|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2007
|
![]() Cytuj:
TOPIC: Bardzo Ci tak dobrze, że jakieś gówno było dodane do bota. Mam nadzieje, że dostaniesz nauczkę. By nie offtopować to powiem byś sobie ściągnął CCleaner wywalił tibie przez panel sterowania, przeczyścił rejestr CCleaner'em i GRAŁ BEZ BOTÓW!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
btw. pomiedzy brakiem umiejetnosci edytowania lub odczytywania podpisu jako postu a robieniem bledow ortograficznych lub gramatycznych jest w miare gleboka przepasc (bodajze glebsza niz glupota pana ktory zalozyl ten temat) @edit @up nie ryj mu zbyt mocno bo sie zamknie w sobie ;s przeciez on nawet edytowac nie potrafi a co dopiero wyczyscic rejestr ;s
Właśnie nabiłem posta. You have found a secret massage. "Nie chcę krakać jak inne wrony, ja jestem wolny, a nie uciemiężony" Ostatnio edytowany przez Kimo36 - 13-11-2007 o 22:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Midoritex
Profesja: Elite Knight
Gildia: Elite of Guardia
Świat: Guardia
Poziom: 269
Skille: 107/104
Poziom mag.: 10
|
![]() Weź i sformatuj dysk
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Imię: Po co ci to?
Świat: Hahahaha
Poziom: 51
Skille: 999/999
Poziom mag.: -9
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Axevana
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 76
Poziom mag.: 6
|
![]() I co podnieciłeś się?
Chłopak zbłądził a ty tylko offtop umiesz zrobić... Kurwa żal mi takich ludzi co tylko zaczną gadać, nic nie zrobią i pójdą. @temat Spróbuj wykasować wszystko co związane z botem, oraz cała tibie, jeśli to nie pomoże zrób format dysku. Ewentualnie zobacz bo może coś w grafice pozmieniałeś. ludzie jak nie macie nic do powiedzenia to nic nie piszcie Pozdro
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Gratuluję wszystkim, którzy dali się wciągnąć w ten flamewar. Rzeczywiście, posunęliście się daleko do przodu w temacie, dyskutując o inteligencji użytkownika/ów.
@topic Nie chce ci się dawać screenów? To dlaczego mi ma się chcieć zgadywać, co jest u ciebie nie tak? Spróbuj odinstalować klienta Tibii i bota, a potem zrób użytek z poradnika zamieszczonego w moim podpisie (szczególnie punkty 1 i 4). |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Imię: Po co ci to?
Świat: Hahahaha
Poziom: 51
Skille: 999/999
Poziom mag.: -9