly nie jest. Co do alliance nie polecam nic, bo przekomicznie smieszne maja rasy :d
Undead Warlock pwh! :d
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 12-11-2007 o 11:20. |
![]() |
![]() |
#463 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam pytanie
Czy na EUROPEJSKIM kliencie mogę grać na privach?
#467 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wytłumaczy ktoś mi jak się zalagować na priva?
#468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() najpierw trzeba wejsc w strona a privach a potem to juz z gorki. btw pamietaj ze privy sia nielegalne i nie pytaj o nie wiecej
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#469 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Bez urazy, troll wygląda jakby niósł dwa telewizory pod pachami w stealthie xD UD ftl! ^^
|
![]() |
![]() |
#470 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() No i jutro o 13:xx konczy mi sie oplacone konto... Buuu
![]() For the Horde! For The Lich King!! ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#472 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() biedactwo xD btw pochwal sie lvl jakims ss'em lub czyms. Btw wiecie co mysle ze to strasznie hamskie ze strony blizzardu ze BE nie moga zrobic warriora. btw mam nowa karte graficzna co sie nie przegzewa teraz czekam tylko na preepaida i znowu bedzie farming
![]() ![]()
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#473 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy moge na trialu wowa zrobić triala na wowa:TBC
#474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
|
![]() Raczej nie
|
![]() |
![]() |
#476 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tak jak i gnoma priesta : - /
#477 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() a tu moim priestkiem sieczke robie
![]() 1.http://www.***********.com/232918278.html 2.http://www.***********.com/844288446.html sorki ze na speedysharze ;P scriuny z bg jeden lvl i shadowoforma =) (w miejsce kropek wstawic speedy share (bez spacji) xD
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha Ostatnio edytowany przez =Pekin= - 14-11-2007 o 09:56. |
![]() |
![]() |
#478 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja muszę ściągnąć tylko 900 mb
#479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @2UP
czy tylko ja tu czuje tu podstęp?? @top Pytanie:Gdzie w Teldrasill [zachciało mi sie zrobić NE] Zdobędę Ryby/mięso bo Zwierzaka chce nakarmić? ![]()
![]() |
#480 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wlasciwie to nigdzie bo tez kiedys szukalem a znalesc nie moglem wiec pozostaje ci tylko czatowac az poleci jakies miecho z potworkow albo samemu lowic rybki. Btw polecam jednak przejsc sie na piechotke do ironforge z teldrasill i po drodze zlapac swinke na 10 lub wiekrzym poziomie. Dobra jest do expienia i zre wszytko az sie jej uszy trzesa.
![]() |