|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1182 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1183 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#1184 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw. w Czasie czytania tego posta "wpił byś jusz 1 ka ekspa na drakah!!1oneone1onesiedemosiem... >.< Ps. myślisz że jak napiszesz słówko "Neologizm" to Cie każdy polubi?.. |
|
![]() |
![]() |
#1185 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2007
Lokacja: Żnin
Imię: Suu Druid
Profesja: Druid
Gildia: Imperium Romanum
Świat: Nerana
Poziom: 70
Poziom mag.: 54
|
![]() Witam mam pytanie takie jedno ale znaczace. Wiecie moze ale tak dokladnie kiedy bedzie update wprowadzone ??
Pozdrawiam wszystkich druidow ![]() |
![]() |
![]() |
#1186 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 20-11-2007 o 21:37. |
|
![]() |
![]() |
#1187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Quelis
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 27
Poziom mag.: 25
|
![]() Cóz po przeczytaniu twojego posta można by przyjać, ze mimo tego ze nie trafisz to i tak tracisz ten 1 ladunek. Tak moze jestem idiota, debil i Bog wie co jeszcze, ale człowiek który nie wiedziałby tej rzeczy właśnie tak by pomyślał, ze po każdym 1 hicie(trafionym/od żywiołu/zablokowanym/nietrafionym) tracisz 1 ładunek. Dla mnie to jest bezsensu wtedy.
Ostatnio edytowany przez Nortonus - 21-11-2007 o 17:45. |
![]() |
![]() |
#1188 |
Kapłan Preclanski
|
![]() To, przepraszam, tracisz tylko za trafionego hita?! Kuur....
Powinno właśnie tracić za każdego hita bronią, łącznie z zablokowanym i nietrafionym.
![]() |
#1189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
|
![]() Wiecie co... Niewiem co cpisoft chce robic z tymi upami... przeciez kazdy ma do wyboru czy chce być sorcem czy drutem jak byla tibia 7.92 to tibia byla spoko... ja osobiscie mam 80 rp i jeszcze na tibia 7.92 wybralem sobie pallka...nie bylem podpity czy naciapany ;p
wybralem bo chcielm miec palka ... jak bym chcialem miec sorca tez bym mogl miec sorca... i ja niewiem o co tym cpisoftom biega bo kazdy ma prawo wybrac kogos chce... i nie musza kogos pogorszac polepszac i jak dla jakiegos ek sie nie podobala tibia 7.92 mial 2 wybory: konczyc z tibia 2 robic sorca/ed... a moim zdaniem ten next up to gwaltowna pruba ratowania tibia z upa 8.0... ja osobiscie bym chcial zeby tibia byla taka... 8.0 dla palkow i ek tylko troche hity zmniejszyc 7.92 dla ed i ms i tez troche hity na ue zmniejszyc-i to by mogla byc nowa tibia 8.1... i all by bylo super jak dla mnie ... dla kogo jeszcze? Ostatnio edytowany przez Qunit - 20-11-2007 o 21:59. |
![]() |
![]() |
#1190 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 86
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2007
|
![]() Lol i po co ja pisałem tego długiego posta na 100-105~ stronie? Chyba nie po to, aby wszyscy znowu zadawali te same pytania, Vardesaavre po co gadasz jak nie wiesz? Jak się nie podoba to kup pacca? Nie masz cash? Idź na mino pozbieraj 300k~ zajmie Ci to 2 tyg~ a potem masz pacc na 3 miechy! Na allegro kupujcie od Zacheja (1000 pozytywów/ 3 negatywy od jakiś dzieci) albo sprzedawajcie po 3-5zł/10k i przez tibia.pl
#1192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: tam >>
Imię: Sonic de'tag
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 52
|
![]() Mam takie pytanie TS jeszcze trwa ? i czy coś się zmieniło ?
#1193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2007
|
![]() @up
Nie karmić trolla, było już mówione. Jak nie chce się czytać pierwszych 100 stron to nie czytaj wczale.
#1194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: tam >>
Imię: Sonic de'tag
Świat: Unitera
Poziom: 52
|
![]() Naucz się pisać
![]()
#1195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() @Lookan :
Ooo widzę , że mój znajomy tutor z Honery był na teście ![]() (Honeya Druid) Heh , pozostało czekać. Więc czekamy. Oby dali coś dla facców...
#1197 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Imię: Solonius Jhee
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Cytuj:
"Jak nie chce się czytać pierwszych 100 stron to nie czytaj wczale." Myślę, że ten temat jest tak długi i skomplikowanie zbudowany, a wersy są takie trudne niektóre do zrozumienia, że można by to porównać z "Panem Tadeuszem" xD
![]() |
#1199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
|
![]() Co oni zrobili Duza mikstura za 435 GP to ja nie wyrobie moim knightem z kasa !!!!!! a po drugie to jak padnie tutor na tescie to traci lvl
|
![]() |
![]() |
#1200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Stan: Niegrający
Imię: Undead Thornado
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() No cóż. Szykuje się żałosny update... patrząc na to co widać teraz - na "balansacje" profesji aż żal mi dupe ściska ... nie wiem dlaczego, ale jednak nie jestem zdziwiony. Fakt, kiedy pojawiło się pierwsze info na temat "balansacji" myślałem że CipSoft wszystko sobie dokładnie przemyślał i zmierza w dobrym kierunku. Potem jednak naszła mnie następne myśl - "chociaż wszystko wygląda tak pięknie, pewnie znów wcale takie piękne nie bedzie". I co ? To wszystko widać w tym temacie ! Czy rycerze są zadowoleni z nadchodzącego update? NIE ! CipSoft nie osiągnął swojego celu ponieważ gracze nie sa zadowoleni. Myśle że owy CipqąSoft powinien pójść po rozum do głowy i wreszcie zwrócić uwagę na bardzo ważna rzecz - NASZĄ OPINIĘ, bo wydaje mi się że wprowadzając zmiany wcale nie zwracają uwagi na nas. Dopiero później zauważają nas i zmieniają następne rzeczy w następnym update zamiast wszystko załatwić od razu. Ile jeszcze updatów czeka na nas żebyśmy wreszcie poczuli się (wszyscy, nie tylko knghci) szczęśliwi?
|
![]() |