|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() ja niedawno zrobiłem nowa postać 16 Knight już xD i nie mam zamairu robić jakiegoś tam sorcka bo update go po prostu pogorszy :/ to jest strata czasu na nowa postać , KNIGHT FOREVER!! i to też do nieczego zdeczka bo Sorcki tak marudziły że straciły wszystko przed update ile to trwało z pół roku i ich ulepszają to policzcie sobie ile trzeba było czekać żeby Knight expił tak szybko jak Sorck xD
![]() |
#442 |
Guest
|
![]() Z tego co widzę te czary dla pallka to jakieś nieporozumienie. Już knight ma lepsze a ze zwykłych ataków trafia częściej niż pall i wali mocniejsze hity. Po za tym pallek z definicji jest bardziej umagicznioną profesją we wszystkich mmo niż knight. Nie wyobrażam sobie jeszcze leczyć się po 200. Ciekawe czy mi vite zabiorą bo jak tak to nie ma co grać pallkiem...
|
![]() |
#443 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
|||||
![]() |
![]() |
#444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Skrzyszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Divine Astronis
Profesja: Knight
Gildia: Tylko Lojalni....
Świat: Candia
|
![]() To będzie porządne wyzwanie, policze na palcach ile ludzi jest prawdziwymi graczami for fun a ilu którzy grają nałogowo -.^
#445 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Libera
|
![]() Ja gram knightem for fun bo knight jest cool. Nawet gdyby nic knightowi nie dali to ja bym i tak nim gral bo z dwarfów na -5, -6 wyciągam taki loot ze glowa mala
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Zbanowany
|
![]() Na tym forum nikt tego na 100% nie wie
![]() Spytaj się Cipkow, ale i tak Ci pewnie nie odpowiedzą. Szkoda, że nie mogę wejść na tego testa, tak to bym powklejał dużo zdjęć ze wszystkim co się da ![]() A co do tych life potionów: jeżeli teraz potwory mają także exhausta, więc nie będą mogły zadawać ogromnych obrażeń (kombosów) w ciągu jednej milisekundy jak jest teraz. Knight nie będzie taki upośledzony ludzie opanujcie się, poradzimy sobie ![]() Ostatnio edytowany przez Trickhor - 17-11-2007 o 10:39. Powód: bo tak mi sie chciao |
![]() |
![]() |
#447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Świat: Libera
|
![]() Kickhor tu sie z tobą zgodze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2007
Lokacja: Olszowa
Stan: Usunięty
Imię: Zaridan Archader
Profesja: Royal Paladin
Świat: Keltera
Poziom: 70
Skille: 88/75
![]() |
![]() Wie ktoś coś na temat nowego NPC jeśli już było podajcie link nie znalazlem nic
![]()
#449 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
idzie z jednego sqm na drugi to go bijesz i on cie nie zaatakuje. Jest to na tyle bezpieczne ze mozesz na loozie zsolowac demka 50 rp. (mi sie udalo 55 kolegi). Btw o ile pamietam przed updatem sorkiem nie bylo tak kolorowo jak gadacie . ![]() A jesli chodzi o pallka to ostatnio zrobilem 28k gp w 2 godziny 10 minut na malpach wiec wiesz... xP Sadze ze ekonomia troche kuleje na ten moment jak i poziom gry rowniez. Ostatnio edytowany przez krzysheak - 17-11-2007 o 11:02. |
|
![]() |
![]() |
#450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() Nie wiem czy było już takie pytanie- z góry przepraszam jeśli odpowiedź została już udzielona.
Na niektórych screenach widać zenchantowane strzały. Czy bedzie mozna stworzyc frost/fire/death/holy/earth arrows? ![]() |
![]() |
![]() |
#451 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Dzień po update:
Sorcerer: I am going hunting Mom Sorcerer: Will you take your friend knight? Sorcerer: Are you joking? After update they are too poor to heal I dont't need them. Mom Sorcerer: I've forgotten about update. Excuse the inconvenience. Knight: Mom I am going hunting Mom Knight: Have you forgotten about update? Knight: Shit I forgot ok it's time to come back to normal life I quit tibia, Mage will block hydras they don't need me
#452 |
Guest
|
![]() Wy Odrazu Płaczecie Nie Narzekajcie Tak Nie Jest Tak Zle Jedyne Co Mnie Wkurw.. To Jest Ze Druid Był Do Leczenia A nie Zeby Zadawal Podobne DMG Jak Sorc Ja Mam sorca Narazie Jestem Zadowolony I Mam tylko Jedno Pytanko moze ktos sprawdzic ile bende walil 71 sorcem z nowego mort hura czy z SD Lub Z tych Wszytkich Nowychh Czarów Chodzi mi o Miej wiecej i jakie nowe runki czy czary ebndzie mmial sorc chodzi mi o takie wytlumaczenie jak sorc np"exani mort-nowa runka cos jak hmm moze ktos cos takiego napisac dzienki z góry
|
![]() |
#453 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
Jak nie było kolorowo, skoro mialem do 130 lvla w samym zlocie 2kk... + 2 skrzynie zlomu z hero/gs i finow w huuuuj z quar?
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
|
![]() |
![]() |
#454 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Białystok
Imię: xxxx
Gildia: Dementhess
Poziom: 202
Skille: 95/90
Poziom mag.: 9+
|
![]() Sorcerer: I have the most powerful magic attacks and I can do lots of very nice support spells, too.
+ I can heal and hit at the same time , so I don't need blocker. I can block Orshabaal, stone skin amulet + mega manafluid. I can do everything Knight : I can block monsters for other vocations, but they dont need me ;/ . I can also bring them supplies because I have a lot of cap Mag : bije , bloczy , zarabia , wszystko moze Knight : taki sluga dla maga , bedzie mu donosil mfy na gorome, a moze dostanie kilka gp |
![]() |
![]() |
#455 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Lokacja: Nowa Ruda
Imię: Dor Sorcerek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Soul Society
Świat: Pacera
Poziom: 27
Poziom mag.: 27
|
![]() Czy zaklinanie kamyczkow jest tylko dla pacc??
Wstawcie jeszcze jakies fajne ssy ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Białystok
Imię: xxxx
Gildia: Dementhess
Poziom: 202
Skille: 95/90
Poziom mag.: 9+
|
![]() Sorcerer: I have the most powerful magic attacks and I can do lots of very nice support spells, too.
+ I can heal and hit at the same time , so I don't need blocker. I can block Orshabaal, stone skin amulet + mega manafluid. I can do everything Knight : I can block monsters for other vocations, but they dont need me ;/ . I can also bring them supplies because I have a lot of cap Mag : bije , bloczy , zarabia , wszystko moze Knight : taki sluga dla maga , bedzie mu donosil mfy na gorome, a moze dostanie kilka gp Cipsoft mial plany balansacji postaci ,zwiekszena zaleznosci miedzy profesjami. Jak widac idzie to w 2 strone. Narazie knight jest niezalezny, za chwile sorc/druid |
![]() |
![]() |
#457 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() Innymi slowy nie wierze ci no chyba ze sprzedales sca dh itp. albo siedziales w dp i trzepales runki 24/7 albo jedno i drugie... Ostatnio edytowany przez krzysheak - 17-11-2007 o 11:31. |
|
![]() |
![]() |
#458 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2007
Imię: Bujnik The Knight
Gildia: 40 lvl plax >.<
Świat: Secura
Poziom: 34+
Skille: 65+/65+
Poziom mag.: 4
|
![]() Teraz moze ja dam pare SS z Test Serva. Bedzie na nich przedstawiona wojna pomiedzy Piratami a Ninjami. Enjoy.
|
![]() |
![]() |
#459 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2004
|
![]() Ja tylko proszę o jedno, niech cipy nie dały tych wszystkich fajnych czarów dla PACC. ;/ Oby nie było tak jak z runami dla knighta...
|
![]() |
![]() |
#460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2007
Imię: Bujnik The Knight
Gildia: 40 lvl plax >.<
Świat: Secura
Poziom: 34+
Skille: 65+/65+
Poziom mag.: 4
|
![]() Teraz moze ja dam pare SS z Test Serva. Bedzie na nich przedstawiona wojna pomiedzy Piratami a Ninjami. Enjoy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |