|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Haha, zajefajny fake xD
9/10
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() omg ale rzal nie ma nickuf 0/666!111111onejedenraz
[prosiłeś ^^]
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Bardzo fajny fake, mila odmiana od super ,,hirosowatyh fakuf"
@Precel Jak by co to ja komentowalem ![]()
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() Dam wam Part III!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Jeśli chodzi o grafike, to jest w porządku, żaden OTS ME, nie ma jakichś durnych błędów (no chyba że ten ochydny zachód słońca), nie jest posklejane na chama byle szybciej. Wszystko ładnie i dokładnie.
Ale jeśli chodzi o fabułe, to tak: 1. Klasyczny super hero, czyli gość który wygląda na takiego zbawiciela świata... Ale jest nowość, po raz pierwszy SupHerosem jest szczór. 2. Żecz która może nie jest błędem, ale tak kaleczy że nie potrafie jej przełknąć, to to że potwory "pierwotne" (czyli takie których ataki w normalnym fantasy opierają sie na sile i tylko sile) np. troll i te wręcz cienkie (które nigdy nic nie znaczą) np. szczór, nagle zaczynają uczyć sie magii... Jak dla mnie to jest zamach na wszelkie podstawy, poprostu kompletna przesada. I jeszcze jak ten szczór zabije goblina, to sprubój mi powiedzieć że to nie SupHero
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 12-11-2007 o 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Cytuj:
Topic@ Fake bardzo dobry. Tak jak ?mówił? Drakon nie ma durnych błędów. Oceny nie zmieniam ale mam zastrzeżenie: jeśli w ogóle nie chcesz dawać nicków to chociaż daj głównemu bohaterowi pasek życia żeby się wyróżniał, a jak nie, to następnym razem obniżę ocenę. Ocena 10/10 PS. Mam nadzieję że to że następny part dasz na 4 stronę jest nadal aktualne [hak]... 2xDown CO!?! Jak możesz mi to zrobić! Jeden z najciekawszych fake'ów ma zostać wstrzymany na całe 4 dni? Nie rób mi tego! Rób normalnie i nie wstrzymuj produkcji fake'a!
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 14-11-2007 o 15:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Niech wzkszeszą gs'a xD!
ps. tak niewiem jak sie pisze "wzkszesza" xd
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Because of malo kometow prace zostaly wstrzymane na 4 dni.
W ogole ja jedna scenerie robie ~3 minuty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Wpisy bloga: 1
Stan: Na emeryturze
Imię: Dechariius
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 10
Skille: 30/27
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() @up
Plax niee!!! Fake ładny, fabuła oryginalna. Tylko pod koniec trochę nie zrozumiałem i mało widać było przez ten deszcz ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Venore
Stan: Początkujący
Imię: Ketoproom
Profesja: Knight
Poziom: 12
Skille: 50/50
![]() ![]() |
![]() "fof ale super 666/10!111"
xD Nie no, zajedwabisty fake. Na pewno jeszcze nie raz tu zaglądnę. I nie wstrzymuj pracy ![]() ~~Edit : Tylko prze ten deszcz nie za wiele widać. ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2006
|
![]() Szaczuneczek fajny fake
Ocena: 8.5/10 Kontynuluj go bo jest bardzo fajny |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Lokacja: Tam, gdzie nie wiesz :)
Imię: Czesio pax
Profesja: Rookstayer
Świat: Guardia
Poziom: 5
Skille: NieWiem
![]() |
![]() Nawet bardzo fajnebardzo fajne. Przydałoby się więcej akcji i więcej większych bitew. NIECH W KOŃCU JAKAŚ BITWA PRZEZ POWSTANIE SIĘ ODBĘDZIE! WIĘKSZA BITWA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() AHhh masz coś do Drakona? Nie jego wina że jest dyslektykiem -.-' przeproś go ładnie.
Jakbyś zobaczył kogoś na wózku pozwiedzał byś biegnij szybciej? @Topic No fajne ![]() ![]() GO Go rat! 8/10 za ten zachód
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Fake cudny
![]() Ale natychmiast wróć do pracy! Bo ocena będzie niższa. Komentujemy więc domagamy się swoich praw! ![]() Ostatnio edytowany przez Arcan - 15-11-2007 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Cytuj:
Topic@ My chcemy prawa I sprawiedliwości! Dawaj nowe party bo (...). Już w poprzednim poście dałem ocenę więc tu chyba nie muszę dawać. 10/10 Jak coś sobie przypomnę to dodam. PS.Długie posty rządzą!
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2007
Imię: Szalony Palladynek
Świat: Menera
Poziom: 20
Skille: slabe
Poziom mag.: 6
|
![]() 10/10 !!!!
chyba najlepszy fake jaki widzialem w zyciu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok! Prosze! Nie mam sercawam tego robic
![]() Jak piszecie ze wam sie nie podoba piszcie czemu to bede wiedzial co poprawic. Tak samo jak wam sie podoba to pisze co takiego wam sie podoba to bede wiecej robic ![]() KOMCIC!!!!!!!!! @DOwn OMG! A przeczytales uwaznie poczatek? O boshe jaki gosciu....
"Nie doceniacie potęgi szczurów!" ;>! Najsz. Ja tag nje umjem! Plox nałucz mnje! Ostatnio edytowany przez Szlaja - 16-11-2007 o 17:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Kapłan Preclanski
|
![]() "Wybraniec" CH*J! Kuźwa, musiałeś to zrobić?! Wszystko zepsułeś. Już cię nie lubię :<.
EDIT: Siet. Nie doczytałem. I ja uważałem ten fake za fajny? "Wybrańcy" ssą! EDIT2: A tak w ogóle, to skąd oni wiedzą że to on?
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 16-11-2007 o 20:37. |
![]() |
![]() |