![]() |
#1441 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Veshgar
Poziom: 61
|
![]() @ Kirshna & Ancient Sorcerer
ciekawe z czego sie cieszycie? zrobiliscie 1 fraga i wpadliscie w extaze? wyluzujcie z deczka bo co dopiero bedzie po wygranym openie? Narazie to wy dostajecie w dupe nie odwrotnie ![]() ![]() ![]() Co do znajomych to tak wy Oven nie zabijaliscie znajomych Prouds... wy kurde wszystkich ubijaliscie bez zadnego powodu i (to sie nazywa PA) nie placzcie mi tutaj bo to jest zenujace. Bolter zrob cos z ta ortografia albo pisz wolniej i poprawiaj bledy bo nie da sie Ciebie czytac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Cytuj:
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Świnoujscie
Imię: Yong steven
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 112
Skille: 95,67
Poziom mag.: 21
|
![]() Nie chcę się wymądrzać ale od czasu do czasu może kliknąć prawy alt i nie czepiam się interpunkcji, zgrabniej by to wyglądało.
A co do ciebie, to widzę ze nie masz co robić o 2 w nocy tylko analizować mój tekst ;] dziękuję za poświęconą mi uwagę :> Dziwne jest to ze gracze którzy są w oven zmienili swoje zachowanie diametralnie, ta wirtualna władza strasznie zmienia ludzi, ktoś powinien napisać prace na ten temat bo sporo by sie uzbierało, rodzi się w was chamstwo i chora nienawiść do ludzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mogę oczywiście ale mi sie niechce poprawiac bledow bo niechce mi sie zastanawiac nawet 30sec nad postem na tym forumbo i tak zal pisac. Wiec pisze ogolnie w wolnym czasie.
a od teraz moge wam pisać posty ze znakami polskimi jak wam to tak przeszkadza. Ps. Juz 2 raz mi rzepka wyskoczyła prawdopodobnie do srody w domu asuahsuahs a i operacja w ciagu roku ;/ w piłe juz sobie nie pogramy chłopaki ;<
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Imię: Drings
Profesja: Elder Druid
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Uwazasz te to co robilismy przed wojna bylo 'zle'? Poczekaj do konca wojny low-lvlowa cipo. I tak - oceniam cie po tym jaki masz lvl, a dlatego, ze nienawidze takich jak ty, ciot ktore nic nie moga zrobic w jebanej w gierce 2d i pisza pierdoły, płacząc na forum, w sprawach, o ktorych nie maja zielonego pojecia. Gówno wiesz o taktyce, czy 'walce' innej niz pk wiec poprostu zamknij ryj K, macie wiecej fragow w smiesznych war statsach Cynis of'Baca ktory dolicza kazdego nooba ktorego zabijacie. I CO Z TEGO? Spojrz na fakty; robimy wiecej expa niz wy, a w dodatku juz 11 osob sie od was wyplacilo (od nas dla przypomnienia 0). Ostatnia sprawa. Mam w dupie kogo zabijacie, o ile nie jest w Oven/Cf/moj rl. Zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A jak myslisz on chce byc zajebiscie lubiany na serwie? Albi pewnie sra na to czy ktos go lubi czy nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
Użytkownik Forum
|
![]() a Ty co kurwa w poloniste się bawisz o 2 w nocy? Naprawde zachłanny jesteś.
@Yong Masz racje. Po zdobyciu władzy przez oven nad serverem zabijali ludzi bez powodu dla zabawy ponieważ nie zależało im czy ktos zginie czy nie.=) Władza odbija do główki ![]() @ Wesha Co do tego kto wygra wojne.? Wygra CF poniewaz oni nigdy ale to nigdy sie nie poddadza zas rhexx i ekipa nOObów z prouds bo to sa zwyczajne lamusy które potrafia tylko i wyłacznie expic. Pozatym jest ich za duzo i jest za duzy rozpierdol nawet na openach musze sie stosowac do taktyki 1 sqm która przynosi czasem efekty.
![]() |
#1450 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Mefisto wedlug mnie wygra Vitality,nie z powodu tego ze sa to moi znajomi tylko dlatego ze Oven i CF maja podobne charaktery... obie gildie chca wladzy i wczesniej czy pozniej beda zgrzyty! tego jestem pewien. co do taktyki 1 sqm to faktycznie jest mizerna i dala zly skutek - ded versa , ale s*******anie gdzie tylko mozna bez zadnego zorganizowania tez nic nie daje!
@Scroppy to ciekawe co on chce osiagnac na tym swiecie? respect poprzez zabijanie wszystkich? sorry ale to dla ludzi psychicznych ta gra jest dla poznania nowych ludzi a nie do leczenia kompleksow ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Veshgar wiesz, niektorzy chca byc lubiani na serwie ze pomagaja innym blablabla a inni poprostu wola jak ludzie mowia na jego temat z nienawiscia bo kiedys tam go zabil albo zabral bohy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1452 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Sathorina The Brood
Gildia: Castus
Poziom: 99
Skille: =/=
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() Marrion i Element~ glebka
![]()
![]() |
#1454 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1455 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() [CHAR]Elementmagician[/CHAR]
Nov 15 2007, 21:24:53 CET Killed at Level 138 by [CHAR]Doomzor[/CHAR] and by [CHAR]Fummlan[/CHAR] [CHAR]Marrion[/CHAR] Nov 15 2007, 21:25:18 CET Killed at Level 116 by [CHAR]Doomzor[/CHAR] and by [CHAR]Fummlan[/CHAR]
![]() |
![]() |
![]() |
#1456 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cf zaczyna juz ubijac proudsów. Niedługo połowa sie wyplaci znajac zycie a Cf znów bedzie miało kaske na runy i expo wiec grats Vitality.
![]() |
![]() |
#1457 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiesz stary, nie mam takich problemow , zebym musial szukać kumpli w jakiejs pojebanej grze 2d bez dźwieku (podkreslam "szukać") , a zabijanie idiotow jak ty sprawia mi frajde .Płaczesz bo dobrze wiesz ze na Titanii znacze wiecej niz ty kiedykolwiek w swojej nedznej 'karierze' pikeja, jako przydupas partyzantow Ostatnio edytowany przez albert0 - 15-11-2007 o 23:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Łódź
|
![]() No i CF wraz z Ovenem zabili dwie osoby a teraz gdy Vitality jest okolo 30~ tamci dali loga lmao.Poczekali by to moze bylby openik?
Why! I don't remember the time, When you said to me goodbye, I've been searching all my life, Where my memories are! I don't know what it is, Tonight I've lost your kiss, I want to shout and scream Where are my memories? This time I won't give up, You'll never break my heart, I've only one request... Don't touch my memories! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1459 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bylby, ale moze nie zauwazyles ale na Tibii sa lagi, a open z lagami to zadna przyjemnosc.
![]() |
![]() |
![]() |
#1460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Vers Dra'ghothe
Gildia: Kazadum