![]() |
#621 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#622 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok
Stan: Początkujący
Imię: _
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
![]() Jak razem akcje robili na zmule wiec to raczej ty o swoich przeciwnikach nie masz pojecia
![]() |
#623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() petrov wyjdz i nie wracaj. piszesz takie rzeczy jakbys na glowe upadl(a).
|
![]() |
![]() |
#624 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Vu wielkie pro jak Arthas plakal do mica jak sie poskladali hahahahaha Botano kozaczek zlozyl sie jak zapalka a o refferonie nic nie bede mówic JOGGA HEAL "exura" rox!
![]() |
#625 |
Użytkownik Forum
|
![]() n00bami to moze i jestesmy... Ale jak wtedy by was okreslano jak majac tyle osob co raz dostawaliscie baty jak sie patrzy? 1 akcja nie roztrzyga wojny !!11oneonejedenjeden
![]()
#626 |
Użytkownik Forum
|
![]() @petrov
tak sie sklada ze za lh jestem |
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() a ja za Kaczynskim and?
kogo to obchodzi za kim jestes? i tak bedziesz lizał dupe wygrywajacemu w wojnie... nie macie swojego zdania i charakteru a vu niech loota zacznie ciagnac, bo znow ktos ujebie kase i zwala na kogos ![]() @Finix - to co z ta nocka u was?
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
![]() |
![]() |
#628 |
Użytkownik Forum
|
![]() chrupek a Tobie o co chodzi? pietrov wziela mnie za kogos z vu, to jej odpisalem ze z lh jestem, wiec Twoj komentarz z deczka idiotyczny byl.
A lizac, w przeciwienstwie do paru gosci z vu ala kobra aka "spoko ziomek celandii" nie musze. |
![]() |
![]() |
#629 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Lublin
Profesja: Paladin
|
![]() Cytuj:
A Refferon byl pijany i nie trafial w hotkeya na uh xd
![]() |
#630 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Lokacja: Chorzow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elvas Arel
Profesja: Elite Knight
Świat: Hellium
|
![]() @Ola
Lh przejelo pajeczke no nie? Viraz Nov 20 2007, 00:42:08 CET Killed at Level 105 by Arthas of nebula ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() a o tym to juz zapomniales?
Tyrax Pal Killed at Level 64 by Gauwartt'Pulse and by Viraz
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
![]() |
![]() |
#632 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właśnie Olo Petrov przeczytaj co Vixz napisał i pomyśl. Bylo nam o tyle nudno że sami wjebywaliśmy się w trapy, biliśmy każdego członka LH nie patrząc czy może byc masslog czy nie, bo dzieli nas taka różnica że my to sobie możemy odrobić a LH nie bardzo
![]() Ale w sumie beka na tsie "chyba masslog będzie" "o masslog", a my jak by nigdy nic bijemy sobie palka Legend of Goku gdy loguje wokoł nas pełno LH ![]() A co do Refferona i tego jogga heal, to sam spróbuj grać po pijaku i zobaczymy czy będziesz się uhał lepiej od Refa. Ostatnio edytowany przez Boytano - 20-11-2007 o 09:32. |
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik forum
|
![]() Up zgadzam sie ale mi niechodzi o glopiego fraga i niechce poddenerwowac lh,chodzi mi o troolowata Ole Petrov...ktora powiedziala ze lh przejelo paleczke....Ola nic o wojnie niewiesz jestes zdesperowany bo zostales wyjebany z serva i wyzywasz sie na forum.....mozesz mi teraz pojechac tak samo jak Hepp(lis nob char) ....zlukaj hepa characters xD
Ostatnio edytowany przez Zlotyelvas89 - 20-11-2007 o 12:22. |
![]() |
![]() |
#636 |
Użytkownik Forum
|
![]() mama mnie nie kocha :/
Power in My magic produce your nightmare Agressiv! Ostatnio edytowany przez Ola_Petrov - 20-11-2007 o 16:15. |
![]() |
![]() |
#637 |
Użytkownik forum
|
![]() LOOOL LOOOOL LOOOOOOOL ty sie zdecyduj komu dupsko lizesz xDDDDDDDD zabijaja kogos z vu to wyzywasz vu zabijaja kogos z lh to juz calkiem inaczej piszesz japie*ole
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Użytkownik forum
|
![]() heh viraz znobil uciekl na lizardy gdzie pz ciezko zgobic...odrazu pisze ze niewiem gdzie bym ja uciekl ale napewno nie na lizady xD,zaliczylbym na nim fraga bo go gonilem ale zly arthas i zly finix maja czar super szybkosci i mnie arthas przygonil
![]() |
![]() |