![]() |
#4122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Tu
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4123 |
Użytkownik Forum
|
![]() Padł za to że pomagał uciec Noxie...zbloczyl jedno sqm'owe przejście i noxa zdązył dać loga i z tego powodu padl Alkvion...a Noxa miał paść za to że uderzył Xerkana ;] i wyzywał tam kogoś ;]
Ostatnio edytowany przez Matut666 - 18-11-2007 o 17:57. Powód: s |
![]() |
![]() |
![]() |
#4124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Tu
|
![]() [CHAR]Joixazi[/CHAR]
Killed at Level 152 by Kajzezoze and by Tooki Toots |
![]() |
![]() |
![]() |
#4125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Herr Krigare aka osioł.
Deathbringer aka boat traped. Kuldi~ aka open battle on Edron. Beznickos aka open battle on Edron. <edit> Aaaaaa dużo za dużo w dupe, nie chce mi sie wypisywać all fragów.
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 19-11-2007 o 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() "Ja bym chcial podziekowac Feliexowi za piekne zfragowanie Cromaka"
hahahahaha Film mam lecz trwa 90min i przez chyba 50 min jest stanie w miejscu wiec nie wiem czy jest sens wrzucac : P
![]() |
#4127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() widzę że nawet komar składake zaliczył.
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
![]() |
#4128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Co do openki to żal...
Filmy do wyboru do koloru: http://www.speedy'share.com/601223338.html http://www.speedy'share.com/541978139.html http://www.speedy'share.com/926278441.html NS / CC deads Edozev Ivore Freezer Jeremias Deathblade Xuzav Inmates etc deads Arieswar Sumo Beru Senwin Endrox Borixon Ziomus Lagurus Fast'Keff Palaianius Ravioulkan Nokis Kosidudki Theruviel Soldek Hefii Feliex Kuldiseyto Verdiwerr Beznickos Kojak Firefighter Sinister Serpent Kapek Aurea Konikoza Dzut Map-ed Denza Hammer clubfighter Kogoś pominąłem? Ostatnio edytowany przez DemonstaR - 19-11-2007 o 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Imię: Feliex
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fighting Alliance Group
Poziom: 139
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() @raks
widac na filmie ze to bylo przypadkowe i wogle nie związane z dobiciem go, countdownowalismy ivoriego i uzylem 2x exori gran w niego a obok stal cromak i pozniej jak ivory padl albo przed tym zajebali dla cromka za full hp wiec i tak by padl widac to na tym filmie np. http://www.***********.com/601223338.html speedy~ wpiszcie zamiast ******* takie rzeczy czesto sie zdazaja na wojnie raks a tobie od siebie pragne pogratulowac spy'owania we wczesniejszej wojnie o czym nie kazdy wie a za co wyjebali cie z venta, na twoim miejscu po tym co robiles bym tak sie nie wymądrzał Ostatnio edytowany przez Feliex1 - 19-11-2007 o 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2007
Poziom: 60
Skille: 75/55
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() 19th Nov, Edron battle (4:34)
![]() NS / CC deads [CHAR]Edozev[/CHAR] [CHAR]Ivore Freeze[/CHAR] [CHAR]Jeremias Deathblade[/CHAR] [CHAR]Xuzav[/CHAR] Inmates deads [CHAR]Arieswar Sumo[/CHAR] [CHAR]Beru Senwin[/CHAR] [CHAR]Endrox[/CHAR] [CHAR]Borixon Ziomus[/CHAR] [CHAR]Lagurus[/CHAR] [CHAR]Fast'Keff[/CHAR] [CHAR]Palaianius Ravioulkan[/CHAR] [CHAR]Nokis[/CHAR] [CHAR]Kosidudki[/CHAR] [CHAR]Theruviel[/CHAR] [CHAR]Soldek[/CHAR] [CHAR]Hefii[/CHAR] [CHAR]Feliex[/CHAR] [CHAR]Kuldiseyto Verdiwerr[/CHAR] [CHAR]Beznickos[/CHAR] [CHAR]Kojak Firefighter[/CHAR] [CHAR]Sinister Serpent[/CHAR] [CHAR]Kapek Aurea[/CHAR] [CHAR]Konikoza[/CHAR] [CHAR]Dzut[/CHAR] [CHAR]Map-ed[/CHAR] [CHAR]Denza[/CHAR] [CHAR]Hammer clubfighter[/CHAR] [CHAR]Deathbringer[/CHAR] [CHAR]Mamux[/CHAR] [CHAR]Pa Xuck[/CHAR] [CHAR]Elder Ella[/CHAR] [CHAR]Garkarthah[/CHAR] [CHAR]Iron Nostradamus[/CHAR] [CHAR]Soulcrasher[/CHAR] [CHAR]Axe Bloker[/CHAR] [char]Cromak[/char] [char]Teddy Mwardish[/char] [char]Lari Aura[/char] Ps. to chyba all, bywa... live is brutal Ostatnio edytowany przez Rakas_Etal - 19-11-2007 o 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() ta ziomki z gildi a kłócą sie zal
a raks pokazuje swoja tez mądrosc nie dosc ze zaczyna to jeszcze smieje sie z czegos na co ktos nie mial wplywu i co zdaza sie czesto na war i co nie mialo najmniejszego znaczenia oprucz wpisu na stronie bo i tak zdjeli go z full hp jak widac na filmie ;o spyem byles zal ponownie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4132 |
Użytkownik Forum
|
![]() sory za drugi taki sam post problemy z
netem..... Ostatnio edytowany przez Issytarus - 19-11-2007 o 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Co do tego ze Raks byl spyem - lol.
Na pewno nie byl..
21:58 Thozo [87]: Vill du gifta dig med mig? 21:59 Sir Adr [31]: no speak english sorru =( 21:12 Raks Ninja [85]: jak bylem maly 21:12 Raks Ninja [85]: to mialem stroj tego zielonego z palka na glowie(Dipsie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Poziom: 190
|
![]() Po 1 sie nie wymadrzam a ten tekst ktos zajebal na vencie i nie smieje sie z tego ze zfragowales Cromaka tylko smieje sie wlasnie z tego tekstu.
A po 2 to o tym ze spyowalem to chyba wiesz tylko i jedynie ty bo nawet ja o tym nie wiem =) Daj mi 1 dowod na to ze spyowalem a w 5 min dostajesz odemnie Sova.
![]() |
#4135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Svargrond
Imię: Ragafewee
Poziom: 87+
Poziom mag.: 7
|
![]() On nie żartuje ten SOV był w moich rekach wiec jak ktos go wygra to jescze pot z moich rąk gratis :*:*:
RAKS SPY SPY SPY SPY nie wyprzesz sie tego ... :*:*:*:*:*: HAHAHHAHAHAHA niszczycie mnie ludzie swoimi plotami z carlin O I JESZCE JEDNO TAK NA PRAWDE SPYEM JEST IZMOKS(CZESIEK) TYLKO NIKOMU ANI SLOWA....
![]() |
#4136 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dobra tam nie kłucie się już za miesiąc zniknie z deadloga i nawet nikt nie będzie pamiętać
btw Jak ktoś ma jakieś ip do przyzwoitych serwerków CS 1.6 NO STEAM to niech się podzieli bo mi UBD nie działa i tylko mnie szlag trafia że nie mam gdzie pograć. No Czesiu ostro z rana spajuje jak banem jedziemy do szkoły.
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG Ostatnio edytowany przez Sesef - 19-11-2007 o 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4138 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Imię: Feliex
Gildia: Fighting Alliance Group
Poziom: 139
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
a co do spy'owania to glosno o tym bylo ze dla polaczkow ktorzy wtedy z nami nie byli typu artistos czy jakos tak i innych z starej kcyni przegadywales rozne rzeczy i za to Cie wywalili wogle bym tego nie wspominal ale tak jak pisalem odebralem inaczej twego posta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4139 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2007
Poziom: 60
Skille: 75/55
Poziom mag.: 15