|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#621 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() Cytuj:
tak zgadzam sie z toba w 100 % i nie wiem co jakis pan kilka up ma do tego bo taka jest prawda ;s Cytuj:
a knight w ciezkiej zbroi super extra helmie trzymajacy w jednej rece bron a w drugiej tarcze mega szybko bedzie niezle walil monsterki co?
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
||
![]() |
|
![]() |
#622 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ocelix
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 15?
Skille: 50+/40+
Poziom mag.: 3?
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() SZACUN DRUIDZI SZACUN! Ps. co do seta właśnie musimy mało kupić a potem wydawać, możemy robić runy, zgodze się, ale to jest tak samo nudne jak wasze skillowanie - i co? i wychodzimy na równo. Tyle że sorc zarabia dopiero po 45lvl [np na sdkach] bo hmm sprzedawać za marne 1.2k to mi się już znudziło, a bp explo leci naprawdę wolno... Ps2. W sprawie upa - czy tworzenie tych 3 strzałowych sd będzie zżerać więcej many;> @ paulgustav - panu już podziękujemy, bo my 300 drutami nie jesteśmy, i w przyszłości garstka nas ma szansę się stać takowymi, a tym bardziej PoI nie wybiję, mów że człowieku o normalnych sytuacjach-.- Ostatnio edytowany przez Pagan - 17-11-2007 o 21:49. |
|
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() Soulmann jak zwykle fajne ss
|
![]() |
![]() |
#624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Kraków
Skille: 7
|
![]() ta lodowa rozdzka po 200 wali? bo widze hita w acienta i on ma pod soba takie kolce lodowe tak jak by to bylo z tej rozdzki
19:51 Nutty Wilashee [123]: my anme is bekas i like sex uzytkownik allegro:Witam!! Dzisiaj mam na sprzedaz 20 sorca z 13 mlvl bez reck keya,oprocz tego jest kilka noobcharow na roznych serwach! Yours taz |
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik forum
|
![]() to byl lodowy hmm
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Imię: Pavel Knights
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() @UP
Nie cytujemy zdjęć , wydaje mi sie ze nei byl to ten nowy rod tylko ten nowy czar w stylu visa tyle ze wali z lodu i na odległość |
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Arash Olin
Profesja: Knight
Gildia: Rat Slayers
Świat: Pacera
Poziom: 70+
Skille: 85+/85+
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() wezcie grajcie se swoimi charami a nie zmieniajcie co up co ktos mial sorca up temu zrobil kine a teraz zas robi sorca? bezsensu w lato zas zrobi kine bo bedzie kolejny up? piszcie cos o broniach czarach itp a nie ze piszecie o nie moj pal bedzie gorszy ps. kina rox xD
|
![]() |
![]() |
#628 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to moja ulubiona profesja chociasz mam 120 palka =d ale i tak druida mialem robic wogule ta rozdzka zajebsita ta lodowa =p a exori flam teraz jak wpisze sie to wali samo w potwora?=p
19:51 Nutty Wilashee [123]: my anme is bekas i like sex uzytkownik allegro:Witam!! Dzisiaj mam na sprzedaz 20 sorca z 13 mlvl bez reck keya,oprocz tego jest kilka noobcharow na roznych serwach! Yours taz |
|
![]() |
![]() |
#629 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Użytkownik forum
|
![]() ten nowy rod wali tyle samo co tempest?
|
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik Forum
|
![]() a oprocz tego hmm bedzie ? i ile to kosztuje? tzn czy mozna kupic w sklepie i czy mozna tez zrobic i ile many i jakie hity z hmm chodzi mi o porownanie hmma normalnego do tego niebieskiego hmma =
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik Forum
|
![]() o.0 panownie jak ja juz gram od 3 lat tibia
to ja najczesciej widzialem na exp np dragon,dl, gs druid i sorc ,pall , knight biedny jak chcial exp bez wast to musial skill 4 misieca po 6h zeby pozniej miec cholernie 95 zeby nie miec wast a sorc wbil przed ten czas ok 60 mlvl i mogl spokojnie exp na dl,hydrach np kino zeby mogl exp na hydrach musie miec z 130 lvl i 95+ skill dobiero on niebede takiej wast mial jak sorc 100 |
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik forum
|
![]() moze to robic druid 5 ladunkow ma a co do many to nie pamietam
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Nom , z exori flam na dystans mozesz klepac, niezla opcja w sumie xD
|
![]() |
![]() |
#637 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hyberion
Świat: Honera
Poziom: 108
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
|
![]() czy jakis knight powiedziec cos o broniach, aktualnie na temat czarow i obrazen wypowiadaja sie druty/sorce a knighty/palki lamentuja nad swoim losem dajcie jakies screeny a nie!!!
|
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm druid dostal do robienia nowa runke a sork jakas ?
Ciekawe kto teraz bedzie zarabial na runach i robil wiekszy mlvl... drut czy sor ![]() mmm ![]() |
![]() |
![]() |
#640 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Mam pytanko... kolega mi powiedział że na test serverze można zaznaczyć potwora na battle , uciekając przed nim i bić z daleka z exori vis.... to prawda? będzie tak na rl tibii?
Ostatnio edytowany przez Prusjasz - 17-11-2007 o 22:00. Powód: heasdfsdsaghehhhh |
|
![]() |