![]() |
#14542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Zordonek
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
|
![]() Sorry mój błąd XD
"Masz Przyjaciół? To ich zachowaj i pamiętaj. Gdy problemów przybywa, samotność to udręka." Ostatnio edytowany przez eSIDe - 16-11-2007 o 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Płock
Imię: Dark Zaoxus
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
Poziom: 284
Skille: 101/98
Poziom mag.: 10
|
![]() @up
obecnie 1 uh w sklepie kosztuje 175gp wiec jest roznica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14544 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14545 |
Guest
|
![]() Ja tez sie czegos dowiedzialem od kumpla o updejcie i sie z wami podziele ;x
Wprowadza jak widzieliscie nowe zywioly min. swietosc, smierc , lód Smierc - BEdzie dla paladyna ![]() Swietosc CHYBA dla najta [nie jestem pewien] a lód, energia i ogien beda dla sorca. 250 sorc z lodu bije po 300-380 w demona wiwec najs najs bedzie ;] Nie bedzie czarow LEPSZYCH od UE ale to sie pzezyje, a co do manasow giby wspomnial ze od 80 lvla, owszem ale 56 lvl tez bedzie mogl tego uzywac ;> wiec czekajmy na UPDEJT ![]() |
![]() |
![]() |
#14546 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Erizmanius
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fearless Company
Poziom: 66
Skille: 80
Poziom mag.: 17
|
![]() Ja mm pytanie czy teraz też będzie można wbić sie na test jeżeli nie jest sie tutorem? a po 2 którego będzie up?
sry ze bez ssa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Niegrający
|
![]() A ja mam takie pytanie do osób na teście. Czy 'exura' odnawia taką samą ilość hp? Czy to też zmieniono?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14549 |
Guest
|
![]() @wemxiu
ja wiem ;x jestem najlepszy i wiem kiedy updejt @up Owned XD ![]() ![]() PS : Terry prawie mi rh zajebales ![]() |
![]() |
![]() |
#14550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Marmicc
Gildia: Szukam Gildi
Poziom: 97
Skille: 86/89
Poziom mag.: 7
|
![]() abdejt sux
udupili najtów jak 100 ek zaatakuje np. 4 dragi to co na mf nie wyrobi sie uleczyc a tego za 400~ gp troche za drogie ![]() Fajny byl by update jakby uhów nie zlikwidowali (tzn. ek sie leczy z uha po 100 hp -.-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14551 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Imię: Ha'Xior
Gildia: Lost Warriors
Poziom: 128
Skille: 95/71
Poziom mag.: 21
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14552 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Skawa the Paladin
Gildia: Hard Loyal
Skille: Low
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Pozdro
Skawa the Paladin 10.02.2008 19:59 You advanced from Level 99 to Level 100. 15.09.2008 18:22 You advanced from level 149 to level 150. Ostatnio edytowany przez Skawa the Druid - 16-11-2007 o 18:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14553 |
Włókniarzyk
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Botrex
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14554 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Olsztyn
Imię: Rose Daredo
Profesja: Elder Druid
Gildia: I am so addicted
Poziom: 80
Skille: 17/26
Poziom mag.: 62
![]() |
![]() moje obserwacje dotyczace update
Strzaly, zywioly i sila exura vita jako ze moj kolega pozwolil pograc na tescie swoim pallkiem to z ciekawosci porobilem kilka badan. najpierw sprawdzilem sile palla na dragach + dl na deep fibula. Dragi sa bardzo podatne na lód, tak samo dle. Mozna wiec wnioskowac ze msom bedzie sie swietnie expilo na frostach (ich zywiolem ma byc ogien). gdy pall wali z tych nowych strzal to ciacha i z melee i mocy tego czaru JEDNOCZESNIE. Pallki naprawde nie maja co plakac, bo ich sila jest nadal bardzo duza. Sila vity wczoraj na tescie byla smiesznie mala ale dzis sie poprawila ponad dwukrotnie. Nowe wandy/rody Sila "woi" i "tempesta" pozostala taka sama ale zwiekszyl sie... DYSTANS! Sprawdzalem tempesta i mozna z niego ciskac z odleglosci 3 kratek. Dobra sprawa. Tylko nazwy sie zmienily. EXORI Mort, Frigo, Vis, Flam etc Mozna z niego tez walic na dystans. (chyba 3 kratki). Sila zostala podobna, moze troche ulepszona. Nie jestem pewien bo koles ktory walil we mnie hity mial 73MLVL a rose ma "troche" mniejszy wiec nie mam porownania. Bardzo dobra sprawa poniewaz bedzie mozna bis na hydrach 2x ds + vis z daleka bez utamo :* Pallki i ich luki/speary Z luku bedzie mozna strzelac na taki zasieg jak wczesniej, jendak zasieg spearow i innych broni jednorecznych zostal zredukowany do 3~4 kratek. Skoncza sie ludzie co nogdy nie mieli luku w lapce ![]() "ue" i "energy wave" druida Sile ma.. oszalamiajaca. Ten ed jebal we mnie tak do 450 z ue i tak do 350 z tego najlepszego wave (roslinnego chyba, ssa nie mam). Pogrom. Wyobrazcie sobie teraz team ze ek luruje na poi 6 dl powiedzmy i ed rozwala to wszystko na 3 fale (750 many razem). potiony Bardzo dobry pomysl... Knight sie leczy tez mocno, a druid/ms na utamo moze sie obronic jak go goni cos mocnego, a mu sie mana konczy. @marmicc nie ma takiej obawy ze sie nie uleczysz przy kilku dragach... ja sie tym pallem przy 2 dl bez problemu leczylem srednimi potionami. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -----edit---- best hit tego drutka z frigo/vis we mnie to byl 114. wiec liczac ze pall ma dobre eq i skille (chyba u frigo sie arm liczy, nie jestem pewien) i ze to jest pvp to w takiego draga tak z 240~ jebnie. @down ty za to ze moge potestowac twoim charem ![]() Ostatnio edytowany przez Schaboszczak - 16-11-2007 o 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14555 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Nie ma co... Wymiatam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14556 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Arcill
Świętość jest dla paaladyna, głupku. Śmierć będzie dla maga, wg. mnie. Twój kumpel jest głupi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14557 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dardoth
Profesja: Druid
Poziom: 151
|
![]() bedzie super po upie
![]()
![]() |
#14558 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14559 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() @all dzieci magii
wezcie zamknijcie ryje i nie jarajcie sie tak ze wowooweowowooweowo ale zajepisty apbdejd o kurfa moje fisy beda dórze !11oneonejedenjdenrazraz w lato bylo tak knighci i pallkowie - happy (ale nie tacy podjarani ze my jestesmy zajebisci itp) sorce i druidy - kurwa mac nie gram w to bo mam waste ide grac pallem sytuacja zimą knighci i pallkowie - unhappy sorce i druidy - yeyeyeye kurfa rox rox ale bede fajny !!11oneone mam f dópskó mojeko palka ktureko sropiuem rzeby muc krać i fracam na sajebistjego sojcejeja ŻAL MI WAS -.-
![]() |
#14560 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Żeby nie było że bez esesa, kupione w trakcie niegrania ;P ![]() Ostatnio edytowany przez Voon - 16-11-2007 o 20:05. |
|
![]() |
![]() |