![]() |
#282 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Avari Aldaron
Profesja: Elder Druid
Gildia: Eternal Friendship
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#283 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
zal.br
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]()
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#286 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
1. Albo kupiłeś chara 2. Albo dostałeś chara 3. Albo wybotowałeś chara 4. Albo całe życie spędziłeś na FACC Tak więc expiąc 60 RP na Okolnir Surface (7 Dragonów + 1 Frost) wastowałem dosłownie po 3-4 MFY na kilka godzin. Jeżeli odpowiednio sie ustawi draga to qpsko ci zrobi. Jedynie czasem FROST potrafi dokopać. Następne expowisko to chociażby POH, bijesz GSY z Melee czy na dystans? :S A np Stone Tomb, wastujesz jedynie czasem Exurke na Paraliż od Vampa nic więcej... Więc jakim kurwa cudem ty wastujesz BACKPACKI MANA FLUIDÓW?! |
|
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Libera
|
![]() Yea, a mi sie podoba ta sprawa z uhami (chociaz sam gram knightem), bo rycerz to rycerz a nie jakis "uher". I tak bede grac knightem bo KNIGHT RoX i jeszcze dodali ten czar nowy do leczenia i ulepszenia broni. "juz sie mi robie gornoco"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Cytuj:
Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów. źródło: Wikipedia.org Cytuj:
Sorry, ale pallki mają max 20mlvl bo nie używają mfów. <ironia (patrz up)>
![]() Ostatnio edytowany przez SkateElement - 16-11-2007 o 20:03. |
||
![]() |
![]() |
#289 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
1. Nie wiem jakim cudem ty wastowales pare mf na kilka godzin tam można tyle wastowac bez bicia frosta na którego zchodzą 4 vity na 60 lev. Chyba biłeś pare dragow i czekałeś na manne 2. Masz ofa na którym możesz zarabiać kasę i expić szybciej niż pall na okolnir. 3. Na dragach ven jak bijesz dle + dragi to lekko na godzine da sie spalic 5 bp mf a z lota może z 8k jest. 4. Nie kupiłem chara tylko zrobiłem go sam 5. Możesz szybciej expić niż palladin na twoim lev |
|
![]() |
![]() |
#290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
|
![]() Wy sie tu poprostu kłucicie,
![]() magiczne na niemagicznych tak to wygląda. A może ktoś w końcu pomyśli o temacie i zaczbie dawać więcej info ![]() Ile czary biora many ,np. ten nowy opszarowy dla palka. I czy tylko sork może zaklinać te kamyczki a druid nie? |
![]() |
![]() |
#291 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Cytuj:
2. Sorc i druid mogą kamienie~.
![]() |
#292 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
|
![]() ktoś tam up mówił, że da SS nowych potworów
|
![]() |
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
|
![]() Ilość użycia 1 rónki sd się zmieniła a co z innymi runami ??
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2007
|
![]() Soulmann mam do ciebie pytanie. Tez gram druidem i mam takie pytanie na tych ss co podales wyglada ze exori frigo itp wala z odleglosci czy to prawda czy tylko moje zle zinterpretowanie fotki?
|
![]() |
![]() |
#296 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2007
|
![]() Elo
![]() Powiedzielibyscie co i jak dla palla ? ![]() to znaczy co trzeba bedzie do ulepszenia arrowsow i jakie to beda arrowsy, co bedzie mozna ulepszyc i czym ![]() Powiedzcie,wrzucie screeny czy cos ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Harmonia
|
![]() Ten artykuł w którym pisze coś że palek będzie przystosowany do expienia na nieumarłych odnosi sie tylko do tych 2 czarów "holy" czy zmienili coś jeszcze w stylu świętych spear?
|
![]() |
![]() |
#299 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czary : Exori Vis, Exori Frigo, Exori Tera, Exori Mort, Exori Flam etc. można używać na dystans, zaznaczasz potwora lub człowieka i wpisujesz np. Exori Vis i on dostaje obrażenia.
#300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Hawan Prock
Świat: Morgana
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Siema!!!
Tak wszystkie exori( vic , mort frigo itp.) strzelaja z daleka, jakies 3-5 kratki od potwora. Z frigo w draga walnolem max 200. Teraz kazde exori~ma swoj zywiol. Dla Przykladu na draga z e visa walniemy 80 to z frigo walniemy 160. Wszystko polega na tych zywiolach, drag ma slabosc bardziej do lódu niż do energi. NIektore runki prze strzale zmienily wyglad. Za 1h porobie jakies fotki jak znow wlacza test server, bo narazie jest off... Have a nice day ![]() ![]() Hawan~ ![]() |
![]() |