|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() "Chuherko" na wrl
http://tibiacam.tv/cams.php?id=m7yd8nmfz732om47 1 jego filmik jaki widzę xD A tutaj Herg http://tibiacam.tv/cams.php?id=xshqvbr1aig9n7cn (po co robić 2 tematy;] ) Ostatnio edytowany przez Lexii - 13-11-2007 o 13:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() szkoda ze cachero nie pokazywal loota ;-(
wrle pewnie sporo szybciej padaly przed updatem @herg lol niezly loota jak na godzine expienia O.O po za tym on robi w godzine 15% na frostach, evul exp
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() Ładnie
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Cach.
Nic specjalnego ale exp ladny. @Herg Jestem pod duzym wrazeniem bez zadnego duzego wysilku 300k/h (ponad chyba ) a loot nawet nawet.
![]() |
#5 | |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @movies niiiiceeeeeee ;d ;pp
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() Ładny film.
I ten filmik pokazuje dzieciom update , że można grać Sorciem w 8.0 ![]() @down Wez STFU noobku. Moja główna postać jest sorciem i gram nią od dwóch lat , więc ciekawe czy nie grałem. Niby mniejsze są teraz hity , ale grać się da , a większośc takich frajerów jak ty uważa , że grać się nie da Ostatnio edytowany przez Smerf.Secura - 13-11-2007 o 18:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
|
![]() @up
zal mi ciebie bo dzieckiem jestes ty widac ze niegrales sorcem ani teraz ani przed upem @topic niezly exp ;] ale na tym lvlu to norma
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
Wlazł na góre mając 1k hp + 200~ many o:
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2007
|
![]() Herg~ 350k/h tez bede tak bil
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ogólnie to bardzo mi się podoba film herga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() Radze zobaczyc filmik jeszcze raz bo widać gówno wiesz..
![]() |
#12 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() hahaha.. nie mam zamiary przeszukiwac wszystkich moich filmikow na kompie bo by mi to tydzien zajelo.. wiem co widzialem i pamietam to wiec stfu plx
![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
Imię: Adam Ziomus
Gildia: Sibuna
Świat: Morgana
Poziom: 162
Poziom mag.: 74
|
![]() @Smerf_Secura
Oczywiście, że grać się da, gdyby się nie dało to profesja mag nie istniałaby ![]() Ale tutaj chodzi o to czy da się grać, ale jak się gra. Zauważ, że Cachero stracił około połowę swojej siły magicznej, jeśli chodzi o czary ofensywne. Jeśli uważasz, że przesadzam, obejrzyj filmik MDW na Goroma dems przed update, gdzie bił je solo. Któregoś demona usolował z mortów. Hity na 319 lvlu 290-450+. Cachero na lvlu 281 hity max do 230 z tego, co widziałem Jak widzisz są one ponad 2x słabsze, patrząc na różnicę lvli można przyjąć, że Cachero stracił równo 2x na sile magii. Dodam jeszcze, że hity takie jak teraz ma Cachero przed update miał około 130 ms. Cachero teraz ma około 330kk exp, natomiast 130 lvl ma około 35kk exp. Jak łatwo obliczyć ma o prawie 300kk exp więcej niż ten 130 lvl, co za tym idzie 9,5x więcej expa. Uważasz że to sprawiedliwe, że wbijał tyle razy więcej expa, żeby teraz cofnąć się o 90% swojego expa, czyli połowe swoich lvli ? Nawet nie dostaliśmy rekompensaty w postaci tańszych czarów. Tak więc zanim nazwisz magów "Dziećmi update" zastanów się 2x. "Niby mniejsze są teraz hity" na 40 lvlu to może są niby mniejsze, ale widzisz jak ta różnica wygląda na wyższych lvlach, kiedy te hity naprawdę się liczą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stfu to możesz mówic gdy ci mama zupke daję.On chciał go zsolować ja na twoim miejscu bym jednak przeszukał.....nawet kiedy wszedl do cyclo to potem wszedl na gore i walnal ue ale orsh zdazyl juz sobie pójść.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Pan Master-Mada mądrze gada (nawet sie rymuje ) xD
@topic to cachero jednak wrocil do tibi.. ![]() Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 13-11-2007 o 21:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
Imię: Adam Ziomus
Gildia: Sibuna
Świat: Morgana
Poziom: 162
Poziom mag.: 74
|
![]() @Koszyk
Taaak, Kozaczku. Dobrze wiesz, że to co CipSoft z nami zrobił to ogromne przegięcie. Jeśli w swoich obliczeniach popełniłem gdzieś bład, to mnie popraw a jeśli nie to popatrz na to obiektywnie i zauważ ile stracił Cachero. Licząc, że między 130 lvlem a 280 średnia prędkość jego expienia to 250k/h - jest ona zawyżona, tego jestem pewien to stracił 1200 godzin expienia. Żeby pokazać Ci ogrom tej liczby miesiąc ma 720 godzin ![]() ![]() Jeśli ktoś widzi tutaj sens grania magiem na jego lvlu to jest głupi. I raczej Cachero nie wrócił do grania, tylko dostał darmowe konto na TibiacamTv, może nawet jakiś rodzaj sponsorowania, jak to jest w przypadku tibiabr.com dla mdw i innych h lvli i żeby to utrzymać musi nagrywać filmiki ;P A co do palków i knightów to akurat z nimi nie porównywałem, bo o tym już narzekałem w innym temacie i rozmawiałem właśnie z Tobą, Koszyku ;> Jedyne o czym mogę wspomieć w odpowiedzi na Twój komentarz to fakt, że od samego początku tej gry aż do tibii 7.6 magowie z druidami byli popychadłami, więc nie możesz w ten sposób pisać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Jawor
Imię: Boknir
Profesja: Knight
Gildia: Legendary Friends
Świat: Harmonia
Poziom: 60+
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Szybko Hergowi ten bot zbiera kase xDD
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() Cachero zaczął grać bo wie co sie szykuje na update ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Świat: Askara
Poziom: 30+