![]() |
#961 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
w Swojej karierze miałem 112 rp na Tibi ver.7.3 więc jeżeli możesz to stfu a Jak nie to podaj Mi te twoje ip do otsa to padniesz kilka razy ![]() yours [CHAR]Gremar[/CHAR]<sprzedany>
Jak Dębica, to TYLKO WISŁOKA!!! Jak ROW, to TYLKO RYBNIK!!! Jak piękna historia polskiej piłki to TYLKO KSG!!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Glon Elriel - 19-11-2007 o 00:24. |
|
![]() |
|
![]() |
#962 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
Odpowie mi ktoś na kilka postów wyżej zadane pytanie? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#963 |
Guest
|
![]() Tak prawda.
Jak sie nasyci Ogniem to ATT? Jak Lodem to DEF? Jak Ziemia ? Jak Energia ? Ktos wie moze ? :> |
![]() |
#964 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: tam >>
Imię: Sonic de'tag
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 52
|
![]() Już pisali wcześniej zadajesz obrażenia z żywiołu + atack fizyczny
|
![]() |
![]() |
#965 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() Tak, jeśli taki 60/80/100++ kina będzie chodzić na dragi ze spike swordem, mystic bladem, dragon slayerem i czymś tam jeszcze. W każdym razie r axe, sova, sca czy ave nie da się zarazić żywiołem. Przynajmniej ja nie widziałem.
|
![]() |
![]() |
#966 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() @ CryingOrphan
nie wiem czemu nie dziala .. przed chwila dzialalo .
#967 |
Blondynka
|
![]() 23:25 You see a relic sword (Atk:42 Def:24 +1) that has 499 charges left.
It can only be wielded properly by players of level 50 or higher. It weighs 48.00 oz. It is temporarily enchanted with earth (34 hit + 8 earth damage). Nowy sword.
![]() |
#968 |
Guest
|
![]() Ciekawe czy poprawiom Grafiki starych itemów.
Naprzyklad... -Golden Mace... (Lolowato wyglada) -Machete (Nie pasuje grafikom do innych itemkow...) -Poison Dagger (Jego ostrze jest spalone ![]() -Serpent Sword (Nie pasuje grafikom do innych itemkow...) -Bright Sword (Nie pasuje grafikom do innych itemkow...) -Magic Sword (Jak juz ktos pisal wyglada jak plastikowa zabawka) -Ice Rapier (Mogłby wygladac duzo lepiej...) -Barbarian Axe (Nie wyglada na BARBARIAN axe...) -Double Axe (Ma okolo 10 Kolorow ... xD) -Small stones (Czałkowicie rozni sie od innych kamieni...) Snow Ball czy jakos tak (Sniezka ![]() ![]() ................... I wiele innych... Powinni to wszystko Poprawic za jednym Updatem... Bo takto to wyglada jak Polaczenie broni z tibi 7.5+ z tibia dzisiejsza ![]() Slythia. Daj Obrazek z Swordem ![]() Ostatnio edytowany przez CryingOrphan - 19-11-2007 o 00:50. |
![]() |
#969 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2 lata temu sprzedany~~
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Guest
|
![]() A ktos wie moze czy Strzaly sie bedzie nasycac ? xD
Beda do kupienia w sklepie? |
![]() |
#971 |
Blondynka
|
![]() -Golden Mace... - nie widzialam
-Machete - nie zmienili -Poison Dagger - nie widzialam -Serpent Sword - nie zmienili -Bright Sword - nie zmienili -Magic Sword -nie wiem -Ice Rapier - nie wiem -Barbarian Axe - chyba nie zmienili -Double Axe - nie zmienili -Small stones - nie zmienili http://img440.imageshack.us/img440/7919/1anq4.jpg Mieczyk. @up Nie da sie kupic. 23:46 Thaliten [49]: flash arrows 23:46 Irea: Do you want to buy an arrow for 2 gold?
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 19-11-2007 o 01:01. |
![]() |
![]() |
#972 |
Guest
|
![]() ***UP.
A wiec bedzie trzeba nasycac ^^ Bardzo fajne ^^ Slythia. Tutaj dam link do Relic Sword przed nasyceniem =) http://img218.imageshack.us/my.php?i...ctswordij8.png A tutaj Itemy które sie pojawią w tibi 8.1 lub nie zostały odkryte. http://img220.imageshack.us/my.php?image=weaponsuf8.png Napewno zostaną tez dodane bronie ktorych nie ma na screenie ktory dalem =) (jezeli jest jakis item na tym screenie ktory juz jest odkryty w tibi 8.0 to przepraszam =) =D ***Ten Lodowy Korbaczz Wymiata ![]() ********************* Te zielone spodnie i armor to nei stary wyglad DSM I DSL ... Wiec prosze tak nie pisac... =P Ostatnio edytowany przez CryingOrphan - 19-11-2007 o 01:14. |
![]() |
#973 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 19-11-2007 o 01:15. |
|
![]() |
![]() |
#974 |
Guest
|
![]() Slythia a mogła byśdac jakies zdjęcia z czarami Knightów i Paladynów ?
Ludzie na Forum by cie wielbili za to xD ** Jezeli nie jestes Knightem/Pallem to popros kogos ^^ Jak bedzie ci sie chcialo ![]() ^^ |
![]() |
#975 |
Guest
|
![]() A ja mam pytanie co do czaru leczącego kinaska ile daje hp ile zabiera many i ogólnie wszystko o nim czy dla facc itp
@ Do bardzo uczynnej osoby poniżej ![]() ja nie wiem czy na testach sie kupuje nowe czary czy dostaje, ale npc od którego da sie to kupic powie mi czy to czar pacc czy facc ![]() ehh ![]() ![]() ale jeżeli sie mylę i moje rozumowanie jest blednę popraw mnie ![]() koniec końców wyszło ze dla pacc ![]() @kolejne pytanie tak na marginesie lekki czat wychodzi ale spoko ![]() A jak to jest z tymi kamykami, kinasek sam je może w bron włożyć i o ile zwiększają zwykły dmg i ile dodają od zywiołu Ostatnio edytowany przez Krwioplaczasty - 19-11-2007 o 02:38. |
![]() |
#976 | ||
Blondynka
|
![]() Cytuj:
@up Zabiera 55 many. Czar : exana mort Leczy : Jakies 50-100 hp. Pacc/Facc : Ja pacc. Chciecie filmik jak knight probuje zrobic 2 arene? Ucieklam przy split of water ;P. Do tego mam filmik z zabawa... nowymi runami. Nie ma filmikow. No chyba, ze ktos wie, jak to zminiejszyc z 500 mb.. @up Dostaje sie za darmo. Jak powie? Premmy. Cytat z tutor channel: Cytuj:
Ok, cos jeszcze? Bo nudzi mi sie na tym tescie.. @up Kamyki. Sorc/drut robi magiczny kamyk ze zwyklego, nastepnie dajesz use na bron (nie kazda) i masz. "01:33 You see a relic sword (Atk:42 Def:24 +1) that has 286 charges left. It can only be wielded properly by players of level 50 or higher. It weighs 48.00 oz. It is temporarily enchanted with earth (34 hit + 8 earth damage)." Troche dodaje obrazen, lecz... Nie wiem jak i ile, bawie sie tym, co mam.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 19-11-2007 o 02:48. |
||
![]() |
![]() |
#977 |
Guest
|
![]() Hmm
![]() Nagraj filmik z nowymi runami z checia sobie obejze... *Jezeli te nowe leczenie jest dla pacc, to exura jest dalej ? ![]() *nie ma nowych czarow dla knighta ? xD to jak on wali od smierci ? ;d *a palek ? idz podgladac palkow plx xD i strzel foto ![]() OCZYWISCIE JA CI NIE KAZE,JAK CHCESZ xD ***Jak juz, to dawaj wszystkie fotki i filmiki xD Bedzie JEZZI ! (dżezi ![]() Ostatnio edytowany przez CryingOrphan - 19-11-2007 o 02:40. |
![]() |
#978 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Exura nadal jest. Nie wiem po co to nowe leczenie, jest tylko troszke lepsze od exury. Knight ma tylko jeden nowy czar. A walic od smierci... Moze choci o ench.. bron? Nie znam zadnego pallka tutora, przykro mi. Ale moge dac czary. @down. Czary: Divine Missile (exori san) Wymagany poziom:40 Zużycie Many:20 (czar ofensywny z obrażeniami duchowymi) Divine Caldera (exevo mas san) wymagany poziom:50 Zużycie many:180 (czar obszarowy natychmiastowego działania z obrażeniami duchowymi) Wiem jedynie, ze zasieg spearow i strzal sie o wiele zmniejszyl. RS ma chyba... 3 kratki? Wiecej nie dam, wystarczy ;P
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 19-11-2007 o 02:46. |
|
![]() |
![]() |
#979 |
Guest
|
![]() Mozesz dac ?
![]() Dawaj ^^ Jestem ciekaw ^^ Bo kazdy daje tylko Sorc/Druid ^^ *** Ale ciekawe co z ta ŚMIERCIĄ ![]() |
![]() |
#980 |
Guest
|
![]() A może wiesz w jaki sposób zakląć w broni moc śmierci i zepsucia?? (powiało grozą
![]() i jeszcze chciał bym poznać cenę (pojedynczego i bp) tych średnich life fluidów ![]() Ostatnio edytowany przez Krwioplaczasty - 19-11-2007 o 02:54. |