|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kraith
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 72
Skille: 89/86
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam.
Jest to mój pierwszy post ponieważ wcześniej nie miałem problemów z Tibią. Otóż szukałem bota po to żeby sprawdzić sobie ile mam expa do levela. Zainstalowałem sprawdziłem i usunąłem (tylko zostawiłem instalke). Przy włączaniu tibii zauważyłem że wyskoczyły mi krechy na skórce w tibii. Usunąłem ją oraz instalke tego bota no i krechy zostały. Zmieniłem nawet skórkę i dalej są. GDZIE TO CHOLERSTWO MOGŁO SIĘ ZAGNIEŹDZIĆ? ![]() PS: Zmieniłem też lokalizacje tibii |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie graj w to badziewie,pograj w Twierdze Crusader
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Jak chce to niech gra to po pierwsze
po drugie każdy jest kowalem swojego losu i robic co chce po trzecie zamiast pomóc mu w rozwiązaniu problemu gadasz jakiś offtop Topic@ Przeinstaluj Tibie(ę) to napewno ci pomoże ![]() (najwyżej odinstaluj ściagnij nową i zainstaluj 2 raz) Edit@ Twierza Crusader ROTFL żal.pl Albo całe po Polsku albo całe po Angielsku zdecyduj sie Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 13-11-2007 o 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Wykasuj wszystkie resztki dokładnie, które mogły pozostać po tibii, przyda się do tego program RegCleaner czy Odkurzacz.
Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2007
Imię: Kraith
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 72
Skille: 89/86
Poziom mag.: 6
|
![]() Jak to mawiała moja babcia wszycho do czycha
ale nie zawsze działa ![]() zrobiłem wszystko i tibię przeinstalowałem i wyczyściłem no i klapa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zapodaj screena jak to wygląda ; d
Moze jak zainstalujesz znowu bota to kreski znikną : p PS. Twierdza krzyżowiec rox "Pilnuj swoich pleców rycerzu, pilnuj pleców" @Zalgadis Nie ma to jak mieć avatara z Naruto a nick (podobny) ze slayersów. @down "nie chce mi sie bawic w pomaganie tobie" -.-'' btw. edytować to ty umiesz?
Właśnie nabiłem posta. You have found a secret massage. "Nie chcę krakać jak inne wrony, ja jestem wolny, a nie uciemiężony" Ostatnio edytowany przez Kimo36 - 13-11-2007 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() A w bota ci się chciało? To teraz masz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() To jest nie możliwe, że odinstalowałeś całą tibie i dalej jest. Może usnąłeś skrót z pulpitu i myślisz, że odinstalowałeś tibie(kiedyś tak myślał moj Rl Friend)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: kuj-pom
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 106
![]() |
![]() Masz nauczkę
![]() Btw: Skąd ściągnąłeś tego bot'a?, bo jak z jakiejś podejrzanej stronki, to koleś mógł Ci wcisnąć jakieś kufno i teraz masz;p Ostatnio edytowany przez Kamashi - 13-11-2007 o 21:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Staw wysycha w oazie Sułtana.... ![]() Topic@ Nie wiem,przeinstaluj Tibie, zrób sobie zabawę w śmietnik lub dalej jedź na bocie.Nie wiem po co tracic rl jak jakiś głupi bot zrobi ci te levce lub mlvl.Ja tym sposobem zrobiłem 8lvl na Rooku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Czy ty jesteś aż tak nie inteligenty, aby nie umieć używac opcji EDYTUJ??!!! Musisz pisac 2 posty pod rząd ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: kuj-pom
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 106
![]() |
![]() Jeżeli byś zrobił ss'a, to szybciej byśmy mogli Ci pomóc, bo tak jak nie widać nic to trudno coś poradzić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
|
![]() Po 1st NAUCZ SIE EDYTOWAC...
Po 2nd po co kozrystasz z bota!? Co z tego, ze twoj kolega z niego korzystal? a skad wiesz czy nie ma keyloga lub jakiegos innego swinstwa? trzeba sie pobawic hex editorem aby dokladnie wiedziec gdzie takie gowno siedzi. po 3th NAUCZ SIE ZE PODPIS TO NIE TO SAMO CO POST !!! po 4 th "swinka nie umrze nie! nie!" xD
Właśnie nabiłem posta. You have found a secret massage. "Nie chcę krakać jak inne wrony, ja jestem wolny, a nie uciemiężony" Ostatnio edytowany przez Kimo36 - 13-11-2007 o 22:11. |
![]() |
![]() |