![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Game Over ;p
Świat: tarenia
|
![]() zeby nie bylo ze ja zaczolem, on pierwszy zaczol jechac,wiec nie placzcie teraz ze ja tu spam robie, bo po hu* komentujecie bezsensu burasy
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @doskonały
Trzeba było nie zaczynac na hunted.pl
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() sprostowalem to co pisali bo to nie gildia walczaca jest jak pisali, tylko normalna jak kazda inna,to mogl pisac na hunted a nie jak mowicie zasmiecac forum tutaj o.O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2007
|
![]() na huj sie kurwa kłucicie to nie na temat wogule
jak sie macie kłucic to wezcie se gg i piszcie a nie na postach bo na huj sie robi te posty? aż mi was zal gorti i pan nie kłućcie sie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Bielsko
Imię: Lord Hurin Druid
Profesja: Druid
Świat: Silvera
|
![]() Przecież to prawda co Doskonaly mówi w tą gildie założył Destroyer jeśli się nie mylę, a pamiętam że on mi groził za zabicie jakiegoś brazyla i nawet prubował ubic w sternum ale ucieklem....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Poziom: 75+
|
![]() Wy myslicie ze jak ubijecie jakiegos 40 druta to jestescie super mega Pkerzy?
![]() ![]() ![]()
11:45 Sano Dexswin [9]: szukam gildi nie poto zebyscie mnie bronili ale zeby hodzic na potwory i razem expic sam sie umiem bronic xd A i nielibie jak ktos bije moich kumpli wtedy to ja wchodze do akcji ![]() ![]() 14:41 Fajble Odeuer [14]: szukam kogos kto mi pokarze gdzie som mumie w okolicach venory 12:50 Dark Hifi [17]: i have 5 Sudden death -.- 14:49 Hell'Frycek [49]: english please... 14:50 Felpyss [71]: na tua cav da um maker meu |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Boromir of Silvera
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 68
Skille: 87
Poziom mag.: 17
|
![]() Nie ma co chlopaki...
Hail Doskonaly11 Hail Best Pker on Silvera Aheuahueaheuah @Lord hurin Wy ubiliscie kogos na tych screenach, czy to jest tylko minuta przed ssem? Jak wychodzicie z dp i x2 walicie? ![]() @Niedoskonaly Ty chciales zebym poszedl pkowac razem z toba? ![]() ![]() Ubiliscie 42ms afkujacego w 5 osob i wasz loot to 5 pustych bp i wyniszczenie Br. @ Wszyscy przeciwko doskonalemu Zgadzam sie z waszymi postami... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() pipo kiedy to bylo lol na afku i hu* wam w dupe pedaly umiecie lizac dupe br czy to nie zal, hunca was zabijaja a wy czekacie jak pizdy''pewnie o nas zapomna i pogramy sobie za miecha albo kiedys'' jak to slysze do mnie szczyka hahaha nooby, boromir tylko nie placz ze haka miales XD a taki kozak ubiles mnie na 37 a jak na 50lvl cie z kumplem to s*******ales,haha masz sie za Mr pk bo 30 lvl ubijasz.
ja przynajmniej ubijam i mam satysfakcje a wy pierdolicie ze jestescie super pekerami aboicie sie kurwa byle kogo ubic bo ftp ohhh bedzie nas scigac NOOBY aha tej boromir nie wiem kiedy z takim noobem bym szedl hah 5bp? pustych nie ten sen XD Ostatnio edytowany przez doskonaly11 - 13-11-2007 o 19:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() aha wizek bylo na temat all tylko ovner czy jak mu tam dojebal sie bo go ryj swedzi i szuka zaczepki chce pokazac ze hu* wie kim jest i zoczlem go jechac to te ****e go bronia chodz nie maja racji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() @doskonały
Prawdzie pytanie brzmi: Czemu ty nie chciałeś nikogo ubic jak jeszcze grałeś :>?
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
|
![]() W dyskusję z takimi dziecmi jak wy, nie bede sie mieszal. Doskonale widać, jak grono moderatorskie, za przeproszeniem sra na nas.
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() @pomidor
Na rl też taki mocny czy tylko na forum?;d Pewie w domu i po za domem wielki mamisynek i wszyscy po nim jadą to teraz się wyżywa na wszystkich ;p.
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 18
Skille: 54/53
Poziom mag.: 3
|
![]() co lalusie koledzy znów się z was śmiali?i musicie się wyżyć na forum bo tu nikt wam w ryj nie strzeli?ten doskonaly i pomidor to by już mieli deda w rl za takie teksty!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() deda omg ale teksty rzucasz, 16 lat masz i kozak hahaha troche za malo jak dla nas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() mam nadzieje ze Ci goście nie grają już na silverze bo może za to br nas pk tam
![]() P.S dajcie sobie luz jerrry... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() @up to mnie dopisz w czym problem? (i jerRry przez 3 r)
btw on bierze swoje emo teksty z bluzgatora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Young Gorti
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
![]() Cytuj:
Po 1 : widac jak cie starzy wychowali na typowego ****a .. Po 2 nie mam czerwonego ryja tylko moj napierdolony kolega ( jak bys mial kolegow w rl to bys sie dowiedzial ze po takiej dawce alkoholu czlowiek sie robi czerwony ) Po 3 idz wypierdol swoja babcie w dupe bo naprawde posrany jestes @Reszta forum EJ! GÓMPLE !111oneone JIDZJEMY DEDAC BRY ?!?!?!?!?!?!?!? BENDZJEMY TACY JAK PAN DOSKONALY I JEGO PACZKA!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2007
|
![]() pomidor widac ze jestes pojebany my z hurinem to zrobilismy zeby pomoc pl a wy qrwa byescie tylko po sobie bluzgali zal mi was dzieci.... kto tu jest dzieckiem widac jak sie zachowujesz naprawde ze mi cie pomiodr
|
![]() |
![]() |