![]() |
#2121 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
No niech będzie... @2xUp: No, nareszcie ![]() Z czerwonym please ![]() @rekrutacja: Ukryty tekst:
@down: Nie...out jest ok ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 18-11-2007 o 22:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @X-zero
Elf Imię - Syaoran/Matix Out: eee... Taki pol elf.. ![]() Historia: Jego matka byla elf a ojcem wojownik(czlowiek) Po ojcu odziedziczyl zdolnosci wojenne dlatego walczy mieczem a po matce sile i zwinnosc elfa. Z wygladu przypomina czlowieka. Trudno zawrzec z nim znajomosc ale ma takze swoich przyjaciol. Cechy - NIE WIEM xD Jesli out nie pasi napisz na pe wu xD
![]() |
#2124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Offsmash
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 17
Skille: 51/37
Poziom mag.: 6
|
![]() Skąd mam wziąc wygląd postaci ?:/
tym razem ja jestem neewbie ![]()
![]() |
#2125 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Outfity zyskujesz: a) zamawiając je w specjalnym temacie ![]() b) robiąc je samemu (zapraszam do poradnika ![]() @2xdown: Myślisz że sam będziesz po dżungli łaził? ![]() Oczywiście że będziesz miał towarzyszy ![]() @ileś_tam_down, Logo: Chyba może tak ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 19-11-2007 o 23:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2126 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Lokacja: Tam, gdzie nie wiesz :)
Imię: Czesio pax
Profesja: Rookstayer
Świat: Guardia
Poziom: 5
Skille: NieWiem
![]() |
![]() Witam
Chciałbym prosić o pomoc w tworzeniu fake story pt.: "Ścieżki przeznaczenia". Jest to fake, gdzie elfy walczą z orkami i demonami. Następuje tam zdrada itd., więcej szczegółów fabuły nie będe zdradzać. Zamieżam Zmieścić fake w III epizodach, ale naprawdę dłuuuuugich. Tak jak w Władcach Pierścieni, III epizoy. Chcę bardzo przyłożyć do tego fake'a, gdyż będzie to mój pierwszy. Poszukuje 3 osób: outfity, tereny i efekty typu: krew na ziemi. Chętni nich piszą mi na gadu-gadu: 6553485 lub na priva (lecz nie liczcie, że przeczytam, bardziej prawdopodobne gg) Ostatnio edytowany przez Qn'ik - 19-11-2007 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2127 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do Faka TRUEL
Ludzie ja mam być sam w tym Sandzie... Help to me.. Albo X-Zero dorób mi towarzyszkę/sza ![]() ![]() @up.. Zmowu orci ;/ Ostatnio edytowany przez Fyres - 19-11-2007 o 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() X-Zero
Elfy Imię: Tochigo El'Sath Outfit: w8 Historia: Elf urodzony w królewskiej rodzinie Noshgrayd'u ukrytego w najpiękniejszym lesie. Lecz Tochigo'a porwano i nigdy on nie powrócił do domu. Złodzieje szkolili go na zabójcę, a że umiał sie posługiwać łukiem i nożem był doskonałym kandydatem. Tochigo zmartwił się, że rodzice go nie uratowali i dlatego został najemnikiem. Zabił swoich nauczycieli(Złodzieji) w walce 3 na jego 1. Cechy itp.: Małomówny, spokojny. Dba o kolegów, ale tylko gdy potrzebują większej pomocy. Jest bardzo silny i niedocenia wrogów bo niema po co gdyż aż do teraz nikt z nim nie wygrał.
![]() |
#2129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() X-zero
Avergard: Żołnierz Imię: Aidan Sullivan Outfit: ![]() Historia: Matka opuściła go, gdy miał 8 lat, ojca nigdy nie poznał. Wychowywał go pewien żołnierz Avergardu. Był to stary żołnierz, tak ranny, że nie mógł już więcej walczyć. Mieszkali razem w chatce, w lesie. Pewnego razu (Aidan miał już 20 lat) Aidan wybrał się na wycieczkę po lesie. Gdy wrócił ujrzał swojego opiekuna, zabitego, leżącego przed ich chatką. Zobaczył również paru żołnierzy z Eshangardu, także zabitych. Wygląda na to, że przez las przechodziły wojska Eshangardu. Opiekun Aidana walczył mężnie, lecz co mógł zdziałać samemu? Aidan po tym wydarzeniu wstąpił w szeregi Avergardu z chęcią zemsty. Cechy itp.: małomówny, surowy, łatwo go zdenerwować. Chyba może być?
Ostatnio edytowany przez Logo-90 - 23-11-2007 o 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Lokacja: Tam, gdzie nie wiesz :)
Imię: Czesio pax
Profesja: Rookstayer
Świat: Guardia
Poziom: 5
Skille: NieWiem
![]() |
![]() Co do mojego fake, orki pojawia sie tylko raz, lecz w fabule wojna z nimi trwa 16 lat. Gdzie sie pojawia to nie powiem.
Pls, potrzebuja kolesia od outfitow pisac na gg, caly czas dostepny (ablo niewidoczny). Pisac nawet gdy jestem niedostepny |
![]() |
![]() |
![]() |
#2131 |
Użytkownik Forum
|
![]() X-zero@
Next postać. Ale elf;]. Imię: Panwarel(nie zmieniaj, to imię elfickie!) Outfit: Na GG Ci dam. Historia: Pół elf, pół gigant. Niektórzy mówią, że jego ojciec był gigantem. Jednak tak naprawdę, to Panwarel jest wybrykiem natury. Od maleńkości walczył drewnianymi mieczami, a w wieku 20 lat, wkroczył do armii elfów i walczy przeciwko minotaurom. Cechy: Małomówny, ponury, wywyższający się nad innymi. Moc: Kopnięcie przeciwnika na ok. 2 metry, wywalenie z pięści z maksymalną mocą w brzuch(gościu traci pół HP). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2132 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() No więc tak. Skończyła się trzecia seria "Zagubionych". Że jestem fanem tego serialu postanowiłem zrobić z niego fake. Chętne osoby proszę na PRIVA (outy + kim chcesz być). Nicki będę dawał ja(z serialu). Chętnie też chciałbym robić tego fake z kimś. Dlatego jak ktoś kto dobrze robi fake chciał by robić go ze mną to na PRIV. Pozdro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2133 |
Użytkownik Forum
|
![]() Otwieram rekrutacje do fake'a "God of Death: Pierścień Pieśni". Fake musi trochę poczekać, aż ujrzy światło dzienne
![]() Nekromanty 1 (Out nieobowiązkowy) - Nekromanty 2 (Out nieobowiązkowy) - Króla Krasnoludów (Mam out, ale jak chcecie dajcie, a wykorzystam ![]() Króla Elfów (Tak jak krasnolud) - Króla Orców (Tak jak elf i krasnolud) - Króla Ludzi (Jak chcecie to dajcie out, bo nie mam ![]() Czarnoksiężnik, który za karę został zmieniony w braindeatha za zbuntowanie się przeciw Necropharusowi - Stara Wróżka (Będzie się często pojawiać jako osoba tajemnicza. Nick + Out) - Królowa pszczół (Mam out. Wygląd Serpent Spawna ![]() Paru elitarnych wojowników (Nick + Out) - Paru nadwornych magów (Nick + Out) - Paru Archerów (Nick + Out) - Narazie to tyle. Zgłaszajcie się fast!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Cos malo osob sie zglasza, no ale dobra... Nick: Exoriss Elitarny wojownik Out: ![]() Jak out jest zly to sie... xD Aaa i chce byc postacia pozytywna. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() @crystal12
elitarny wojownik(nie chce byc krolowa pszczol ^.-) Nick: Matix/Syaoran Out: ![]() Wszelkie kopiowanie uwazam za plagiat.
![]() |
#2136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Nadworny mag
Nick: Daeros Out: ![]()
![]() |
![]() |
#2137 |
Zbanowany
|
![]() robie rekrutacje do nowego fake'a pt. A tale of the war - the dreams of future.
Forma zgłoszeń: imię(ew. nazwisko) out historia kim chcę być Monsumia Monsumia to mały kraj zamieszkiwany przez ludzi. potrzeba: Barbarzyńców Magów rycerzy Ihungard Ihungard to mała kraina zamieszkiwana niegdyś przez ludzi wygnanych z monsumii, obecnie to kraina zamieszkiwana przez elfy. potrzeba: Czterech wygnańców Elfów Potrzebuje jeszcze czterech nekromantów. Zapraszam do zgłaszania się! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2138 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gargoin
Imie: Exoriss / Rein Out : ![]() Historia: Mlody chlopak ktory nieznal swoich rodzicow i zyl w sierocincu. Zaadoptowal go pewien wojownik z Monsumi. Exoriss / Rein mial mu pomagac w gospodarce. Chlopak wykonywal swoja prace. Po kryjomu i po godzinach pracy trenowal walke mieczem (w tym przypadku pral kija i uderzal o dzrewo). Gdy jego "wuj" zobaczyl jego pasje do wladania broniom zaczol go szkolic. Gdy ukonczyl 17 lat odszedl w "swiat" by zasmakowac przygody. Chce byc: Monsumia - Rycerz. Oczywiscie chce wystepowac w wiekszosci odcinkow i mam byc postacia pozytywna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @Gargoin
Nick: Daeros Out: ![]() Historia: Nie miał specjalnej historii. Żył i uczył się u magów powietrza. Tyle. Kim chcę być: Monsumia-Mag
![]() |
![]() |
#2140 |
Użytkownik Forum
|
![]() Demonic Arts
![]() Krotki opis: Uwaga! Na wstepie mowie ze fake nie bedzie na podstawie zadnej ksiazki, anime, filmu, mangi, hentaji xD ani zadnej gry. Fake tez nie jest robiony w OTS ME (niektore osoby mnie o to posadzaly co potem okazalo sie nie prawda). Po trzecie fake nie bedzie o super hero ani evul vs dobro (zreszta kazdy fake jest praktycznie o walce dobra ze zlem, choc w moim fakeu nie bedzie pokazane to tak w prost ze jest jedna armia vs druga). O czym bedzie fake: Hmmm... ciezko powiedziec. Wiec fake bedzie opowiadal o elitarnych wojownikach (samurajach), ktorzy sa zwani Bezimiennymi. Wiekszosc z nich to pol-demony. Niestety ale sa tez osobnicy ktorzy sa w pelni demonami. Obie te gropy dzialaly kiedys razem. Ludzie ich tepili i ignorowali z powodu ich mocy i osobowosci. Bezimiennych i Demonow mazeniem bylo zyc jak normalni ludzie, chcieli byc akceptowani i musieli zyc w ukryciu. Po dlugim czasei ich przywudca przeklol ludzi i stworzyl swoj plan dzialania. Nie bylo juz szacunku dla ludzi, demony sialy zlo i zniszczenie. Nieliczna gropka pol-demonow odeszla. Stwierdzila ze nie beda brac przykladu z ich przywudcy. Nastaly ciezkie lata. Ludzie uciekali w panice a Demoni i Bezimienni toczyli walke o wollnosc ludzi. Walka skonczyla sie bez roztrzygniecia. Minely dlugie lata i demony ucichly, nastal pokuj w krainie Izaldar. Jednak wszystko sie zmieni lada moment... Kogo potzrebuje: I Bezimienny [Matixek007] II Bezimienny [x] III Bezimienny [x] (jest to kobieta, out juz mam) VI Bezimienny [Suhayl] Alchemika [x] (out tez jest) 3 Demonow [x][x][x] Jak powinno wygladac zgloszenie: Nick: (musi byc japonski) Outfit: (musi pasowac do bohatera na ktorego sie zglosiles) Kim chcesz byc: (Bezimienny, Alchemik etc) Krotka Historia i w tym cechy charakteru. Uwaga! Na outy czekam do piatku i wszystkie zgloszenia. Jesli zglaszasz sie na Bezimiennego to daj out ktory bedzie w kimonie albo fajnym stroju ktory bedzie pasowal. Z rekrutacja to narazie wszystko. Dalem tylko czesc bohaterow. W miare rozwijania sie akcji bede dawal wiecej ludzi do fakeu. Zapraszam do rekrutacji. Pzdr for all. Btw. Tak wiem logo szajskie i wogule. A z tym opisem to troche sie rozpisalem xD Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 04-12-2007 o 20:00. |
![]() |
![]() |