|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 10 2007
|
![]() Mam pytanie czy ktoś ma jakis film w roli głównej z Bubble jak ma to proszę podac , bez wzgledu na starosc ale w takim żebym mógł zobaczyc skille i mlvl
![]() ![]() jak nie ma czegos takiego to temat close i do smieci ;d Ostatnio edytowany przez plebish - 17-11-2007 o 17:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2007
|
![]() Nie dam ci, bo bedziesz sie masturbowal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() to nie bez łaski ;p
a jak bede chcial sie zmasturbowac to http://www.tibia.com/community/?subt...+Dragon+Wielki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2007
|
![]() Cytuj:
EDIT: Down & 2 down: W życiu bym się nie domyślił. Dzięki, że mnie oświeciliście i wzbogaciliście moje zasoby wiedzy na temat zwyczajów panujących na forum. A mój post to niby czym jest? Ostatnio edytowany przez RZal - 17-11-2007 o 17:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
To była ironia :|
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() W twoim poście nie wyczułem ironii
![]()
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Cytuj:
"a jak bede chcial sie zmasturbowac to http://www.tibia.com/community/?subt...+Dragon+Wielki" bez pytań... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2007
|
![]() http://www.freewebs.com/brunowanner...om%20Bubble.rec
http://www.freewebs.com/brunowanner...le%20xorona.rec proszę bardzo filmiki są na tibię 7.3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Stan: Niegrający
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
![]() @do wszystkich ktorzy jada po plebishu Chuj wam w dupe, pewnie sami sie masturbujecie przy tibii, skoro tak powaznie podchodzicie do tego co napisal. Pewne jest to, ze plebish, skoro ma z tego beke, nie wali se przed tibia. Za to widac, ze Mokre Wypociny, RZal i Bialason ostro wala se konia grajac w tibie, skoro az tak ofensywnie wjezdzaja na kogos za ironie na ten temat... niby pokazuja swoje zazenowanie w zwiazku z tym tematem, ale my wiemy jak jest zboczency ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez dejw - 18-11-2007 o 05:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
thx za obrone bo ja nawet nie czytalem co oni pisza nie podajac linkow ,w wypowiedzi jakis user podal mi 2 linki sprawdze je z gory thx. Linki mi nie dzialaja, nie znaczy to ze podales zle linki tylko sa za dlugie i zamiast "czesci linku" wyskakuja jakies "..." (kropki) i nie mozna odnalesc strony ;// plx rehost jak mozesz Ostatnio edytowany przez plebish - 25-11-2007 o 20:47. |
|
![]() |
![]() |