|
Notki |
Poradniki Archiwalne Poradniki napisane przez użytkowników forum, które dotyczyły poprzednich wersji Tibii i nie są już aktualne. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Pokuj 206..
![]() |
![]() Cytuj:
(Przepraszam ze Tu Pisze .... ) Ostatnio edytowany przez RP Pleszka... - 13-11-2004 o 19:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2004
|
![]() A no właśnie też słyszałem o tym, że można tam sie teleportować... ale to nie działa.
Gdzie trzeba tego użyć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() ja nie popieram takich mapek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: My litle world
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dobrze ze nie jest podane gdzie kupic klucz do Hellgate. Ale co z tego, bo niedawno ide do wejscia i jest otwarte, wchodze i czekam, obserwuje ile osób wejdzie i, o zgrozo, wchodza same 8 levelowce ( naliczylem ok 58 osób ). Mnie to zbiło z nóg. Jakby co gram na Calmerze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ide, patrze dead human, otwieram i ... Fire Sword i 100 platinum coins. Dead human leżał w kanałach pod Carlin. miales szczescie
wracoj do tematu to dobra jest ta mapka przynajmniej sie nie zgubie jak muj qumpel |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() To prawda że można wejśc do HG bez klucza? Jeśli tak to gdzie jest to wejście
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Sieradz
![]() |
![]() Może ktoś w końcu wyjaśni jak wyjść z HG? Tyle osób o to prosiło(w tym ja), że ktoś powinien na to pytanie odpowiedzieć.
Oto zlepek pytań z wszystkich postów: a) czy trzeba wchodzić niżej? b) ile potrzeba parceli do wyścia? c) czy można się teleportowac? d) jak uzyć Fetisha? ANSWERS PLS ![]()
Dont be fear... Lord Slash is here... ![]() Boltkeeper, Astera, lvl: 50, skills: 75/50(non-pvp) ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Slash - 28-12-2004 o 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
|
![]() No to tak. Aby wyjść potrzeba 6 parceli, chyba, że idziesz w 2 osoby, lub więcej to tylko 3 parcele ^^. Przed wejsciem, 1 ustawia parcele, wchodzi pietro wyżej, ty przesówasz parcele pod dzióre, on wciąga parcele i ciebie
![]() Co do wyjśćia : (Będę podawał cyfry, odszukaj je na mapie i znajdziesz droge ![]() ![]() Kupiłeś kluczk itp, wiec wszedłeś do teleportu jesteś na numerze 1 (Mapa : 2), idziesz do numeru 2, wchodzisz do dzióry.Następnie do przez 3 do 6. ( Mapa : 3,4,3) i pędzisz do 7. Schodzisz na dół, później do góry i jesteś w numerze 8. Potem do 10 i 11 (mapa : 4). (Teraz patrz mapa : 5) idziesz, trzymająć sie lewej dolnej strony (chyba, że idziesz zapolować na DS ), i wchodzisz do 13. (Mapa: 6) Idziesz do numeru 16a , tam ustawiasz parcele, wchodzisz do góry i skręcasz w lewo, wciągasz się wyżej i jesteś w małym pomieszczeniu z dźwignią ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Cytuj:
b) 0 - jeśli masz PACC, 3 - jeśli jesteś z kimś, 6 - jeśli jesteś sam. c) teleportować? Gdzie? Mówisz o fetish'u? d) "use with..." i klikasz w pewne miejsce, stojąc w innym pewnym miejscu. Jedni mówią że działa, inni że już to zlikwidowali. Ja osobiście nie próbowałem bo nie wypadł mi nigdy fetish z DSa. Ale żeby go użyć musisz najpierw się tam dostać... Jeśli do HG dostałeś sie przypadkiem, "bo drzwi były otwarte", możesz zapomnieć. Ew. możesz sie teleportować do świątyni ale to kosztuje więcej niż fetish. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() fajne miejsce hehe wszedlem tam na 8 lvl i nie wiedzialem co tam jest wogole
![]() ![]() ![]() az dochodze do sciany i czuje strach widze tylko duuuuuzo zombiakow ![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() bardzo ladne wykonanie natomiast ja jeszcze polecam obejrzec film Disco Beara "wycieczka po hellgate" link do tematu z tym filmem znajduje sie tutaj
PS ile robiles ten poradnik ? ![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Specter - 09-01-2005 o 07:32. Powód: literowka |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Imię: Master Ozon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Signs
Świat: Furora
Poziom: 104
Skille: 88/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Czy wszystko trzeba innym podsuwać pod nos? Może jednak coś samemu odkryć? Pójść na żywioł, adrealina to cześć życia Tibijskiejgo!. Zgadzam sie z Gregorem! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() jak chcecie zaliczac ded za dedem szukajac wyjscia to prosze bardzo po co to czytacie?? ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Master Gibo - 10-02-2005 o 14:27. Powód: madrzy... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Okolice Bydgoszczy :P
|
![]() Poradnik ekstra ... Ale nie dopatrzylem się jak wyjść z hellgate... Niech ktoś to dokładnie opisze... Jak wyjść... Bo utknałem tam a nie chce zaliczyć deda
![]() Edit : Sorka... Poprostu nie dokladnie sprawdzilem... ![]() ![]()
Pawcioo ![]() Ostatnio edytowany przez Pawcioo - 15-02-2005 o 19:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Ja nigdy nie wejde do HELLGATE ( Prosta przyczyna: mam za mały level, a nigdy nie zdobęde powyżej 20 lvl [ bo jestem łamaga ] )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
|
![]() ja sobie szedlem w ab w podzziamiach bo mi sie nudzilo i wreeszcie zobaczylem jakis korytarz szedlem korytzarzem widze portal wchodze w niego jestem gdzies gdzie jest lawa to ide dalej nagle na battle widze 2 ghoule mnie gonia ucieklem nie wiefdzialem gdzie to jest i co to jest ale wreszcie dedlem bo mnie trucizna zabila jak prubowalem wejsc do dziur gdzie byly ps-y
naprawde to bylo strzaszne nie wiedzaialem co to jest balem sie strasznie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: Tam gdzie żyją elfy
![]() |
![]() Dziekx przyda mi się tak profesnonalnie zrobiony poradnik...
|
![]() |
![]() |