![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Jeru
Zgadzam się,nooby płaczą jak by od tego ich życie w rl zależało ; s Ludzie to tylko gra! Ja tam lubię sobie utrudniać i grać najtrudniejszą profesją,ponieważ to daje satysfakcję ,a nie tylko lvl lvl lvl ; s Cipy i tak jeszcze dużo zmienią dlatego no cry ; >
![]() |
#242 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Wie ktoś o tym NOWYM PODRÓŻNIKU , CZY BĘDĄ 3 ADDONY LUB CO ZOSTANIE DODANE DO DJINNA?
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aragoq
Profesja: Elder Druid
Świat: Menera
Poziom: 94
Skille: LoL
Poziom mag.: 69
|
![]() Ludzie.... Cip-om zalezy na tym zeby te 4 profesje jakie mamy po prostu sie zgraly ze soba... chodzily na hunty RAZEM.
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
|
![]() Ha ja już cipków rozgryzłem, co update inna prof ulepszają żeby nooby zmieniały/kupowały nowe postacie przez co nie są w stanie osiągnąć dużego lvl jedna wybraną ;p I cipki mają spokój.
|
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Lokacja: Polnoc Polski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Faratiz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 54
Poziom mag.: 54
|
![]() Teraz 100ek uh leczy 300-400 po upie potion elczy 600 ale juz takiego 200 uh leczy 1000~ a potion nadal 600. Tu ejst niemilo. Poza tym na hunty zawsze potzrebny bedize mag do uhania bo inaczej sie nie oplaca z potionami ;s I tak wogole to anni ebdzie lajtowe z leczeniem po 600 dla ek
![]() ![]()
#246 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ehhhh boje sie ze bede mial lipe na moim kochanym Chor.
Btw co sie robi aby bron byla jakiegos zywiolu,ile to trwa i czy to mozna tylko okreslona profesja robic,jesli okreslona profesja to na jakim poziomie? |
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Tharoo
Świat: Calmera
Poziom: 110
|
![]() Ludzie dlaczego stwarzacie chaos na forum? Po prostu poczekajcie az beda nowe wiadomosci dotyczace update, a nie snujecie plotki (az szkdoa powtarzac) i tworzy sie panika... powtarzam to jest tylko test server, jeszcze wiele moze byc zmienione lub poprawione po to wlasnie on jest.
|
![]() |
![]() |
#248 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 24 10 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() według mnie cipsy zrobią coś z tymi gównami do pisać tak jak z assasin starsami albo zmniejsza cenę albo zwiększą leczenie bo jak nie to gl dalsza gra kiniem na byle hunt na dłuższa metę trzeba będzie zawsze targać z sobą druta git xP
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Wroclaw
Imię: Jezus Chrystus Zbawiciel
Gildia: Dragonhearts
Poziom: 131
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() mam pytanie do ms/ed z testu, CZY NADAL JEST WASTE EXPIAC SORKIEM/ED???????? np. Na tombach/ dragach z visa, gdzie jak wiadomo na chwile obecna raczej jest waste, nieraz wychodzi sie na 0.
|
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rzal xD
![]() Na kazdego hunta ms/ed? O lol ;| To chyba jakis zart bedzie jak nie zrobia cos z uhami zeby ek leczyly chcoiaz po te 300 bo bylejaki hunt nie ebdzie sie oplacal. Ms/ed to 1 morda wiecej do dzielenia loota xDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddddddd
#251 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: Mysłowice
Imię: Arachnida'royal raptile
Świat: Candia
Poziom: 80
Skille: wtf?
![]() |
![]() niema co sie tak ekcytować tym update , zobaczymy co bedzie ponim , a ja mam wrazenie ze połowa osub tutaj by siedziala na tibi w tę sobote o 20:30 , jakby było update
#252 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nie ma co sie ekscytowac, ale forum ejst od tego aby sobie pofantazjowac i podzielic sie tym z innymi. Z tego co wiadomo to rycerze beda mieli zmienszona oplacalnosc huntu, wiec warto podyskutowac jak sie zabezpieczyc xD
![]()
#253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Ahh już nie mogę się doczekać! Świetne ss'y no i ten wygląd mas visa : D super.
|
![]() |
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Nauk Orik
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 37
Skille: 81/78
Poziom mag.: 5
|
![]() Gadacie i zmyślacie z tych informacji to ¼ prawda.
Teraz trochę FAKTÓW. Bronie – tuning broni odbywa się po przez kamyczki, które można kupić/wylotować. Koszt to 300 many za 1 sztukę broni. Każda przemiana to 1000 jednostek/uderzeń dodatkowych obrażeń od żywiołów. Tylko niektóre bronie można tuningować. Potiony - Ilość odnowienie hp/many zostanie zmieniona tak samo cenna oraz prawdopodobnie wymagany level. UH – Będzie skuteczne tylko dla sorców i druidów no, że chyba knight chce się leczyć po 100 hp na 40 levelu. Hity – To, co widzicie w postaci hita za 2000 hp zadanych, przez sorca lub druta to błąd, który powoduje sumowanie obrażeń, jakie zadaliśmy w np: 5 dragów. Knight będzie zadawał większe obrażenia o 10-15 %.
#255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Parę ss:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Test server trochę nudny, jakieś screeny na zamówienie? @up Proszę podawać te ceny/wartości z informacją, że na test serwerze tak jest. Wszystko może ulec zmianom, na pewno cześć rzeczy się zmieni. TO TYLKO TS TO TESTOWANIA PVP!! @edit przy czarach nie widać efektów na więcej niż 1 postaci, czyli na jednym playerze będzie widać ilość odebranego hp, ale na drugim już nie. Taki mały bug ![]() Poza tym, to też chyba bug... Gracz który pierwszy zaatakuje potwora, a ktoś inny go zabije, to dostaje exp tylko ten co zaatakował pierwszy. Mam nadzieję, że bug, bo hunt hydr itp straci znaczenie :S
![]() Ostatnio edytowany przez SkateElement - 16-11-2007 o 18:40. |
![]() |
![]() |
#256 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Zambrów
Świat: Refugia
Poziom: 100
|
![]() To ile wreszcie uh leczy? Mam wiele zapasow uhow i nie wiem czy je jak najszybciej zmarnowac przed upem/sprzedac, czy nie.
Mam ok. 100 EK. Ile uh mnie by uleczyl, a ile duzy najwiekszy potion? Aha i cena takich uhow moze pojsc w dol, albo w gore? Trudniej mocniejsze potworki solo zabic? Czyli ceny itemkow tez w gore? Cytuj:
Ostatnio edytowany przez ludzik_ - 16-11-2007 o 18:39. |
|
![]() |
![]() |
#257 | |||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
(cena, zasieg atk i samym atakiem) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||||||
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: Mysłowice
Imię: Arachnida'royal raptile
Świat: Candia
Poziom: 80
Skille: wtf?
![]() |
![]() 2 pytania ,1 ile mniejwiecej te klejnoty dodaja obrazen ? i 2 co z nomadami pod darashia?
#259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Ludzie! Jak wam wytłumaczyć że to tylko i wyłącznie TEST SERVER! Nie pamiętacie co było na początku w Wakacje? Kiedy Assassin star miał 80 ataku a 80 rp bił z niego po 400? Nie pamiętacie jak 100 EK potrafił uderzyć z Exori Gran po 800? A co jest teraz? Assassin Star 65 atk i wcale nie wchodzi tak łatwo po 300+ nie mówiąc o Exori Gran. Przypomnijcie sobie także Test Server na którym można było Summonowac Massive Water Elementala
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Świat: Berylia
![]() ![]() |
![]() Takie pytanko ... jaki zywiol bedzie najlepszy do ubijania undeadow takich jak vampy? (nieliczac "holy")
|
![]() |