![]() |
#2041 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2007
Lokacja: Mars
Stan: Zbanowany
Skille: 0/0
|
![]() na zachód od thais, koło respu niedźwiedzi znalazłem double axe, serpent sword, small amethyst (leżało to jedno na drugim), innym razem w thais na ziemi bag, w środku 8 silver brooch
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2042 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2007
Lokacja: Mars
Stan: Zbanowany
Skille: 0/0
|
![]() na zachód od thais, koło respu niedźwiedzi znalazłem double axe, serpent sword, small amethyst (leżało to jedno na drugim), innym razem w thais na ziemi bag, w środku 8 silver brooch
![]() sorry coś internet szwankuje Ostatnio edytowany przez Quake-v-Lightning - 07-11-2007 o 15:51. Powód: double post |
![]() |
![]() |
![]() |
#2043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Kiedyś jak wracalem z fibuli, skoczyłem sobie na chwile na cycki. Patrze, a tam dead. No to otwieram go (nie spodziewam się czegoś niewykłego - w końcu na cycu może zdechnąć najwyżej jakiś 15lvl) patrzę - blue robe, plate legs i bp. Szybciutko zabieram. Otwieram bp a tam jakieś pierdoły typu halberd, pare gp i, nie wiedzieć czemu, woce. Miałem takiego lola, że wam mówię. A najlepsze było to, że właśnie byłem po hacku i potrzebowałem jakiegoś eq i jakiegoś wanda... Normalnie fart jak nie wiem
![]() by the way: Te plate legsy noszę do dziś ![]()
[MONSTER]Pirate Marauder[/MONSTER], [MONSTER]Pirate Cutthroat[/MONSTER], [MONSTER]Pirate Buccaneer[/MONSTER], [MONSTER]Pirate Corsair[/MONSTER] are my friends... ![]() Ostatnio edytowany przez Egon_Abus - 09-11-2007 o 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2044 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2007
|
![]() 10k i boszki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: Radziejów
Imię: pazurek of haos
Profesja: Paladin
Gildia: Armia Harmonii
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Skille: 75/62
Poziom mag.: 12
|
![]() a ja tak :
ide se poskilowac 25lvl knajtem na slimy na folde patrze a tu ded baby otwieram a tam dsm, boszki i bp a w bp 2 bp uh bright sword i bp manaskow |
![]() |
![]() |
![]() |
#2046 |
Guest
|
![]() Możecie mi nieuwieżyć ale na mojej jednej z gorszych postaci chciałem pujść na trolle na cmentarzu w carlin a tu patrze backpack w wieży no to wchodze po niego otwieram go a w nim
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2047 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2007
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Ja na tombie znalazłem ciało, a w środku skull helmet i bohy oraz bp ;D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2048 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Imię: Gumbi Grudas
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 20
Skille: 50/50
Poziom mag.: 3
|
![]() Jeżeli widzicie lootbag i coś w nim jest dużo rzeczy i go sobie zabieracie znacyz ze jesteście thiefami.Skoro ktoś sobie uzbierał fajnego loota i wy go zabieracie no to nie wporządku. A tak pozatym to na ziemi znalazłem deda <3k w środku> i 6 iron ore do tego pare bp hmm. Ale niestety w drodze powrotnej ubił mnie ten koles który padł wtedy na guardach no i cóż odzyskał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2049 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: yyy.. zapomnialem
|
![]() @up
No a teraz pomyśl.... Czy Ty jak wziąłeś temu kolesiowi rzeczy z ciała nawet do niego nie pisząc i informując go o tym, że znalazłeś jego zwłoki, sam nie jesteś złodziejem?
![]() |
#2050 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() k-legi i bp manasów w dedzie palka koło orclandu , nie zwiał przed zerkiem
![]() |
#2051 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nic takiego "wypasionego" nie znalazłem. No, kiedyś znalazłem pod depo Venore jedno SD, nic więcej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2052 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2007
Lokacja: Włodawa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Crown Legs w dedzie.. czekam sobie aż koles dobije ostatniego draga i bah na 2 hity padł a w nim właśnie Crown Lesgy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2055 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2007
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
Imię: Przemo Aber
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Xantera
Poziom: 29
Skille: 71/71
Poziom mag.: 3
|
![]() Ja znalazłem w Loot bagu, Z 3 Steel helmety, Sporo battle hammerow, Chain armorów, i Kusz ;]
A jeśli chodzi to pojedyńcze przedmioty... To pare runek Uh w depo, P legsy i Halberd |
![]() |
![]() |
![]() |
#2056 |
Guest
|
![]() Ja Najlepszy item jaki mialem(znalazlem ,hapnelem) na mainie to Beho shield,k arm,p leg,wypchany bp uhu z 3 wypchanymi bp ih.
Aha i jeszcze gosciu wysylal parcela cos poknocil z adresem to zahahmecilem a w nim 2 bp egg ![]() |
![]() |
![]() |
#2057 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2007
|
![]() ja znalazlem medusa shield
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2058 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Imię: Gold Ice
Profesja: Rookstayer
Świat: Jamera
Poziom: 15
Skille: 18/20
|
![]() Ja na mainie w depo w Carlinie 2 [ITEM]Wand of Vortex[/ITEM] leżały sobie na ziemi.... też [ITEM]Battle hammer[/ITEM] też w depo w carlinie...
Siema all! moja postać: [CHAR]Gold Ice[/CHAR] Nie ide na maina, zostaje na roku do 20-30 lvlu... może sie uda ![]() I am Rookmaster Lvl 5 [x] Lvl 10 [x] Lvl 15[x] Lvl 20[ ] Lvl 25[ ] Lvl 30[ ] Lvl 35[ ] Lvl 40[ ] Lvl 45[ ] Lvl 50[ ] Cdn... Aktualne Zadanie: Zdobyć [ITEM]Magic Light Wand[/ITEM] Zadanie Główne: Wejść do pokoiku z [MONSTER]Minotaur Mage[/MONSTER] na rooku, oraz zdobyć [ITEM]Spike Sword[/ITEM]'a |
![]() |
![]() |
![]() |
#2059 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
Imię: Krwawy Kapiszon
Profesja: Sorcerer
Świat: -='Calmera'=-
Poziom: 45+
Poziom mag.: 44
|
![]() ja w dp w thais znlapalem bp explo + bp sd ....sorc ktory to rozrzucal chyba zalapal hacka
hmm oprocz tego chyba nic az tak cennego aby o tym wspomniec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2060 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2007
Lokacja: Thais
Imię: Lord Dragon of Guardia
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia