|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem Pisowcem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Contras
Świat: Hexana
Poziom: 205
Skille: 146/139
|
![]() słyszałem , że royal spiry mają mieć 3 kratki zasięgu tylko podczas gdy wszystkie różdżki cztery
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1142 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
po 2. pallek jest przeznaczony do walki na dystans z luku badz kuszy. po 3. jak wiesz co i jak i masz shield na sobie, r spearem na 3 sqm mozesz spokojnie expic na tombie po 4. wlasnie to mozna nazwac balansem profesji gdyz zrobila sie wielka przepasc miedzy pallkiem i knightem a druidem i sorciem... Gdyby nie bylo tak jak mowie w top100 expa byloby powiedzmy 30 pallkow 30 knightow 20 sorkow i 20 druidow ale jak widac proporcje sa troche inne. |
|
![]() |
![]() |
#1143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1144 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Imię: Jestem Pisowcem
Gildia: Contras
Świat: Hexana
Poziom: 205
Skille: 146/139
|
![]() Cytuj:
2.Podczas gdy magowie są przeznaczeni do walki z visa na dystans lub z rózgi też na dystans i to większy niż palek ze spearami ? Niech się ten cipsoft zdecyduje jak uważa że palek miał za dobrze nic nie stało na przeszkodzie by zwiększyć cenę royali , a nie zmuszać do ponownego nawalania z kuszy. 3.Za to na pohu czy nawet na banucie już nie (uciekaj 3sqm od gsa na niższym lvlu lub goń merlkiny lub sibangi). 4.To że dzieci upa zmieniły magów na kina/pal to tylko świadczy o tym że za dużo 10-12 latków gra. Tibia 7.4 rox. |
|
![]() |
![]() |
#1146 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() @duke dran
tak ![]() ![]() @rudimir jak ci sie nie podoba to niech biora kusze i bolty i jazda! -.- Ostatnio edytowany przez Lord_Piterek - 20-11-2007 o 14:34. Powód: bo mnie wkur***l jeden noobek |
![]() |
![]() |
#1147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Krakow
Imię: Riptiman Serinthun
Profesja: Elder Druid
Gildia: Audax
Świat: Askara
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
|
![]() To jest to samo co bylo na letni udpate. Duzo osob narzekalo, teraz nie podnosza nam sily tylko dodaja nowosci i zmieniaja styl gry. Jesli znowu nie spasuje to na wakacje zmienia, zobaczymy jak beda wygladaly statystyki na Erigu. Bo w top exp na miecha bylo max 6 magow...
20:28 Oris Palladyn [78]: moze tak 20:28 Oris Palladyn [78]: moze nie 20:28 Oris Palladyn [78]: okres mam 20:28 Oris Palladyn [78]: to wiesz 20:28 Oris Palladyn [78]: bywa tak u dziewczyn 23:15 Ratat [149]: obiad jestem h*jem 23:15 Ratat [149]: ch*jem |
![]() |
![]() |
#1148 |
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Imię: Exorim
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
![]() Mam do was pytanie miszcze kłótń, a konkretnie do jakiegoś druida z tutorem. Jak mam np. druidem spell gfb to po upie zamieni mi się w spell od lodowego/ziemnego gfb czy poprostu stracę zaklęcie i nic wzamian nieotrzymam?
|
![]() |
![]() |
#1149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() MI się trochę system leczenia nie podoba było dobrze tak jak było wiec po co to zmieniać :S
btw. Jestem leń i nie chcę mi się szukać niech ktoś napisze ile się leczy 100rp uhem/vitą/ potionem. Danke.
#1150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Harmonia
|
![]() Mam pare pytań:
1. Jakie obrażenia zadaje exori san/exori gran mas san na ~70 lev np w ds? 2.Czy druid ciągle będzie mógł robić gfb/explo? 3. Są już jakiekolwiek informacje na temat startu full TS? |
![]() |
![]() |
#1151 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Mój pokój
Stan: Niegrający
Imię: Falcor Rengara
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brak :(
Świat: Refugia
Poziom: 88
Poziom mag.: 62
|
![]() Tak, wyłączyli. Niedługo uaktywnią znowu lecz tym razem z nowymi: grafikami, terenami, questami, skryptami itd. Np będzie ten słynny podróżnik, nowe tereny z nomadami, te nowe domki itd....
Obstawiam, że będzie public test, jest to jeden z kluczowych upów więc trzeba wpuscic stado dzikich graczy aby sprubowali przeciążyc klienta itd.... Jednym słowem, trzeba spradzić nową Tibie. |
![]() |
![]() |
#1153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
Lokacja: Kraków
Świat: Silvera
Poziom: 130
Skille: -/-
Poziom mag.: 64
|
![]() Trapi mnie jedna rzecz czy po upie drut bedzie mial te czary co przed upem czy zamienia sie na lodowe/ziemne czy moze poprostu znikna i nic za to nie dostane
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pambinho - 20-11-2007 o 16:22. |
![]() |
![]() |
#1154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Imię: Mexim of druid
Świat: Pacera
Poziom: 44
Poziom mag.: 51
|
![]() Mam pytanie, żeby oderwać się od głupich dyskusji typu "upupili mojego eFul knajta", a mianowicie jakie są ceny nowych run w sklepach ?
#1155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: wrocław
Imię: Abasidius
Gildia: Gold Breams
Świat: Arcania
Poziom: 67
Skille: 72/70
Poziom mag.: 5
|
![]() NIE BEDZIE PUBLICZNEGO TEST SERVA! Czytac nie umiecie?
@up Czary druta zamienia sie na lodowe/ziemi, niebedize mial np. visow/flamow I ktos tu ciagle pisze ze palki beda mialy gorzej, bo ich spiry maja mniejszy zasieg niz wandy... Ale palki maja kusze, nie? I teraz dodatkowo duzo nowych bolcow, wiec nie wydaje mi sie, zeby palki mialy gorzej niz sorce, wg mnie nadal sa zbyt przekozaczeni, nawet bez spirow |
![]() |
![]() |
#1158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Imię: Mexim of druid
Świat: Pacera
Poziom: 44
Poziom mag.: 51
|
![]() Oh MY GOD. Druid i Sorc beda mieli flamy, visy, morty, terry i firigi razem a nie jeden to, a drugi to. Ale ja sie pytam o cene nowych run w sklepach !!
#1159 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Lokacja: Rzeszów
Imię: Evil Kazemaru
Świat: Solera
Poziom: 122
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Mam pytanie do kogos z test servera !!!
Jak np. mam small emerald to moge go naładować na wszystkie rozdzaje żywiołów np . ziemia albo ogien albo energia czy inne tam jeszcze . Lub Czy muszę mieć do ziemi np. small emrerald , do energi small amethyst , do ognia small ruby i tak dalej !!! I czy kamyki mają jakiś okreslony czas działania na bron tak jak w przypadku HOTA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Venore
Świat: Pandoria
|
![]() Cytuj:
CZemu nie bedzie publicznego??;o ![]() |
|